קיטורים.

NoFaRi1

New member
יש לי כמעט דלקת בשתן ;[

כי הרופאה אמרה שזה לא דלקת אבל אנערף זה משגע וכל שניה אני צריכה לשירותים נתנה לי את המשחה הזו שעושה פיפי מסיבות חח ואוף אני כולי בסיסוכים עם עצמי ואיתו ומה זה ויש לי רק עוד חודש להיות בארץ ;[

Lost Lullaby

New member
משעמם לי ואני לא נרדמת

וקר לי במחשב כי המזגן בדיוק מכוון עליו איך הוא נרדם :((

למה דווקא אני../images/Emo35.gif למה../images/Emo35.gif

דיייייייי אני חייבת להפסיק לעשות את זה לעצמי. כבר פעמים ברציפות שאני נדלקת על מישהו שגדול ממני בשנתיים (אני סיימתי ט' הוא סיים י"א). אחד מהם הייתי דלוקה עליו כמעט חצי שנה אולי אפילו יותר, וירד לי ממנו בפסח ככה. והשני זה בערך ממאי, עבר ושוב חזר, כנראה יש לו חברה כבר שנה, דייייייייייייי אני צריכה לשכוח ממנו.. וזה קצת קשה, שהוא בצופים ואני גם בצופים, במיוחד כשעכשיו אני בשכב"ג (=שכבה בוגרת) ואני הולכת לראות אותו כל השנה הקרובה. והשבוע ראיתי אותו כל יום, פשוט כל יום ומיום ראשון עד יום חמישי (הבא, לא הקרוב) אני הולכת לראות אותו. אני לא מסוגלת יותר מה לעשות

the mush

New member
בא לי,

כי נמאס לי. כבר כמעט אמצע החופש [?] ועדיין לא יצא לי באמת באמת להנות. לא הייתי בים, לא הייתי בצפון, טיילתי ממש טיפה, לא ראיתי חברות. אני נהנת, אבל זה סוג אחר של כיף ואני עדיין לא יודעת אם אני מוכנה לוותר על הכיף המוכר לי למען התנועה. וגם כי נמאס לי שאני שרמוטה. מזמן לא אהבתי, לא הרגשתי פרפרים באמת.... שוכבת עם כמה, וזהו. בא לי אהבה.

מי הוא חושב שהוא

שהוא מדבר אליי ככה? אני שונאת את הבנאדם הזה. אבל אם אני כ"כ שונאת אותו, למה כל כך אכפת לי ממנו? :\ [מדובר פה על ידיד טוב, לא על בן אדם שאני אוהבת מבחינה רומנטית].

e l u l a

New member
אני חולללהה../images/Emo153.gif

;[ יושבת בשיא החום עם מכנסיים ארוכים וסווטישרט, אה וגם גליל טישו קרוב!! ואני במחזור!! איכסססססססס

EROTOMANIA

New member
זה בקטנה אבל בכל זאת

מכירות ת'הרגשה הזאת אחרי שמגלים ששוב הבריזו לך? כן אני מכירה את ההרגשה הזאת קצת יותר מדיי טוב כאילו כל כך קשה לאנשים להודיע לי שבסוף משהו לא קורה? אני עד כדי כך חסרת משמעות שזה פשוט לא מזיז לאף אחד? נמאס לי :\

זה נעלם.

זה הולך ונעלם לאט לאט. היכולת להביע, לחרוז, לכתוב. כבר לא נשאר ממני כלום, כמעט. עוד מעט תיעלם גם היכולת לאהוב. פעם רציתי שלא תהיה לי סיבה לבכות. פעם היו לי יותר מדי סיבות. פעם חלמתי... על עתיד טוב יותר, היום נעלמה גם היכולת לחלום. פעם רציתי שהכל ייגמר, והיום אני רוצה לחזור לשם, פתאום. אני רוצה לחזור ולהרגיש הכל, הרגשה כזאת שאי אפשר לסבול, הפרפרים בבטן והדפיקות בלב, התקווה הזאת לא להתאכזב, המחשבה כל היום, על כמה שהוא מושלם... ועכשיו הכל כל כך מהר... נעלם.

כתבתי הודעה קורעת לב.

ומחקו לי אותה. אולי היא הייתה טריגרית מדי, אנאערף. סתם חבל שלא הודעתן מראש. יש מצב שקצת השקעתי. וגם יש מצב שקצת הייתי צריכה את התגובות. והתמיכה. סתם. חבל. :/

mkarin

New member
|תמיכהבכלמקרה|

לא זוכרת אם הגבתי, אבל קראתי את ההודעה הקודמת, על ההפרעות אכילה וכל השיט ו.. לא ידעתי איך להתחיל בכלל להגיב.

MC SammY

New member
אני כלכך עצבנית. וואו.

אין לי תעודת בגרות נכון לעכשיו. אז ת'אמת, ניסיתי להרגיע ת'צמי בעובדה שאני אקח ת'צמי בידיים ואלמד ב-ר-צ-י-נ-ו-ת למועד חורף במתמטיקה, ובאמת שכמעט הצלחתי עד שהמחנכת שלי התקשרה אליי לפני כמה דקות והתחילה לשבת לי על המצפון שאני היחידה מהכיתה שלא זכאית לתעודת בגרות אם אני לא אגש היום. ניסיתי להסביר לה שזה לא משתלם לי לגשת עם המגן הנמוך שלי ושזה סתם מתסכל אותי כל הכישלונות האלה ושאני צריכה פשוט משהו יותר רציני, כמו קורס למשל, שיסדר לי ת'דברים בראש, אבל היא פשוט זיינה לי ת'שכל שעה על כמה שזה חשוב לצאת עם תעודת בגרות בזמן ולא להשלים את זה. כאילו פאק!!!! מה אני הבן אדם היחיד שמשלים בגרות במדינה הזו?!? מספיק אני מרגישה חרא אז היא גורמת לי להרגיש עוד יותר??! פאקינגשיט בסדר?! ועוד היא רצתה לתת לי לדבר עם המנהל. כאילו מ-ה את עושה אישה?! אוף. אני מרגישה כלכך מטומטמת.

Tin Doll

New member
מה היא סתומה?

אני משלימה שנה הבאה איזה 5 בגרויות וכמוני עוד חצי מהחברות שלי וזה לא משנה שום דבר, אם תקבלי היום תעודת בגרות או עוד חצי שנה או עוד שנתיים, זה בדיוק אותו הדבר.

MC SammY

New member
אני יודעת../images/Emo4.gif

אבל היא פשוט גרמה לי להרגיש כלכך אשמה, ושאני צריכה לגשת בכל מחיר היום ולא משנה כמה שאמרתי לה שזה לא יעזור לי בכלום...אוף. למה אנשים כלכך אטומים.

Tin Doll

New member
אל תקשיבי לה

זה סתם יכניס אותך ללחץ. תעשי את הבגרות מתי שתרגישי שאת מוכנה.

למעלה