קיטורים.

moruush

New member
יאוו..

תמיד פחדתי מזה שיתקשרו ושגידו שהמבחנה שלי נשברה או משהו. זה אחד הפחדים הכי גדולים שלי [כמה שזה אידיוטי אבל אני רגישה לזה ופוחדת..] וזה שתמיד לוקחחים לי בין 5 ל-12 מבחנות לא ממש עושה את ההקלה. אבל יהיה בסדר

THE ronch

New member
אולי זה טריגר? למרות שלא בכוונה

אני לא מרגישה טוב אז לא הצלחתי לאכול יותר מכמה ביסים כבר איזה ארבעה פאקינג ימים וכואבת לי הבטן ואני חלשה ועייפה
ואני צריכה לעשות כלים אז אני גם לא יכולה להתרסק למיטה :<

THE ronch

New member
אחרי שכתבתי את ההודעה הלכתי לישון

קמתי עכשיו
much better!!

EROTOMANIA

New member
היה לי חבר חדש וכבר הוא זרק אותי.

חחח יואו איזה חרא. הוא זה ששאל אם אני רוצה להפוך את מה שיש לנו ל"רשמי" והיום הוא עושה לי "נראה לי שמיהרנו קצת יותר מדיי" שיחליט כבר! האמת היא שלא מזיז לי אפילו קצת אני יודעת מה אני שווה, ואני יודעת שהוא רוצה אותי, בין אם זה להיות יזיזה שלו או חברה שלו אני פשוט שונאת שמשחקים איתי ככה בנים זה עם כזה מתוסבך! ואני שונאת להיות באמצע פאק, למה הכנסתי את עצמי נשבעתי שלא יהיו לי boy problems הקיץ הזה

stink

New member
כנראה...

את פשוט לא מוצאת את הבנים הנכונים כמו שאמרת -את יודעת מה את שווה , אז תפעלי לפי זה , אל תבזבזי את עצמך על בנים שלא שווים אותך

EROTOMANIA

New member
אחד הדברים שהכי מאפיינים אותי

זה שאני תמיד עם בנים שלא מתאימים לי :\ מצד שני אני כולה בת 20 עוד מעט

stink

New member
נו , בדיוק הגיל להתחתן!

חח סתם זה לא משנה בת כמה את , יש משום מה מן תפיסה כזו שאם את עוד צעירה , את יכולה לנסות ללכת על כל מיני מטומטמים וכשגיע הגיל נתמסד על האחד הנכון.. לדעתי זה לא ממש ככה , גם אם את צעירה , אל תתני לעצמך "להתבזבז" ככה ,מגיע לך יותר, תפנימי את זה. אני נשמעת כמו גורו

EVE Lights

New member
לא כיף לי בכלל.

והוא לא נחמד אליי. והוא אדיש. וזה משגע וכאילו גאד דאמט לא מספיק שיש לי לחץ מהפסיכומטרי אני צריכה גם להתחנן לצומי? אין לי כוח. פשוט אין לי...

svety

New member
בא לי למות, טוב?../images/Emo190.gif

עשיתי לייזר היום, בגלל בעיות ברשתית, וזה כואב טילים, ועכשיו יש לי מיגרנה ובחילה וכואבות לי העיניים. איכ.

josie1986

New member
האמת, זה ממש לחפור כדי למצוא

אבל גם אני במחזור ויש לי מצבי-רוח משונים, בד"כ זה לא קורה לי... וזה סתם מציק כי אני מוציאה הכל על החבר והוא כולו מסכן... חוצמיזה יצאתי שוב לרוץ היום, רצתי 1.5 ק"מ (שוב, אחרי שנה שלא רצתי) ועשיתי פק"לים קשים בטירוף ואני כולי תפוסה.... חוצמיזה אין. הכל טוב.

EROTOMANIA

New member
נראה לי שצריך להוציא לי שיני בינה ../images/Emo10.gif

אחת מהן צצה עכשיו וזה כואב נורא

ThE uVa

New member
כואב לי הראש רצח.../images/Emo60.gif

היה ריסוס היום וזה ממש עושה לי רע. אעעעע.

Summer moved on

New member
טוב, אז מסתבר שאני עובדת מחר:S

רשמתי טופס בקשה לעבודה בצהרון, ופתאום אחת מתקשרת אליי ו"אז תתחילי מחר ב13:00, ביי". כאילו, לא לגמריי ככה, אבל משהו כזה:S ועם כמה שקיטרתייייייייייייי שאני רוצה עבודה פתאום לא בא לי את זה בכלל. זה כזה כאב ראש. מה 60 ילד, מה? אני רוצה בייביסיטר:[ אבל כל 7 המשפחות שלי צריכות אותי, כנראה, רק מאוגוסט... טוב דיי לקטר, זה בהחלט עדיף על לשבת בבית כל היום ולסבול משעמום.

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif כלכך.

במיוחד כשמדובר בשיר שהוא על שמי :]]

למעלה