קיטורים

moruush

New member
קיטורים

כי השני כבר עמוס ועברו 4 ימים והוא לא יקפוץ ;]

זה ממש קשה לי כל הרכבת הזו

לודעת, סתם העיק נורא, לצאת מוקדם נורא בבוקר, ולרוב גם לחזור מאוחר למדיי בערב.. ואני יודעת שזה קיטור מפגר כי אני ג'ובניקית וכל החרא הזה, אבל זה מעצבן.. ונגיד היום עשיתי לילה, ובד"כ אחרי לילות הייתי לוקחת את הרכבת של תשע וחצי ובעשר וחצי בבית כבר, אבל אין יותר רכבת כזו>: אז זה היה או הרכבת של עשר [ואז להתייבש בבית שמש כי לא שינו בהתאם את האוטובוס של הרכבת] או אוטובוס של עשר אז הלכתי על האוטובוס, וכמובןןןןןןןן שהוא איחר אז הגעתי ב11 ועשרים הבייתה>: אבל חוץ מזה [והעובדה שכל הידיים שלי דבק:D] הכל סבבה:)

nettus

New member
מבינה את זה לחלוטין

לגוא בקריות ולשרת בקריה זה לא היה תענוג, במיוחד שרוב השירות שלי לא התחשבו בי בזה שאני גרה רחוק וחשבו שזה שטויות, אז מה עם קמתי ב20 ל6 בבוקר, הגעתי לשם עדיין הגעתי לשם ב8 וחצי זה פריבילגיה להגיע בשעה כזאת, או שיצאתי ברבע ל5 מהבסיס והגעתי אחרי כולם הביתה. תענוג. אבל אני יכולה לנחם אותך שזה עובר מהר, נצלי את שעות הרכבת להשלים שעות שינה זה מה שאני הייתי עושה. אני מאחלת לך שהזמן יעבור לך במהירות ושתחזרי לחיים האזרחים הקטנים והנוחים

הלוואי עליי שעות כמו שלך...

אני קמה כל בוקר עכשיו בחמש ועשרה... והמינימום יציאה שלי מהבסיס זה בשש...

11 חודשים..

אבל עד עכשיו היה לי לוז נורמלי של רכבת>: ואטובוס שמתאים לרכבת:p עכשיו אינ פשוט מחכה בוקר ובחזור מלא זמן בגלל ההפרשים האלה>:

nettus

New member
אמממ כן זה די בעסה

אבל לא נשאר לך עוד הרבה, הזמן טס מהר מעוד. אני מרגע שהייתי שנה בצבא כבר ראיתי את הסוף

אני רוצה חבררר

אני צריכה חבר למה אין אנשים נורמלים בעולם הזה
ואם כבר יש למה לא יוצא איתם כלום בעע

mayhaktana

New member
כנ"ל!

חוץ מזה נהרס לי המסך מחשב והוא מראה לי צבעים מטרידים וזה שיא המרגיז.

nettus

New member
את מזכירה לי אותי בגיל הזה

הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל 16 והחבר הראשון שלי היה כמעט בגיל 18, וגם אז זה היה שום דבר רציני עד גיל 19 שהכרתי את החבר הנוכחי שלי. שווה לחכות, את עוד ילדה יש לך את כל החיים לפניך, אני שמחה שלא היה לי חבר בגיל הזה

אבל זה כ"כ חסר לי../images/Emo70.gif

לפעמים אני פשוט חייבת מישהו שאני אוכל לספר לו הכל, והכוונה לא לחברה הטובה.. אני מתאהבת ונדלקת על כ"כ הרבה אנשים שזה עוד יותר עצוב מזה שלא יצא מאף אחד מהם כלום.. נשבר לי..אני צריכה מישהו.

מה את רצה?

אני הייתי בדיוק כמוך עד לפני 4-5 חודשים... מתה להתאהב, מתה לחבר רציני, כל מה שאת רוצה... והאמת? אני שמחה שהאהבה הראשונה שלי באה בגיל 18, כשאני כבר בחורה עם ראש על הכתפיים, שאי אפשר לקרוא לאהבה שלנו 'אהבה בוסר', שיש בינינו משהו אמיתי.. אל תקפצי גבוה מידי...

אולי זה נשמע ככה ממש נכון

אבל מצד שני אני יודעת שאני רואה את האנשים בגיל שלי ביחד והכל, אני גם רוצה.. אבל כל אחד ודעתו =] אולי בגילך אני גם אחשוב את אותו הדבר, ואני די בטוחה שאני אחשוב ככה...

nettus

New member
תראי

גם בימיינו שאנשים בגיל שלי אומרים לי כמה הם לחוצים לקשר אני אומרת להם תרגעו זה עוד יגיע, שווה לחכות, ובמיוחד בגיל שלך שיש לך את כל החיים לפניך. נראה לי אני מקנאה לך בא לי לחזור לגיל 15, טוב אולי לגיל 16

את רצינית../images/Emo35.gif

כל תקופת הבגרויות התחילה, הדרכה בצופים, אין לי דקה לנשום
אני כ"כ רוצה לסיים כבר..

nettus

New member
יווו כמה אני מקאנה בך

איך בא לי לחזור לתקופה שהייתי בנוער לנוער והיו פעמים שלא היה לי זמן לנשום, אבל עשיתי כל כך הרבה דברים שאהבתי, וזה היה כזה כיף. י"א י"ב היו השנים הכי יפות של החיים שלי

Fragile rose

New member
אוי נו

התיכון זו התקופה הכי יפה שיש. באמת סיימתי ללמוד לפני כמה חודשים ואני כבר מ-ת-ה שהשנה הזו תעבור ושנה הבאה אני אתחיל את התואר הראשון

למעלה