קיטורים

Fragile rose

New member
סוגשל קשר

שנגמר, העיקר שנשארנו ידידים. וזה הכי חשוב בשבילי. אבל אני כ"כ מתגעגעת לאקס. מוזר לי לקרוא לו אקס אפילו. סעמק

tink 16

New member
../images/Emo203.gif גם לי אין מושג!!!

גאד, אנחנו כבר בסוף אוקטובר!

svety

New member
בלאט ../images/Emo7.gif../images/Emo190.gif

אני לא מאמינה שעברה שנה. בדיוק שנה.

Fragile rose

New member
../images/Emo24.gif

כבר אמרתי לך. בשנה את מקבלת ממש כאפה בעניין. העיקר שאתמול היה טוב.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif זאת פעם ראשונה שיש לי הרגשה

של ריקנות כזאת. לא יודעת להסביר את זה. אין לי מושג מה קורה עם המערכת יחסים שלנו, מקווה מאד שזה לא הולך להיגמר פתאום כי אני אוהבת אותו כ"כ... אני מלאה בחוסר וודאות.

וואי אני כל כך מכירה את זה...

זה קורה לי בדיוק ביום הראשון של החורף.(אתן יודעות.. היום הזה שפתאום בבום מרגישים שנהיה קצת קר... ויש קצת ריח של חורף?) ואז אני בכלל לא יודעת אם אני שמחה או עצובה... כי אני ריקה מבפנים ואין לי מה לעשות. טוב חפרתי. בכל אופן אני איתך בייב

ThE uVa

New member
מחר בדיקת דם.../images/Emo60.gif

אמאלה. ואני גם צריכה להיות בצום עכשיו. רק המחשבה הזאת עושה אותי רעבה. איפה אני ואיפה צום.. הכי הרבה שצמתי בחיים שלי זה איזה שלוש דקות.

AnGeL DoLlY

New member
עשיתי שלשום

אחרי איזה 4 שנים שלא וכבר שכחתי כמה שזה שטויות P: רק הגומי סביב היד זה מה שטיפה לחץ קטןןןן עליךך

Tin Doll

New member
שטויות

בגלל שאני עובדת בבית חולים עשו לנו כבר איזה 4 חיסונים, ולקחו לנו דם. צריך לקחת הכל בפרופורציות, בדיקת דם זה הכי שטויות בעולם (והכי כיף, אבל אתן תתנפלו עליי) עד שלא עשית חיסון לצהבת B .......אל תגידי שמחטים זה דבר כואב. (במרץ חיסון אחרון וזהו)

SMG2

New member
עשיתי ביום חמישי שעבר!!

ועד עכשיו יש לי שטף דם ענק על היד.. זה גם קרה לי כשתרמתי דם.. אני מוזרה.

עדיב4

New member
אוף אוף אוף אוף אוף אוף../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif

למה חברות שלי מעצבנות אותי??! ולמה הוא לא שם עלי?!?1@?!?@!?#!@?#213 אוף!

כבר באמת שאין לי כוח...

אני לא יכולה לסבול את המצב הנוכחי אני עם קביים וגבס- גבס!! לא חשבתי שאני אהיה במצב כזה בחיים של רגל שבורה, אני מרגישה כל כך נורא שאני לא יכולה לזוז כמה שבא לי. ואני מבינה קצת אבל ממש קצת בן אדם שהוא ככה ויותר גרוע כל החיים... :S. אני כזאת פינוקי... אני פשוט בהסגר, גם כן הפסכיאטר המפגר הזה. וכולם מנקרים סביבי, לא רוצה לאכול, שיעזבו אותי כבר! ממש בא לי לטוס לארץ אחרת עדיף אנגליה.. אבל אני לא יכולה, ואני כנראה גם לא אוכל להיות בשום מקום עד גיל 18 במינימום בלי "השגחה" יה. אני דפוקה.

למעלה