קיטורים.

Summer moved on

New member
פשוט נמאס לי מהקטע הזה.

אני עובדת שם יום יום כשאני יכולה, כשאין לי מבחן כזה או אחר, כשאני מסיימת בי"ס מוקדם. אני באה, אוספת ת'ילדים מבי"ס, מהגן, מעוד גן, ועוד כתה...ככה בשתי נגלות. מביאה אותם לצהרון שלה, משחקת איתם, מגישה להם אוכל, מנקה אחריהם, מעסיקה אותם, מציירת להם, צובעת איתם. ובאמת שאני עושה בצהרון הזה ת'עבודה השחורה, כי היא לא אוספת ת'ילדים ברגל בשמש או בגשם, והיא לא זו שמשחקת איתם או מציירת איתם וכו' וכו'. ובאמת שאני אוהבת להיות שם.אני אוהבת ת'ילדים האלו, וזו אחלה עבודה בסך הכל. אז למה, למה תמיד, בקביעות, כשמגיע הרגע של קבלת המשכורת, זה הולך ככה: -"לכי הביתה...אני כבר אתקשר אלייך כדי שתבואי לקחת את הצ'ק" כעבור כמה שבועות, אני מצלצלת אליה. -"מה עם המשכורת שלי"? -"חכי לראשון בחודש" מגיע ה-1 לחודש, אני מצלצלת. -"חכי ל10 לחודש" מגיע ה10, והיא לא מתקשרת. ב11 אני מרימה טלפון "אני לא בבית מותק...תיכף אתקשר" עובר יום. יומיים. ובסוף כשאני מגיעה לקחת את הצ'ק המסכן הזה היא עוד כותבת שם 200 שקל פחות, ואני צריכה לשבת שם אצלה בבית ולהתווכח איתה על זה?! וכשאני עובדת היא הכייייייייייי נחמדה אליי בעולם, דואגת לי והכל...והיא באמת אוהבת אותי, אני יודעת את זה. היא יודעת כמה אני טובה עם הילדים וכמה הם אוהבים אותי. ואני אוהבת להיות שם, רואים את זה עליי!! אז למה זה מגיע לי כל פעם מחדש? זו הזכות הבסיסית שלי לקבל את הכסף שהרווחתי.

RainbowL

New member
זה קרה גם לחברה שלי

עם בייביסיטר האמא כל כך אהבה אותה והזמינה אותה כל הזמן, בגלל זה היא חשבה שיהיה ככה גם עם הכסף ובסוף היא שילמה לה פחות. עכשיו היא פשוט יודעת כמה היא מקבלת לשעה וכותבת אחרי כל פעם גם לעצמה וגם לאמא כמה היא עבדה זה אולי לא נעים, אבל מה אכפת לך, מגיע לך לקבל את הכסף שלך

Summer moved on

New member
שונאת אמהות כאלה...

יש כאלו שכשמגיע הזמן לשלם לי הן נותנות לי את הכסף במן פרצוף כזה של "בכלל לא מגיע לך". ואח"כ מתקשרות אליי צוהלות משמחה וקוראות לי "מתוקה". זה כ"כ מגעיל... לנהל רישום זה באמת הכי טוב
אני תמיד עושה לי אחד כזה.

אם זה חוזר על עצמו פשוט תפסיקי לעבוד שם.

אין הרבה מה לעשות אם היא סתם מאמללת אותך בקטע הזה... את לא צריכה לרדוף אחריה וכל הזמן רק להתעסק בזה, זה מטריד וזה לא נעים ואין סיבה שתסבלי את זה. אז או שתתפסי אותה לשיחה רצינית ודברו על זה כמו שצריך והיא תפסיק, או שפשוט תפסיקי לעבוד שם... אני במקומך לא הייתי סובלת את זה :/

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

Summer moved on

New member
חשבתי על להפסיק.

אבל מצד שני יש לעבודה הזאת מלא יתרונות מבחינתי. הילדים פשוט מקסימים ואני מסתדרת איתם מצויין, זה ממש קרוב אליי הביתה, 20 לשעה, וסך הכל טוב לי שם. אבל הקטע הזה עם התשלום באמת הורס את כל היתרונות האלו... שיחה נשמע רעיון טוב אבל לא נעים לי. אני יודעת שאני צריכה לעמוד על שלי אבל...:/

נווווו למה אחותי לא עונה ליייי

אני אמורה לנסוע אליה אבל השמנה הזאת לא עונה לי מאתמול בערבבבב

Lost Lullaby

New member
יואוווווווווווו

מה היא עושה לי בעיות עם זה עכשיו?!?!?!?! מה זה קשור לעולם פתאום??@?@?@@?!?! :[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[

Mrs big

New member
אני לא יכולה לכתוב את זה במשפטים שלמים,

אבל מה לעזאזל חשבתי לעצמי?! למה חשבתי שיש בכלל סיכוי כזה... כאילו, מי אני בכלל. ואיזו זכות יש לי להיות כזאת בשבילו אם הוא לא כזה בשבילי? באמת, טיפשה. למה אני אף פעם לא עושה את הדבר הנכון? [ואני חולה כבר שבוע וביטלו לי המון משמרות בעבודה (לא בגלל שאני חולה).]

Mrs big

New member
ואיך צינית כמוני לוקחת הכל יותר מדי ברצינות?

פפפ.

little shorty

New member
דברים קטנים ומעצבנים.

נשברה לי ציפורן ונהרס לי הציור ביד אחת. וזה הכי באסה כי אני נוסעת עכשיו לאילת ואני לא בטוחה שאני אמצא כל כך מהר מישהי שעושה שם בנייה ואני לא מכירה את העבודות שלהן שמה ואוף נו זה מהזה מעצבן. הוא אמר שאם הוא לא יסתדר שם הוא חוזר וזה דבר שנכון לעשות והכל אבל אם אני כן אסתדר? אני לא רוצה לחזור! אני רעבה ואמא עוד לא הגיעה.

כאילו לא מספיק שיש לי דלקת בשתן יש לי גם

פריחה בפנים בגלל האנטיביוטיקה. איכ נמאס לי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתרגישי טוב../images/Emo140.gif

למעלה