קיטורים

coolit

New member
../images/Emo7.gif

אני כל כך עצוב ואומלל ובוכה ובודד
נמאס לי כבר יש לי כל כך הרבה דברים על הראש החתונה שאמא שלי פשוט לא מפסיקה לשגע אותי ואני מתחרפנת מזה כבר והמסע שאין מצב שנצליח להרים ואני לא ישנה בלילות בגלל זה והתיאוריה שאם אני איכשל מחר פעם שלישית אני אתאבד בלנ"ד, אני לא יכולה עם זה יותר והגמרא שאני לא מצליחה להשלים והחודש אירגון הזה שכל מה שקורה בו זה שכל הסניף הדפוק שלי רק מתעצבנים אחד על השני, זה פשוט הוציא מכולם את כל הרוע שבהם וכולם רק צועקים אחד על השני ומה שאני צריכה לעשות זה להתמודד עם השנאה החסרת-פשר של כמה מדריכים מפגרים שקטנים ממני בשנה.. בחיים שלי לא עשיתי להם משהו רע, באמת.... והאנשים האלה עושים כל שביכולתם כדי להכעיס אותי ושונאים אותי כל כך בלי סיבה בכלל
אני כל כך עצוב כל כך עצוב
יש לי הרגשה רעה בלב אני רוצה לישון עד עוד חודש בבקשה אני לא רוצה לחיות ככה
אני רוצה חבר שיחזיק אותי כשאני מתפרק ואני כל הזמן מתפרק ונמאס לי כבר מהכל אני כל כך עצוב
אני פשוט יושב פה עם פרצוף מהסרטים, השפתיים משורבבות בחצי עיגול הפוך, פשוט
.

../images/Emo24.gif

קטני שלי, הכל יהיה בסדר ודברים יסתדרו לאט לאט תנסי לא לתת לזה להכריע אותך עכשיו, זה עושה כ"כ רע תזרמי עם הדברים

Miss Tika

New member
בריייתתת!!../images/Emo13.gif

קשה לראות שרע לך!!
"יש עניין שנתהפך הכל לטובה"

Olly New York

New member
אני יותר מדי מפחדת לכתוב פה , כדי שלא יקראו

אנשים שאני מכירה... אבל בקצרה-קצת התנפצה לי אשליה דיי גדולה, שהרכבתי בטיפשותי מרמזים כמעט לא קיימים. אבל אני כזאת. אני בטוחה שאנשים משדרים רמזים , מדמיינת את זה , כי ככה אני רוצה שיהיה. חח אשכרה יש לו חברה. אוףאוףאוף , אני פשוט מרגישה ילדה מפגרת.

עדיב4

New member
../images/Emo2.gif

כל כך אני
זה בדיוק מה שעובר עלי
זה נוראי. זה כבר שבועיים ככה, והוא לא שם עלי. ויש לו חברה. אני כל כך מבינה אותך!

עדיב4

New member
ורגע אחד הוא גורם לי להרגיש כאילו הוא איתי

למרות שיש לו חברה ורגע אחד הוא לא שם עלי. גם אני בתוך הדימיונות וזה..

Small talk

New member
קיטור מפגר

ממש חיכיתי שיגמר CSI כדי שאני אוכל להעביר 4 שירים לMP4 (ואני יודעת שזה טיפשי אבל רציתי לשמוע אותם). נגמר CSI ירדתי למטה, סידרתי כמה דברים והתיישבתי על המחשב,העתקתי את השירים ובשנייה שבאתי להעתיק אותם לתיקייה במחשב נתקע (הוא עושה את זה הרבה בזמן האחרון) ובדר"כ צריך פשוט לכבות את המחשב ולהדליק אותו מחדש וזה מסתדר אבל המחשב המזדיין לא עבד. כאילו הצד האופטימי של זה שנראה לי שהבעיה במסך ולא במחשב אבל אעע.

Small talk

New member
אהה אני על הלפטופ עכשיו

אז מפה אני כותבת, אבל זה לפטופ של אמא מעבודה אז אסור לי להוריד עליו כלום.

OverSharing

New member
אם יש משהו שאני שונאת../images/Emo103.gif

זה להרגיש משהו ושהוא לא יהיה הדדי אוף.

OverSharing

New member
ועוד משהו גרוע../images/Emo103.gif

אפילו שניים!!! יש לי צו ראשון ביום רביעי וכ"כ הולך להיות לי פרופיל 45 [כאילו, הכי גבוה שיהיה לי זה 64. ואני בכלל מקווה שצה"ל ירצה אותי ולא יתן לי איזה 21 רפואי לפנים.] ול-----------א בא לי. לא רוצה. אני אצא משם בוכה. [אגב, קודם יש בדיקות רפואיות או פסיכוטכני?] וטולה אמרה שהיא מתארגנת ומתקשרת אליי ונצטרף לבנות במכבים והיא לא מתקשרת והיא בטח נרדמה ואין לי כח ללכת לבד אבל אני לא עייפה. קקה.

למעלה