קיטורים

RainbowL

New member
אויש זה לא נכון

וזה מכוון לכל התגובות בחורה עם ראש על הכתפיים אני אולי אהיה בגיל 18, ואני יכולה שיהיה לי חבר גם אז. בגיל ההתבגרות יש כל כך הרבה בעיות של בטחון עצמי, ובנים בנות וכאלה, ואם היה לי חבר, אני יודעת שהייתי מרגישה פי 5 טוב עם עצמי. והיה לי כיף בבי"ס, והיה לי עם מי לדבר, ולא הייתי מרגישה חסרת חיים כי יש לי מישהו שאני שמחה שבא אליי והוא שמח שאני באה אליו ואני לא צריכה לחשוב 5 פעמים למה הוא התכוון שהוא אמר אני מתגעגע וכאלה. אולי אני אסתכל על זה בגיל 18 ואגיד איזה כיף, אבל כרגע זה מבאס.

../images/Emo45.gif מרגישה בדיוק אותו דבר

רק כשאני מניחה שאנחנו לא באותו גיל (
)

יום חראאאאאאאא../images/Emo71.gif

פשוט חרא. פוצצו בשיעורים והיה סתם מעצבן היה בוקר לא כיפי בכלל שכחתי אוכל ואכלתי טוסט מהקיוסק על חשבון הכסף של הגיחה ואמא בטוחה ששכחתי בכוונה כי אני לא רוצה לאכול כלום.מה היא חושבת שאני דפוקה ביטלו לי בנות במשמרת של לתת ואחכ אין לי מושג מי זה היה והן מגיעות. והגעתי הביתה רבתי עם אמא,רבתי עם החברה הכי טובה שלי ורבתי עם אח שלי. עכשיו אני מגלה שביטלו את כנס סוכות...וזה הכי חרא שישששששששששששששש כ"כ חיכיתי לזה לראות את האנשים מהקורס אוףףףף..אני מתגעגעת אליהם כ"כ. בא לי למות...סעמק חרא חרא חרא

AnGeL DoLlY

New member
למהלמהלמה

יש לי שני חצ'קונים תקועיםםםם אחד בלחי ואחד בין הגבות שלושה ימים לפני הבר מצווה?!.. אפילו שהם לקראת החלמה זה מכועררר ואני גם חייבת גבות במיידי ואוףףף יש לי מצברוח מעצבן!! ואני לא מרזה |: נו כבר

פשוט לחוץ לי.

לחץ לחץ לחץ. וזה רק ההתחלה.. אבל אני עוד מעט אופטימית, ומשכנעת את עצמי שאני צריכה לסדר יותר טוב ת'זמן.. יהיה בסדר, בסדר?

EVE Lights

New member
יש אנשים שצריך להרוג

במיוחד את הנאד הנפוח הדפקט הזה שפשוט בא לי לירוק לו בפרצוף איייייייכס! והוא עוד חש עצמו! בההה שונאת אותו שימות כבר + 3.5 שעות פלונוגרמת קרמי גוף
בקטנה העיקר נגמר ועכשיו סופ"ש (:)

e l u l a

New member
שום דבר לא קורה../images/Emo153.gif

ממש בדיחה מה שהולך פה.. אני לא אוהבת את הקרבה הזאת שהיא בעצם מרחק עצום. שונאת.

באמת שאני לא מבינה

מה הבעיה שלו בלקנות לי מיטה וחצי ]: אופ. אני מרגישה איתו לפעמים כמו איזה מתבגרת בת 16. תבין גם אותי, סעמק.

stink

New member
בא לי להרביץ לה~!!

אבל אסור להרביץ לנשים מבוגרות ושמנות שמשלמות לך משכורת

PennyLaneM

New member
סתם

שבוע שעבר שהייתי בראיון עבודה,הוא אמר להתקשר לשאול על המשמרות אז התקשרתי ולא הייתי רשומה המוכרת אמרה לי להתקשר בחמישי בבוקר (היום בו כיביכול אני אמורה להתחיל חפיפה) כי רק אז הבוס יהיה. בע! וקניתי שמלה ממש יפה ועכשיו היא נראית ארוכה מדיי ואני שמנההההההההההההההה ובא לי למות

moruush

New member
../images/Emo90.gifדיייייי כבר

נמאס לי לבכות בגלל כל דבר.. כנראה שאני לפני מחזור

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנמאס לי כבר

פשוט נמאס לי מהילדות האלה. הן לא רואות שקשה לי? הן לא מודעות שקשה לי בכלל נמאס לי אני לבד :/

ישלי מבחן ביום ראשון אוקיי, זה מספיק נורא.

מעבר לזה שלא עברתי את המיונים בצוות אוויר, לא נורא, הגעתי עד הירפ"א א', זה מספיק מכובד.

EVE Lights

New member
מיאו לא רואים אותו היום.

(טוב, הוא סיים לעבוד לפני 10 דק' אז די הגיוני.) אז קצת באסה. אבל לקחתי את זה טוב - לשם שינוי - בלי דמעות, ואני גאה בעצמי.
מחר צ'קים ומתנווווווות ווהו

Tears Dont Fall

New member
כמה אני רוצה שהוא יהיה פה.

והוא לא יכול להיות פה אפעם. למה? כי הוא מת. הוא באדמה. אי אפשר לקרוא 'אבא' יותר. נמאס לי לקנא בכל ילד שאני רואה בעבודה או ברחוב שיש לו 2 הורים, אבא ואמא. ולי יש רק אחת.

למעלה