קיטורים.

Lost Lullaby

New member
יש כדורים

[חזרתי לאכול בשר ביחד עם מרשם לכדורי ברזל] אבל, זה לא נספג טוב כמו מבשר... מבשר הברזל נספג הכי טוב. ומסתבר שאני לא אוהבת שומדבר אחר עם ברזל [תפוחים, סלק (אמרו לי לשתות מיץסלק! מה זה זה) וכל מיני דברים ירוקים כמו שמיר וזה]... וענת, תכלס, בהתחלה ממש לא רציתי... אבל ידעתי שזה או זה או לעשות לעצמי יותר רע [הייתי עייפה, כל הזמן... ממש אבל. בהתחלה חשבתי שקפה כבר לא משפיע עליי], אז התחלתי בקטנה ולא יודעת, התרגלתי וזה לא מפריע לי כל כך עכשיו. כן כשמדברים בצורה מגעילה על זה כמו 'תן לי ביס מהאפרוח' או משהו כזה
, אבל אם אני לא חושבת על מה שאני אוכלת כשאני אוכלת את זה, זה בסדר:X והממ לא אכלתי בשר רק איזה שנה וחצי, אז אולי בגלל זה הגוף שלי לא הגיב בשום צורה יוצאת דופן? הכל היה בסדר :$

The Charmd One

New member
אוף../images/Emo79.gif

[איכ גם לי המליצו על דברים הזווים טפו!] אוף אני יודעת שאת צודקת אבל פשוט.. אוף! חח וכן אני ניחה שזה יהיה בסדר חח אני סתם מחפשת סיבות :p תודה על ההבנה בובי[:

The Charmd One

New member
אוף בטח../images/Emo79.gif

בדקתי את זה אלף פעם ;[ בעקרון אפשר להתבסס על קטניות וטופו וכדורי ברזל וB12, אבל זה מה שעשיתי 5 שנים והתברר שזה לא מספיק. וכמו שליבילה [הא.:] אמרה, יש אמנם מאכלים עם בשר אבל שום דבר לא נספג ומזין מהבחינה הזאת כמו בשר../: גם הקטע שאני אישית די לא אחראית מהבחינה הזאת, וכאילו גם כשבנו לי תפריט מסודר וכ'ו, היה לי נורא קשה לאכול על פיו. כי כאילו אתן מכירות את זה, חוזרים נגיד מביצפר ויש איזה שעה+ בבית לפני שרצים לצופים/מחויבות אחרת, וכאילו אני לא אתחיל להכין לעצמי פשטידות-על-עם-ערך-תזונתי, אני סתם אשים טבעול במיקרו וארוץ..:/

ThE uVa

New member
ממ../images/Emo60.gif

לא יודעת, יש הרבה מאכלים עשירים בברזל, ברור שאני לא רופאה, אבל אולי את יכולה לשאול בפורום צמחונות וטבעונות להמלצות על תזונאים טובים שינסו למצוא לך פתרון.. ואם את לא רוצה לאכול בשר, ואפשר להתגבר על זה עם קצת השקעה בבישול, אז תבדקי אם שווה לך. יש גם דברים פשוטים להכנה ואת יכולה להכין לך כמה דברים בריאים בסופשבוע, ואז להקפיא ולאכול מהם כל השבוע.. או משהו כזה. [אם זה פתרון מספיק, כמובן] וגם לאכול כל מיני ירקות הזויים ודברים לא חיננים, זה יכול להיות פחות קשה מלאכול בשר.. לדעתי לפחות. בהצלחה.

Mooa-Numi

New member
אני שוב נכנסת לדכאון

הכלום הזה מחרפן אותי. היום זה היה אמור להתחיל. אני לאט לאט מאבדת קשר עם העולם וקורסת לתוך עצמי. מיום שני לא יצאתי מהשכונה בעצם. וואו עכשיו קלטתי את זה ובא לי למות. קצת מותשת. אתמול היה לי התקף חרדה פסיכי.. אחרי הרבה מאוד זמן שלא היה. ממש הרבה זמן.בסדר גודל כזה, בסביבות הכמה שנים. אבל זה סתם כי אני מטומטמת. זהו. באמת שאין לי כוח לכלום. מקווה שיהיה טוב היום, אני באמת מרגישה הכי כשלון אבל אין לי כוח לשנותאת זה. הממממממ ביי.

Small talk

New member
אני יכולה להצטרף לשבט אינדאני

כי יותר אדומת עוד ממני אין.

Shusho

New member
וולקאם למשפחה? :)

ח סתם, לא, אבל אני רצינית שיש לי שורשים אינדיאנים (אמא של אבא).

Small talk

New member
איזה מגניב

לא בטוח שיקבלו אותי, כי למרות כל האדום בפנים שלי, עמוק בפנים אני עדיין פולנייה

Tin Doll

New member
מה כל כך כואב להם

שאני ישנה צהריים, מה?????????????? "מה קרה לך?" "את בדיכאון?" אסור לישון בשקט קצת בצהריים????

ש י ר י ו

New member
חח אוי זה כל כך מעצבן.

לאחי הקטן יש בזמן האחרון קטע שהוא מתעורר ומתחיל לעשות רעש... בשבת האחרונה הוא קם ב8 והחליט שהוא רב עם כל העולם, ופשוט התחילו פה צעקות, 8 בבוקר, יום שבת, הוא צועק על ההורים, ההורים צועקים עליו... מצב מרגיז. אז אה..
, נראה לי

JuSt A GiRl 94

New member
כל יום אותו הדבר..

אני משתגעת. השגרה הזאת משגעת. ואני חושבת שאני מאוהבת, אבל אז אני נזכרת שהאקס לא היה מחובר כבר יומיים, ואני דואגת. מתי כבר אני אשתחרר מהחיים האלה? למה יש לי כל-כך הרבה זמן למחשבות? נמאס לי מהכל.

Would.

מעצורים. אומר/ת: הכל, הכל מקולקל. דחליל אומר/ת: גם אצלי, האמת. מעצורים. אומר/ת: אבל אצלי זה קלקול כרוני. מעצורים. אומר/ת: אין לי תקנה. מעצורים. אומר/ת: וכמה שבא לי כבר לסיים עם הכל. מעצורים. אומר/ת: כמה זקן ואבוד יכול להרגיש אדם בן עשרים שנה. מעצורים. אומר/ת: ולבד. מעצורים. אומר/ת: ולבד בעיקר.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני צריכה חיבוק ;[

אני כל הזמן מרגישה שאני בתחרות עם אחותי כאילו היא יותר טובה ממני בהכל, יותר יפה, יותר אהובה, יותר מוצלחת יש רגעים שאני פשוט מרגישה כאילו שהיא בןאדם זר. ברור שאני לא שונאת אותה כי היא אחותי והיא בכל זאת החברה הכי טובה שלי, אבל אני מרגישה כאילו אני לא מכירה אותה בכלל, איןלי אליה שום רגש. אני מרגישה רע עם זה, תמיד במשפחה יותר מתעניינים בה, אנחנו גם עובדות ביחד אז תמיד שואלים עליה לפני ששואלים אותי בכלל מה שלומי, וזה מעצבן ומתסכל. אני כבר לאיודעת מה לעשות חיבוק עידוד? מישהי?

למעלה