קיטורים

חבר שלי חולה. ../images/Emo7.gif

ממש תכננתי להיות איתו כל השבוע, שנעשה משהו כיף היום והוא פתאום ממש חולה. עם חום והכל, אני לא מאשימה אותו אבל זה ממש באסה! בכל מקרה הבאתי אותו אליי, שישן פה בחדר שלי על המיטה. כי הבית שלו מפוצץ באורחים וזה סתם עושה לו יותר כאב ראש, איזה ייאוש. הוא כזה מסכן משתעל וקודח מחום.

ועוד קיטור... 18+ (?)

אוף, רציתי ממש שיהיה איתו סקס היום.
ועכשיו הוא חולה, שמעתי פעם שזה מרפא, חח האומנם? אבל בטח אין כוח וכאלה. באסה בקיצור, אני ממש מפנקת אותו אבל קניתי לו דברים להעביר את הזמן, ואני מכינה לו טישו עם כיתובים חמודים, וכדור כדורסל קטן(כי הוא לא יכול ללכת לאימונים) ומלא, תעסוקה או משהו.

EVE Lights

New member
איזה חברה משקיענית.. ../images/Emo13.gif

תנסי ככה בקטנה לשכנע אותו, אם הוא יתמרמר יותר מדי אז עזבי אבל היי מי אמר שהוא לא יכול ליהנות?

לגמרי חח. אמרו לי שיותר מדי...

גם הכנתי לו מרק, ואפיתי לו עוגיות שהוא הכי אוהב. וספר בדיחות קטן כזה, ותשבצים וזה. תכלס אותו הכי בעולם לא צריך לשכנע. אבל הוא גם ככה ישן מהבוקר, וכולו מסכן כזה משתעל ועם חום וצרוד, אז לא יודעת! האמת שכן, אם אני אחראית
נראה לי שלא יצא אבל.

EVE Lights

New member
חח את מותק!

בואי תהיי גם חברה שלי! באמא שלך
ונו אני בטוחה שאפשר לשכנע אותו.. אבל אם הוא ממש מסכני אז עדיף שלא.

DIE kvar

New member
לא כל איזכור של המילה סקס מצריך 18+

השרשור עם חמש אצבעות על ידית האחיזה למשל, כן.

EVE Lights

New member
חח אשכרה. וואו.

זה היה שרשור מזעזע ברמות.
(עד כדי כך שאפילו פורום הומור שחור נגעלו)

DIE kvar

New member
על מנת לטהר את שמי בקרב המלש"ביות פה

בטירונות כשמתרגלים כל מני דברים עם הנשק, אז יש נהלים כאלה שהמפקדת מקריאה ואז חוזרים אחריה ובסוף יש משו כמו "הגדרות אלו נכתבו בדם!!!1!" אז חלק מהעניין זה 'חמש אצבעות על ידית האחיזה' -חמש אצבעות על ידית האחיזה!!!!!!!!!!!!! 'אצבע לעולם לא על ההדק' אצבע לעולם לא על ההדק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך זה מצא את עצמו בהקשר הזה? אני לא כ"כ בטוחה

DIE kvar

New member
אני חושבת שהיא ווי זמיר ואת חושבת שהיא לא

בזה זה נגמר

DIE kvar

New member
סתם היא הייתה בשכבה שלי כל החיים

והיא סתומה כמו קומקום

אני היחידה שזה לא מי-יודע-מה זיעזע אותה?

זה לא עד כדי כך נורא חח. זה פתוח והכל... (תרתי משמע חח.) אבל לא ממש נוראי לדעתי חח.

בגלל זה שמתי סימן שאלה,

האמת שחשבתי שלא אבל שמתי ליתר בטחון לא יודעת איך זה הולך. אממ לא נתקלתי בו.

למעלה