קיטורים.

Korei

New member
תשתי הרבה הרבה מים,ותנסי כדורי חמוציות.

שמעתי שזה מאד עוזר,אבל לא יצא לי לנסות.

אממ הרוקח אמר שזה לא משפיע מיד אלא לוקח לזה

זמן, אז הוא הביא לי תמיבה כזו ששותים אותה עם מים וזה עוזר. זה ממש מגעיל אבל משפיע מהר.

אנלא מצליחה ללמוד!!!!1

ויש לי עוד כלכךךך הרבה דברים לעשות למחנה. ואין לי זמן ואין מתי. והמתמטיקה הזו!!!!!!!!!!! איכס! תגידו,[ אם היה סדרות נסיגה במועד א' אז בטוח לא יהיה במועד ב', נכון? [כי אני שונאת את זה, ולא מבינה בכלל]. ואם לא היה שוםםםדבר על המעגל, אז במועד ב' יהיה, נכון? [גררר]

Tears Dont Fall

New member
הנגאובר איז סאקס.

במיוחד שמתקשרים באמצע הלילה לאקסית שלך ומפריעים לה בדייט.

טוב זהו, נמאס ליS:

יום ראשון תור לרופאת יחידה, הפריחה הזו תשגע אותי בסוף

אני כל-כך מתגעגעת אליו

מחר יש ביקורים. הכי הייתי רוצה בעולם שסתם נשב פה על הדשא ונדבר. איך ומתי הכל נהרס?

Miss Tika

New member
:[

אני מעוכה לגמרי. אתמול יצאתי מהבסיס בשעה 8 בבוקר. כמובן שישבתי על הריצפה ב392 כל הדרך עד לב"ש (שעתיים וחצי). בעע. (וזה אחרי שהינו בש.ג מ7 כדי לנסות לתפוס רכבים שיוצאים במקום תאוטובוס ללא הצלחה) רק ב13:00 הגעתי לת"א. ואז הסתובבתי עוד קצת עם מאיה, ונסעתי לגלילות, לטקס סיום קמ"ד מוד"ש של לילוש. שעווווות חיכינו (ובשמש כמובן!) עד שהתחיל, בסופו של דבר הצעירה החצופה קיבלה שרוך ורב"ט וכולם היו מרוצים. בגלל פקקים מטומטמים הגעתי הביתה רק בסביבות 19:00, ונסעתי כל כךךךך הרבה. אלוהים. כמה רבכות, אוטובוסים, שטויות. איכס. חזרתי כ"כ גמורה, שזה לא יאמן. נראה לי שהתייבשתי. בסוף הלכתי לישון בערך ב21:00 עד הבוקר. סעאמק. לא יצאתי ולא כלום. הייתי כ"כ מתה. היום קמתי גמכן הרוסה, עם מחזור, כאב בטן וכאב ראש של הלייף, אבל הלכתי לעזור לאחותי לצבוע את הבית החדש שלה בהוד השרון (כן לא יאמן שהם עוברים לבית עם גינה). צבענו וצבענו, יצא מגניב אבל עכשיו אני גמורההההה מתהההה ומחכה לאבא שיבוא לקחת אותי לבית אריה. אני ממש מקווה שתעבור לי ההרגשה המגעילה הזאת, כי אשכרה לא עשיתי שומדבר טוב כל הסופ"ש. זהוזה.

JuSt A GiRl 94

New member
אני מתגעגעת

לימים שסבתא שלי הייתה מחכה לי כל יום עד שהייתי חוזרת מבית הספר, עם ארוחה על השולחן הקטן מול הטלוויזיה. אני מפחדת שאם היא תמות יום אחד אני פשוט אשכח את כל מה שהיא עשתה למעני. אני כל-כך עייפה.

EVE Lights

New member
שוב הטעות של ללכת לסרט של 1 בלילה ../images/Emo7.gif

אני מה זה הולכת לטפס פה על קירות.

למעלה