קיטורים

aYaLoLy

New member
אני עצובה

ופה למרבה האירוניה זה המקום היחיד שאי מרגישה שאני יכולה לכתוב בלי לפחד שמישהו מוכר יקרא את זה. נמאס לי להיות הגיונית ולא להגיב לדברים רק כי אני יודעת שע"פ חוקי ההגיון זה חבל וזה בזבוז וזה לא יועיל אני רוצה להגיב ואני רוצה להגיד שמפריע לי שאני מתגייסת עוד פחות משבוע וחברות(ה) שלי לא עושות(ה) כלום כדי לנסות אפילו לבלות איתי זמן. אני שונאת לרחם על עצמי וזה מה שאני עושה עכשיו ועצוב ורע לי ואני לא רוצה שמישהו שהוא לא אני ירחם עלי. אני יודעת שאין לי זכות לבקש שומדבר אבל בכל זאת, עשינו ככ הרבה תכניות ואפילו עשינו רשימה של דברים שצריך להספיק ובינתיים לא עשינו אפילו חצי. רבע. ואני יודעת שאני לא מתה, אני כולה מתגייסת אבל בינתיים יותר מתחשק לי למות ולא להיות פה ולא לחיות עם עצמי ולא לשער שאני בטח לא אסתדר בצבא ושיהיה לי רע רע לי. ממש ממש רע לי עכשיו. רע לי שרבתי היום עם חברה שלי ושאחת החברות הכי טובות שלי הבריזה לי ושאני הברזתי לחברה השניה ושהכל נדפק לי ושאין לי אפילו כוח להרים את המסיבת גיוס הזאת או לעשות אחת או לחיות או לראות אנשים. לא בא לי כלום

ShiRa1101

New member
../images/Emo24.gif

תרימי את המסיבה , תראי שזה יעודד אותך אפילו קצת ! תגידי לחברות שלך שאם זה ככה אז הן גם לא יקבלו קצת ממך לפני שהן יתגייסו. את צריכה ליידע אותן שאת צריכה אותן לפני שאת מתגייסת כי אין לדעת מה יהיה התפקיד שלך .. מקווה שעזרתי :) תרגישי טוב וגיוס קל !@#

©big smile©

New member
יולי, מותק... ../images/Emo24.gif

את כזאת מקסימה, וואי. אני מתגעגעת אליך בטירוף. תנסי להתקרב שוב פעם לבנות, למרות שהיו כמה נפילות קטנות בזמן האחרון. תראי להם שאת רוצה להיות איתן, הן יביעו את זה בחזרה. ותחייכי, תהני מהזמן שנשאר לך. אני מבינה אותך הכי בעולם, אבל זה הפתרון היחיד.
ו.. מתי את מתגייסת?

Moreiro

New member
אני לא מבינה את זה.

איך אפשר להיכנס ליום כל כך אופטימית, רגועה ובשליטה מלאה, ולצאת ממנו כל כך מעורערת, פגיעה ומבולבלת
אני צריכה לישון. ולהתקלח. ולישון.

coolit

New member
עאלקקקקקק

החום של הקיץ זה כלוםםם לעומת הקור של החורף בחורף אפשר למות מקור בקיץ אפשר להתקלח!!!!!!! ללכת לים למלא את היום במיליון ואחד דברים במקום לשרוף חצי יום בביצפר\בבית, ולחכות שכולם יחזרו מביצפר להשתזף לראות!!! יש שמש בחוץ! יש אור! בניגוד לימים עם עננים ובעיקר חורף, שבו אין אור בכלל כי כל הזמן השמש מוסתרת והכל אפור ומגעיל לישון עם חלון פתוח לרווחה לישון בלי שמיכה, עם מכנסיים קצרים וגופיה שהאחיינים יבואו להתנחל אצלנו לשבועיים כי יש להם חופש מהגן להתקלח במים קרירים להתלבש בבגדים קצרים במקום במיליון שכבות וואי.. כמה שקיץ זה טוווווווב.. לא תשמעו אותי אפילו פעם אחת אומרת "הלוואי שכבר יגיע החורף".. פיכס!!

EVE Lights

New member
9 שעות כמו תאילנדית

למרות שזה 200 שקל ואמאל'ה אבאל'ה דודהל'ה 95% שמחר יש ציונים של הפסיכו
הצילוווווו. היה לי סיוט על זה בלילה איזה פחד

אוף, טיול משפחות בכינרת, זה מה שחסר לי עכשיו.

+
אין לי כחח לזהה, ועוד עם משפחה שיש קטנים ממני בשנה, אחת שעולה , יענו לצבא, ועוד אחד שבן 20 ומשהו, זו המשפחה שאני מכירה, ועוד באות איתנו עוד, ואיפה זה?! על הכנרת ! יופיי איזה כיףף!!! יום שישי אני הולכת לישון באוהל עם המשפחה שלי, כל כך שונאת את זה, לחשוב שיכלתי להשאר בבית, לבד, אוףף ומה אמא אומרת על זה? "בשום פנים ואופן לא, את לא נשארת בבית, אם אנחנו משקיעים כדי שאת תבלי בחופש את תשקיעי כמה ימים לבילוי עם המשפחה! בכלל לא היינו כולנו ביחד." אוףף מה אני אמורה לעשות שם?! מה!?

nettus

New member
מה כינרת זה הכי כיף

אני הכי מקאנה בך עכשיו, אני מתה לסוע לכינרת, אני כבר יותר משנה מנסה לשכנע את חבר שלי שנצא שנסע לכינרת וכל הזמן זה מתפקשש מסיבות כאלה ואחרות רוצה להתחלף?

AnGeL DoLlY

New member
היי בוב

גם אני הייתי פחות או יותר במצב שלך כשידעתי שנוסעים לכינרת יום אחרי היומולדת שלי, ועל סופ"ש שדווקא ממש רציתי להיות בו עם חברות, אבל תסתכלי על חצי הכוס המלאה. הכינרת זה מקום כיפי לחלוטין, אפילו סתם להסתלבט עם אוהלים. :) גם לי יש 2 בני דודים ששניהם גדולים ממני בשנתיים, אחת ב3, אחד בגיל שלי שאנחנו רק היי וביי בדרך כלל וכל השאר קטנים ממני בשלוש-ארבע שנים, אבל סה"כ זו המשפחה שלך והם אוהבים אותך ואת אותם, פשוט תנסי להסתדר, תבואי בגישה טובה, תדברי, ותראי שיהיה כיף. אני לא ציפיתי להרבה והיה לי את הטיול הכי כיף בעולם, ובדרך כלל אני לא מתה על חופשות עם הצד הזה של המשפחה. יהיה בסדר הכל עניין של גישה

למעלה