קיטורים

PennyLaneM

New member
איבדתי אותו

זרקתי שנה ו4 ככה לפח והכל באשמתי סיפרתי לו עכשיו אני באמת רוצה למות כבר הכל גדול עליי ויש לי כאב ראש אחד גדול ... למה אני כזאת מפגרת למה למה למה למה למהההההההההההההההההה!!! שמישהו יהרוג אותי כבר ידרוס אותי ירה בי ינעץ בי סכין משהו.. הכל יהיה פחות כואב ממה שהעברתי את הבנאדם הזה,הכל

אוף מורן תתעשתי כבר

את עשית לעצמך רק טוב ראית איך הוא התייחס אלייך לאחרונה זה בכלל לא מגיע לך... מגיע לך מישהו באמת טוב יותר ממנו שלא ימתח עלייך ביקורות ויתייחס אלייך כמו לזבל אף אחד לא צריך להרוג אותך את בסדר גמור

לא ממש קיטור....אבל

האקס ואני נפגשנו. אמאלה כמה שהתגעגעתי אליו לחיבוק של הזרועות השריריות לנשיקות המושלמות. אבל. למה אני במחזור. למה למה למה למה.

אולי..

אבל האמת שהתגעגעתי אליו. עזבי בקטע המיני. סתם לשבת ולדבר איתו ולצחוק על דברים מפגרים שרק אנחנו צוחקים מהם [וזה מה שעשינו רוב הזמן]. זה שאחכ התנשקנו קצת [הרבה]-זו המשיכה
אין מה לעשות...

the mush

New member
כואבת לי הבטן

אעאעאע!@#$^)%#@@%#^@$&@~@~$ איזה כאבי מחזור מזדיינים. באמת שניסיתי כבר כל כדור אפשרי ושום דבר לא עוזר. אני עוד מעבירה פעולה היוםםםםםםםם@$#%^&%*^&!@#$^@$&%^ [הצד האופטימי- אני במחזור. לא בהריון.]

EVE Lights

New member
-אנחה-

תפסיקי להזדיין בלי אמצעי מניעה ואז אולי תפסיקי לחשוש כל חודש מחדש! אוף! חוסר אחריות של אנשים. מטריף אותי.

../images/Emo127.gif

אני כלכך מזדהה אתמול כל הערב היתי מסוממת על אדוויל מחזור תמיד מגיע כשלא צריך

למעלה