קיטורים

8 ימים!

וכן אני מאמינה שיהיה מצויין...

Fragile rose

New member
לא רוצה לאבד אותו בגלל כזו שטות

לארוצהלארוצה
ואני גם לאדעת איך ליזום שיחה

the mush

New member
קיטור מפגר.

וילדותי. ורכושני. אבל מה אני אעשה, ממש קשה לי עם המצב הזה. שאין לי מושג איך הגעתי אליו. מתי הפכתי להיות בחורה שחייבת בחור לצידה? הפרידה איתו באה לי די בהפתעה והוא די חסר לי. אז אני מוצאת את עצמי במרוץ אחר בחורים אחרים, מתאהבת בכל שני שעובר. ופתאום, אני כל כך לא רגילה לזה שאני לא מקבלת מה שאני רוצה, שאני לא משיגה לי בחור תוך יום-יומיים. באמת יש הרגשה של ריק ורקב כשאני נזכרת שאין לי איזה בחור להתקשר אליו, לעשות איתו שיחות קוצ'י-מוצ'י בשקל, שאין לי את הידיעה הברורה הזאת שאני רואה אותו היום. בא לי מישהו. כלכך. אחד לא ברור מה קורה איתו, השני די תפוס ועם השלישי אסור. כוסעמוק!!!1

SMG2

New member
חמודה..

אני יודעת מה זה פרידה.. זה כואב זה קשה במיוחד כשנפרדים ממך.. אבל העיצה שלי אלייך - אל תרוצי ישר למישהו אחר.. תלמדי להנות מהלבד הזה.. תפתחי לך קצת עצמאות.. גם להיות לבד זה כיף.. לצאת למסיבות שמלא בחורים יתחילו איתך!! לעשות כל מה שלא עשית עד עכשיו.. ברגע שתלמדי להיות לבד לא תהיי הבחורה הזאת שחייבת בחור..

SMG2

New member
אופסי ../images/Emo122.gif

עכשיו אחרי דיפדוף קצר בפורום הבנתי מה משמעות השרשור הזה.. אז לא הייתי אמורה לעודד אותך מה..? זה פשוט קיטורים לשם קיטורים.. אז שכחי ממה שאמרתי... :)

the mush

New member
התגובה שלך הייתה בידיוק במקום.

סוג של עידוד. פוש קדימה. תודה

greeneye

New member
פוף.

הלכתי להסתפר וזה. כי הייתה לי את כל התסבוכת הזאת, לפני כמעט 4 חודשים עם אותו הספר, שצבע לי לצבע הרבה יותר בהיר משהתכוונתי [כמעט פלטינה לחלוטין ונראיתי זקנה אנמית ולבקנית] וכשבאתי לעשות תיקון, ואל, יצאתי בלונג'ינג'ית. בהתחלה זה היה שוק אבל זה היה סביר והחלטתי לתת לזה צ'אנס. ומה אתן יודעות? זה דהה קצת והתכהה טיפה ויצא ממש טוב! וממש אהבתי את הצבע, כולם החמיאו לי וזה. אבל בשלושה וחצי חודשים גדלו לי ווווואחד שורשים. זה לא כזה הפריע אבל..אני מטומטמת. קיצר חזרתי לאותו ספר, בתקווה שהוא כבר יודע איזה צבע יהיה טוב, עשיתי שורשים ו.. הם בהירים מידי. יותר משאר השיער. איזה אושר. אני שוב נראית לבקנית משהו. זה מין גוון של בלונג'ינג'י בהיר במיוחד. לא רואים את ההבדל כשהשיער פזור. הבעיה היא, שאני בקושי הולכת עם פזור כי יש לי שיער שדורש המון הכנות של הרבה זמן בשביל ללכת איתו פזור [לאסוף אותו בדרך מסויימת כל היום כשהוא מרוח בקרמים שונים ולתת לו להתייבש טבעי ולאט ככה עד שהוא מספיק יבש בשביל לפזר אותו..] וגם אז, הפיזור הוא לשעה-שעתיים גג, כי הוא תופס נפח ומתפרק ומה לא. אז רוב הזמן אני עם אסוף. צמה. ו..הקרקפת בהירה רצח, ו..הצמה לא. ורואים את זה. אז באסה לי. וחוצמזה, ארך לי השיער פלאים והספר שכנע אותי לעשות קצוות [והוא צודק, כי זה היה שרוף ומפוצל..] אז הוא עשה. ועכשיו זה קצר לי מידי [זה בכלל לא קצר..אבל אני אוהבת את השיער ממש ארוך..זה גם טוב לתלתלים יותר, הם פחות תופסים נפח..] ונגמר בגוש כזה.. כאילו, בגלל שזה היה מפוצל ושרוף, הוא נהיה דליל יותר בקצה והיה לי שפיץ כזה. אנלא יודעת להסביר. כאילו..אם אספתי אותו לצמה היא הייתה נגמרת בסלסול שמצטמצם לשפיץ של כמה שערות..וממש אהבתי את זה. ועכשיו..זה גוש שמן כזה שנגמר באותו אורך, פחות או יותר וזה כמו איזה מטאטא. וזה דוקר כי השיער שלי...דוקר. ופויה. ואני לא מתכוונת לצבוע אותו שוב עד עוד איזה חודשיים שלושה, כי הוא סבל מספיק. אז..עוד איזה 3 חודשים ככה אני אצבע לטבעי שלי או משהו, ואתן לשורשים לגדול ואעזוב אותו בשקט. שונאת ספרים.

paperdoll16

New member
אוף!../images/Emo54.gif

אני לא מבינה את הבחורה הזאת. באמת. במשך שבועיים היא כל הזמן מתקשרת, כל הזמן שולחת הודעות, כל הזמן אומרת שהיא מתה כבר לראות אותי וכאלה.. ופתאום, אחרי יום שישי, היא לא מתקשרת, לא שולחת הודעות, עונה בקרירות ובהודעות קצרות ומעצבנות.. ואוף!!!! לעזאזל איתה.

EVE Lights

New member
אין לי כוחחח להיום! ../images/Emo10.gif

שוב יום מעיק בדיוק כמו אתמול. עד מתי אחמ"שית בוקר
מזל שמחר ערב ואפשר לישון אני ממש צריכה את זה ובא לי לעשות משו כיפי ואני לא יודעת מהההה!

עייפתי.

ואני שונאת את העמותה המתסכלת הזאת. יום יבוא ואטבח שם בכולם עם ביביגאן מטווח קצר. ושלא יגידו שלא הזהרתי! הכתובת הייתה על הקיר... [אבל "העיר" האחרון מצחיק אותי, וזה הכי חשוב]

אוף.

לא בטוח שהוא בא לישון פה מחר כי הוא עובד ביום רביעי בצהריים. עד שמצאתי זמן שהוא יוכל לבוא באמצע השבוע עם כל הפסיכומטרי המעיק הזה - תקעו לו עבודה. הקטע זה שהוא נשמע אדיש, כאילו הוא לא רוצה לבוא. אולי זאת רק אני. ואם זה לא מספיק אז הקאתי את החיים שלי עכשיו. כואבת לי הבטן מוות, לא יודעת למה ואני מרגישה ממש מגעיל. הכל מתערבב לי בבטן כמעט בכיתי לו בטלפון ואופ...

PennyLaneM

New member
איףףףףףףףףףףף

- גדל לי פצע חום בשפתיים דווקא מתי שהיינו אמורים להתראות :( אבל בסוף לא התראנו כי רק עכשיו חזרתי מהעבודה. חרא! - מחר אני עובדת בוקר וצריך להיות בחנות ברבע לשמונה :( משמע.....6 וחצי אוטובוס :((((( -אני מתה לנשק אותו כבר!!!!!11 אני חייבת שעד הסופ"ש הפצע הזה והיובש ירדו..חייבת אני כבר לא מחזיקה את עצמי... אני מקווה למצוא מישהי שתבוא איתי בשישי לריץ',אני חייבת.... אוף אני דלוקה עליו רצח

למעלה