קיטורים

אני ש=מ=נ=ה

אני הולכת להרוג את עצמי
אני פשוט עולה במשקלל אני 53.6 קילו עכשיו
אני רוצה למות =[

כי למה לומר בהודעה

"אני שוקלת 53 ואני שמנה"
את נותת לבחורה כמוני שדיי שוקלת הרבה יותר ממך הרגשה רעה חחח

אבל מה הקטע ../images/Emo71.gif

את יודעת ש53 זה לא שמן חחח אז למה לקבל הרגשה רעה?[חוצמזה שהיא בכיתה י' ואת סיימת יב'...את לא אמורה לשקול כמוהה!] ירדני...53 זה לא שמן!חח לא ראיתי תמונה שלך אפעם אבל אם מורי אומרת אני בטוחה שהיא צודקת:)

The Bitter End

New member
את הכי לא צריכה לקבל הרגשה רעה,

מהתמונות, לפחות, את ממש אבל ממש יפה[=

תודה בובי :)

סתם צחקתי. לא התכוונתי לפגוע או משהו, סתם מעצבן שכוסיות בוכות שהן שמנות

moruush

New member
שמעת על טריגר?!?*%^#@%

קודם כל, ירדן את ממש רזה, ושלא תגידי שאני לא מכירה אותך כי אני רואה אותך לפחות 3 פעמים בשבוע. 53 זה באמת שלא הרבה, גם לגובה שלך. אני גם בערך בסביבות זה, ואני גבוהה יחסית אבל יש בנות ששוקלות 53 ומרגישות גם לא הכי טוב עם עצממן, ושאת רושמת פה "אני שמנה, אני שוקלת 53" זה מעצבן..

חחח מור מצטערת

התקפת אותי לגמרי זאת הייתה שניה וגם אמא שלי מציקה על זה ברמות והקטע בהודעה הוא לא שאני שמנה אלא שאני אוכלת ואני מתחילה להשמין כי אני אוכלת יותר מדי לא הקטע ש-53 זה הרבה כי אני יודעת שאני לא שמנה, קצת נסחפתי אני יודעת אבל זה רגע של היסחפות מצטערת אם מישהי לקחת קשה את ההודעה...
ירדן3>

Immortality

New member
אני לא יודעת מה יהיה איתנו

וזה משגע אותי. איך הגענו למצב הזה בכלל...

../images/Emo7.gif../images/Emo71.gif

"רק לפעמים בוכה קצת,בלילה...אבל לא אומרת כלום." אני מתגעגעת אליו .. אני צריכה אותו פה איתי ונמאס לי להיות לבד ונמאס לי מסטיגמות ונמאס לי שהיא נהיית ככה ונמאס לי מטיפשות ונמאס לי שהכל קורה בבת אחתתת וביטלו את כנס סוכותתתת כוסעמקקקקק!!אוףף אני אשכרה ספרתי ימים עד שאני אראה אותם...אני מתגעגעת אליהם ואיךאני לעזאזל מגיעה לקדימה עכשיו?!!?או לצורן..אוףףףףףףףףףף
!! חיבוק מישי?

moruush

New member
../images/Emo90.gifיא קוף מקופף!!

צורן זה 6 דקות מהבית שלי. [קדימה זה 8]
בדרך תבואי לבקר אותי ;[ ומאמי, יהיה טוב

למעלה