קיטורים

LimiMimi

New member
וואי, איכס.

קודם כל- אני שומעת עכשיו Feel. כןכן, של רובי וויליאמס. וזה פאקינג עושה לי רע! זה כזה שיר קיטש שמזכיר לי דברים של פעם, פתטיות, ישיבה בציפיה ומחשבות אינסופיות על מישהו ששם עליי זין. וזה גורם לי להרגיש ממש רע עם עצמי ועם זאת להבין למה נהייתי כזה בנאדם סגור, כזה בנאדם ציני בקשר לכל דבר שקשור ב...רגשות? אני פשוט נהייתי אטומה! ואני לא יודעת אם זה מפחד, או חוסר עניין, ווטפ? אני מתישה את עצמי כי אני מרגישה שאני... לא מרגישה מספיק... וחוצמיזה חברות שלי דפקו לי ברז כזה מלוכלך היום, ולא נראה לי שהן מרגישות או שמו לב שזה מה שהן עשו, ואין לי כוח לאפחד... ומחר אני קמה מוקדם, ואז עובדת. ודיי!!!! אוף ולמה הוא גר כלכך רחוק יא ראבק, אני רוצה אותו כאן

Mrs big

New member
אחח...

אז התקשרתי אליו היום, אחרי שהפעם האחרונה שדיברנו הייתה לפני שלושה וחצי שבועות כשאמרתי לו שאחזור אליו יום למחרת, חזרתי אליו יום למחרת, הוא לא ענה לי, הוספתי להיות טיפשה ושלחתי לו אסמס שיצלצל אליי כשהוא פנוי ושאני קיימתי את הבטחתי והוא לא צלצל עד עצם היום הזה. היום הוא גם לא ענה. אני מרגישה כל כך מפגרת. אני לא דלוקה עליו, לא מאוהבת בו ולא אוהבת אותו. אבל אני צריכה אותו בסביבה, הוא היחיד בעולם האכזר הזה שיכול באמת להבין אותי. אני לא מבינה מה השתבש ומתי זה קרה. לא עשיתי כלום, נשבעת. לא רוצה לחכות שהוא יחזור אליי ולא רוצה לוותר עליו ולשכוח, כי הוא באמת מיוחד ויחיד. למה פעם בחיים אני לא יכולה להשיג מישהו? באמת, אף פעם לא ניסיתי אפילו. אבל הפעם אני רוצה. אוף. כמובן שבנוסף יש את שני ה-ד' שפשוט ניתקו קשר. מה דפוק בי?

שום דבר!

אני אוהבת אותך כמו שאת^^

הוא לא התחבר היום

ואנחנו תמיד מדברים בשישי. אני יודעת שהוא מתחבר רק כדי לדבר איתי, ואם נעשה 1+1, נבין למה הוא לא מתחבר... סעמק, היה עדיף לשכב איתו וזהו אולי משהו היה נהרס פחות שונאת בנים

aYaLoLy

New member
לאדעת אם זה אופטימי או קיטור!

יותר כמו קיטור כי... אוןף למה אני תמיד רוצה דווקא את מי שאני לא יכולה להשיג? אוף אני כזאת בחורה. כי בתכלס, ועם כל העובדה שזה נשמע הכי שחצני בעולם יש לי לפחות ארבע אופציות שתלויות בבחירה שלי ודווקא האדיוט הזה שהעסק איתו נמשך יותר מדי זמן מחרפן לי את השכל. דווקא כי הוא לא עושה ש/ומדבר. דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. איןאין זה כבר שלושה חודשים און אנד אוף אנד אוף אנד אוף וכשלרגע אחד יש איזה און אז אני שוב מתחרפנת. ומי הוא בכלל?? האמת שזה רק כדי לסגור מעגל. ירדן המוזר צדק, באמת שאם הייתי שרמוטה אז הייתי חתיכתתתתתתתתתתתתת שרמוטה. כמו בנים.. . יש לי אגו ואני חייבת לספק אותו!!! וכרגע אני פשוט שרמוטה בלתי ממומשת. בתיאוריה P: . והוא כזה טיפש, אלוהייייייייייייים הוא באמת בנאדם טיפש בקטע של האור דולק ואין אף אחד בבית. הוא ממש ממש ממש טיפש ואין לי בכלל על מה לדבר איתו ואין לנו שום נושאי שיחה משותפים אבל גאד דאמט!!! הוא עושה נעימי ממש כיפי ויש משיכה ממש גדולה ואוףףףףףףףף#^$&%$)*&)^&%$@

aYaLoLy

New member
אה נו, והקטע האופטימי היה שהתכוונתי לומר

שזהו, ויתרתי ואני יורדת ממנו אבל אעהעהאה לא נראה לי שזה כזה פרקטי בהתחשב בזה ששכחתי מזה לגמרי בזמן שקיטרתי את חיי החוצה

aYaLoLy

New member
אאאאררררגגג

חלאס עם החורף הזה בלתי נסבל! ואני מתחרפנת.. ופריקינ' לא יכולה לראות את עצמי במראה יותר.

ידעתי שהוא היה בבית

פשוט ידעתי ועוד אח"כ אומרים שאני פרנואידית בא לי לבכות ופשוט להיכנס למיטה בע

LimiMimi

New member
אוי איכס

אז יאללה, במקום להתייצב מול זה הוא מרח אותך, אבל לפחות עכשיו את יודעת שזה נגמר עזבי אותך. באמת. יש אנשים ששווים את זה הרבה יותר

;[../images/Emo71.gif

יום ח=ר=א. קיבלתי 33 במתמטיקה ו66 בביולוגיה[ושניהם מבחנים!!לא בחנים,מבחנים!!] אין לי יותר שיחות וסמסים בפלא'...\: כי קיבלתי 917 :| בחודש שעבר השיער שלי נראה כמו הצרות שלי וכך גם אני בעצמי מאיה לא מרגישה טוב \: דנה הולכת לחטוף מהמחנכת \: עדי התעצבנה ממני \: ברק מבואס אלמוג מבואס אני חושבת שיש היום הופעה של אסף והוא לא דיבר איתי בכלל ואני רוצה להגיע אבל איייך אני אגיע לצורן[מור!הודעה!] לירון לא יוצאת לכנס ליטל לא יוצאת לכנס שאאאארון כפרותעליה]; לא יוצאת לכנס וככל הנראה גם פז ונובלס. בעעע!!

Take care of me already.

בהתחשב בקריסת המערכות הנוראה. ואמא'שלו הזונה, מה, מה נסגר עם הרגש. וכמובן שבחרתי בו ביודעין, כדי שלא אוכל.

K a y a 1989

New member
פרשתי מבלט

עכשיו,עכשיו כי אני לא נהנת כמו פעם וכי כואבות לי הברכיים. ומה,אני כבר מצטערת ובאמת שבא לי לבכות ואני אחד הטיפוסים[ת?] שלא בוכים. אבל אני לא חושבת שיש טעם ללכת בלי חשק. זה כל כך יחסר לי אבל אני מניחלה שלעכשיו זה נכון[אני משקרת לעצמי אבל בסדר]. טוב אני לא סגורה אם זאת החלטה נבונה אבל שיהיה. ועידן התגייס היום,ואני בכלל לא יודעת מה דעתי על זה. ועכשיו מה אני אצטרך לבלות כל הזמן את הסופי שבוע אצלו[כשהוא מנסה לשלב חברה וחברים ביחד?]. אוף אוף אוף. וכל השנת שירות הזה מלחיץ אותי. ושוב יש לי סחרחורות.

EVE Lights

New member
אחח הפתטיות!

אני מרגישה מטומטמת רק מלחשוב על זה אבל מה לעזאזל חשבתי לעצמי? צ-א-י מ-ז-ה הוא לא רוצה להיות איתך בקשר הוא לא רוצה אז מה את רודפת אחריו? עזבי אותו בשקט נו בטח. סעמאק וזה בכל פעם כואב מחדש כאילו לא עברו 4 חודשים כאילו זה היה אתמול הלוואי ויכולתי למחוק את זה. הכל היה יותר פשוט

Olly New York

New member
ארגגגגגגג../images/Emo119.gif

אני פשוט מרגישה כאילו אני צריכה לעשות משהו מועיללל עם הזמן. לנצל אותו לפני שהוא נגמר וחוזרים ללימודים. אבל אין לי כוח לזוז. אני תקועה על הכסא כבר שלוש שעות בערך , עושה רשימה של דברים שצריך לעשות אבל לא זזה בגרוש. ארררררררררררררררג. והיה לי חלום כ"כ מוזר , אין לי מושג איך להתחיל לפרש אותו בכלל. לא נראה לי שיש פירוש לדבר כזה , היו בו יותר מדיי דברים מוזרים ולא קשורים אחד לשני. אני לא מבינה אףאחד.

אני חושבת

שאני צריכה קשר רציני שוב. דיי. אז כמעט שנתיים הייתי לבד.מידי פעם מישהו.אבל למה להמשיך ככה? אני כל כך צריכה מישהו שיאהב אותי באמת.

למעלה