קיטורים

Oo The Gush Oo

New member
אם אתן נגעלות ממחטים ודם, אל תכנסו!

כואב לי בגב התחתוןןןןן
כבר חודש עם דלקת בשתן, כניראה שזה התפשט לכליות או משהו. בכל אופן הייתי במיון היום, עשו לי עירוי מסריח (ראו פה
) והוא היה תקוע לי בוריד איזה שעתיים וחצי. ועשיתי פעמיים בדיקות שתן, כדי שהטמבל יגיד לי ש"יש לך דלקת..." מה אתה אומר חתיכת עילג דביללל זה כבר חודש ככה!!!$#$#@!@!! בכל אופן, גם בדיקות דם עשו ויש לי איזה חיידק מוזר שם, אז רק עוד שלושה ימים יהיה תשובה של אחת מהבדיקות שתן. ושוב אנטיביוטיקה, בפעם השלישית החודש. סעממק.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפאק, תרגישי טוב../images/Emo23.gif

Oo The Gush Oo

New member
מה זה אומר??

אני לא כ"כ יודעצ, רק יודעת שכל הגב התחתון שלי משותק, או לרוב עומד להתפוצץ מכאבם ואני בקושי מתפקדת. את יודעת על זה משהו?

e l u l a

New member
יואוווו../images/Emo153.gif

אני כבר משתגעת בבי"ס. כל שיעור אני מאחרת, ואם יוצא לי לא לאחר אז אני תמיד יוצאת באיזשהו שלב להסתובב או משהו כי אין לי כח לשבת. ואני צריכה להשלים 005, והאנסין היום באנגלית היה פשוט הדבר הכי קשה בעולם. גם אחרי שהגשתי עדין לא הבנתי בכלל מה היה כתוב שם. ממש מתחשק לי לת"א אבל אני צריכה להיות מוקדם בחזרה בבית כי יש לי בייביסיטר אז אני לא אספיק כבר. אני מרגישה שהימים עוברים לי ושדברים שאני רוצה לא קורים.

saptenn

New member
זה כזה הזוי ואני בחיים לא אתרגל

לראות אותם ככה. זה ממש ממש מציק לי ומפריע לי ואני לא יודעת למה.

OriginalMe

New member
../images/Emo80.gifאני ממששש עייפהה

ואני שונאת מתמטיקה אין לי כוח לשיעורים האלה, אני בקושי מבינה משהו ואוף, השנה יש בגרויות איזה פחד

Mardy Bum

New member
דברים קטנים כאלה

1. אני כל כך כל כך עייפה (נפשית, פיזית) והרופאה הדפוקה הזאת לא מוכנה לרשום לי כדורי שינה 2. כולם בבי"ס הזה כל כך יותר מוכשרים ממני שבא לי לחנוק את עצמי 3. וחוץ מזה, מחולניקיות עם גוף מושלם שמסתובבות לידך 24/6 זה לא משהו שתורם במיוחד לביטחון העצמי 4. 2 עלאק-חברים טובים שהיו לי טורחים להיזכר בי (בו זמנית! איזו אירוניה מלבבת!) אחרי שדאגו התעלמו ממני בשיטתיות בחופש, זה כל כך מגוחך שכשהייתי צריכה אתכם לא הייתם שם ועכשיו נזכרתם 5. הלוואי שהוא ישים לב כבר אבל לא נורא, עדיין מוזר לי שהצדדים הטובים בחיים שלי גוברים כרגע על הרעים

RainbowL

New member
מיה מיה מיה

באיזה מגמה את בתלמה באמת? הכל יהיה טוב, את מושלמת לא פחות מהן. גם אני מרגישה שכולם הרבה יותר מוכשרים ממני בתאטרון, אבל העובדות ידברו בעד עצמן, חכי :) אוהבת ואם את צריכה משהו כאן תמיד תמיד 2 מטר מהבית שלך!!

Mardy Bum

New member
אוי את כזאת מדהימה!

אנחנו באמת צריכות לדבר יותר:) ו, אומנות חזותית.. מה שעוד יותר מלחיץ כי זאת המגמה הכי גדולה בבי"ס וקצת קשה להתבלט בתוך 180 איש.

--

אני רודפת אחריי גיטרות באס בכל שיר שאני שומעת וזה גורם לי לחשוב עלייך ואז לרצות לברוח לתוך חיבוק עוטף וצלול בצורה שכמותה עוד אין, אבל נגמר כבר בינינו ממזמן ואסור לי להחיות אותך עכשיו, בתודעה.

MaddyD

New member
הולך להיות מאוד רע בקרוב

ומגעיל לי לדעת את זה מראש

אני לא יכולה יותר.

אני לא יכולה יותר לחיות ככה. נמאס לי. בא לי להרביץ למישהו. בא לי לצרוח. בא לצרוח כלכך חזק שמישהו ישמע כבר. אף אחד לא מקשיב לי. וכואב לי. כואב לי בגרון עם הגולה הענקית הזאת. אני שונאת אותך תעזבי אותי בשקט תני לי את השקט שלי לפעמים נראה לי שאת פשוט לא מבינה כלוםםםםםםם "את מלכה כי עברת כל כך הרבה השנה ואת עדיין מתמודדת עם זה יפה" מי אמר? את עיוורת? את לא רואה שאני רסיסים?! לא?!?!?!?!?! תעופו ממני.

מחר שיעור ראשון בפסיכומטרי.

וזה אומר בערך ש... כבר אין לי חיים עד דצמבר?
חח אני מרגישה כמו היום הראשון בבצפר, לארגן תיק עם קלמר וספרים וכל החרא הזה. ומחר גם יש מבחן התחלה. נו באמת. לא מספיק אני לחוצה ]: מילות עידוד וניחום/החזקת אצבעות התקבלו בברכה

Fragile rose

New member
אני כ"כ עייפה

כל הזמן עייפה חברות שלי כבר רומזות לי שאני בהריון. והיומולדת הזה היה פשוט קטסטרופלי, בחיי. 90% מהאנשים הבריזו. והיה סתם מגעיל. ואני מרגישה כמו סבתא שלי. יושבת ושותה תה לפני השינה

PennyLaneM

New member
בא לי למות!

עשיתי היום את טעות חיי אני פשוט שונאת את עצמי כמה מפגרת אפשר להיות?????????????. יוגב לא ראוי לי :\

Oo The Gush Oo

New member
פוצי../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif

אני לגמריי מכירה את זה. אל תאשימי את עצמך.. כ"כ קשה לעמוד בפנייהם לפעמים! במיוחד אחרי המון זמן כמו שהייתם... תעשי לי טובה, אל תחמירי עם עצמך. רק תלמדי לקחים מהטעויות. אוהבת אותך, פה תמיד אם את צריכה.

למעלה