קיטורים.

nettus

New member
אפשר לעשות סקס מבלי להתקרב למקום

אני עושה את זה כבר יותר מ4 חודשים, רופאים בצבא מטומטמים..... פשוט עושים מה שבא לך ולא מתקרבים למקום, חבר שלי כבר מת לעשות אותי כמו שצריך אבל לא הוא לא מתקרב לאיזור(זה מראה עד כמה אני חרמנית ולא משנה כמה כואב לי ומפריעה לי שם אני יעשה מה שבא לי
)

nettus

New member
אפשר

ואפשר גם לגמור מזה בטירוף, עושים את מה שעושים אבל לא הזין ולא הידיים או כל חלק אחר בגוף שלו מתקרב לשם, שהוא יפיל לחץ על הבטן שלך החלק התחתון שלה(המקום מקביל לנקודת הג'י רק שהנקודה בפנים). אני כבר ככה 4 חודשים וכל פעם אבל כל פעם אני גומרת, והרבה פעמים יותר מפעם אחת, פשוט צריך לדאוג שהמשחק המקדים יהיה כמו שצריך ושאת תצעי מזה מחורמנת ברמות, אחרי זה כבר אין שום בעיה.

Shusho

New member
הא? אם זה חלומי לך,

למה את עושה את זה? ובאמת, מה הבחור אומר?... לפי מה שהבנתי ממנו הוא די חש את עצמו תותח על בנושא

Shusho

New member
אוח

שניה אחרי ששלחתי התחרטתי אני יודעת שהשאלה הזו גנראה חודרנית מדי ואישית מדי לפורום הזה, אני מאוד אבין אם לא תעני, סליחה על זה...

Lost Lullaby

New member
מה נראה לכן יש סיפור עמוק מאחורי../images/Emo7.gif

כמו שאם אוכלים גלידה וניל כל יום אז אחרי כמה זמן נמאס, כנל לזה

DIE kvar

New member
וואו אין מקום להשוואה בכלל

אם את בת 18 פלוס מינוס וכבר נמאס לך מסקס מצבך רע מאוד (זה אמור לבוא בגיל...30 ומשו ככה)

e l u l a

New member
תרגישי טוב, ו..../images/Emo153.gif

אמרת שאת מתכננת לעבור לשירות לאומי ורוצה לחסוך זמן או משהו כזה נכון?(או שאני מתבלבלת בינך לבין מישהי אחרת..) אז אולי זה הזמן להתחיל לברר דברים? גם ככה את לא עושה דברים אחרים בנתיים. בהצלחה!:]

PennyLaneM

New member
תודה. וזאת הייתי אני.

החלטתי לוותר על הרעיון כי ישבו לי הראש לא לצאת מהצבא...

Lost Lullaby

New member
זה לא היום שלי

נתחיל מזה שבקושי ישנתי או אכלתי אז... כואב לי הראש כרגע התחלתי לעבוד ב8 וחצי ואבא התקשר אליי באיזה 10 ואמרתי לו שאני לא יכולה לדבר כי אני בעבודה. ואז הוא אמר שהתקשרו אליו שאני צריכה לעשות מחר שוב את אותה בדיקת הדם כי המבחנה שלי נשברה להם או משהו כזה
דווקא את שלי. איזה יופי. הוא עשה איתי את הבדיקה שניה אחריי ושלו בסדר
ואחרי הבדיקה מחר אני צריכה ללכת לעבוד ואני אהיה עייפה ולא יהיה לי כיף:/ וזה אולי נשמע משהו ממש טיפשי אבל אני ממש רגישה לשטויות כאלו וממש הרגשתי רע אתמול אפילו שבקושי לקחו לי משהו, הם לא יכולים לעשות דבר כזה:/ אח"כ הדלפק עובדים היה קצת מבולגן כמו תמיד וארז סידר ומאז השפתון שלי לא נמצא בשומקום. והוא היה חדש;[ הוא אשכרה נעלם. ואז בא אבי האחמש הכי מצוץ מהאצבע... עזבו אחמש, בנאדם, הוא הבנאדם הכי דוחה שפגשתי ופגשתי הרבה כאלוS: לא מבינה למה הוא קוּדם להיות אחמש בכלל. ווווובדרך לתחנת אוטובוס הייתה שיחה מעוצבנת עם החבר, כי לא אמרתי למה אני מעוצבנת ונראה לי שהוא נעלב מזה. אני חושבת שאלך לעשות מקלחת קרירה ואולי איזו שיחת טלפון אחרי זה. אוףףףףףףף די, אני לא יכולה ללכת מחר לקופת חולים שוב :////////////////////

למעלה