קיטורים.. כי בא לי

שבוע זה יותר מדי זמן.

אההעאהעאעהאהעאההאע!!!!!!!!111111

P i x i e s

New member
השידור שלי בכלל לא מוכן.

כוסעמק. ): מישהו כאן מאמין או לא מאמין באלוהים ורוצה להשתתף בתוכנית רדיו?

Gadook

New member
לא מבינה כבר מה הולך,

לפחות אני פה
מתכונת עוד שבועיים, 100% יורדת. ריב עצום עם המנהלת, עוד 4 ילדים ואני אקבל את מה שאני רוצה (ביולוגיה- סוציולוגיה).

שגיא 1991

New member
יום ראשון בוחן במת'

ואני אשכרה לא יודע כלום וכל המחבנים שלי נכשלים. כנראה שבקיץ אצטרך לחרוש רציני, אם אני באמת רוצה לעשות 5 יחידות(זה לא שאני לא יכול הבעיה שאני יורד כל השיעור על המורה. היסטוריה, לא יודע מה ירד במיקוד מה כן, חייב דחוף לסדר את המחברת באופן דחוף. מדעי המחשב השבוע המתכונת השניה ובחמישי הבאבא בגרות, קיבלתי 70 במתכונת הראשונה וזה ממש לא קרוב ללספק אותי. לשון המצב שלי 70 גם, קניתי את המיקוד של אנקורי המורה הבטיח בונוס, אולי פתחתי את הספר פעם פעמיים.

מכושפת15

New member
../images/Emo7.gif

איזו תקופה מגעילה יש לי. - אני מתגעגעת בטירוף למישהו שכנראה יותר לא נדבר בחיים. - אף אחד לא מבין מה עובר עלי וכולם חושבים שהשתגעתי בגלל הסעיף הקודם. - איחרתי בהגשת העבודה במחשבים ולא סיימתי לתקן שם מה שרציתי. - את הפרוייקט עצמו שכחתי בכיתה אז מחר בבוקר אני צריכה לקום ממש מוקדם, לקחת את הדיסקט מהבצפר, לחזור הבייתה, להדפיס, ולחזור לבצפר.
- חזרתי אתמול ב4, אבא שלי ממש כעס, אבל ממש. ורב עם אמא בגללי
- היום כולם נסעו לים ולי לא הסכימו בגלל אתמול. - יש לי מבחן בהיסטוריה ביום חמישי ואני עוד צריכה להשלים חומר. - הפסדתי שיעור חשוב במת' ואני אפסיד כנראה עוד כמה בקרוב בגלל ועידה ארצית של מועצת נוער. - אני צריכה לעשות סרטון על מלחמת לבנון כדי להציג אותו לכיתה והמובי מייקר הדפוק פשוט לא עובד לי@!$$#%#! - אה ואני גם צריכה לסיים לכתוב את העבודה הזאת. - החדר שלי נראה כמו פח זבל אחד גדול ואין לי כוח וחשק לסדר אותו. - אמא כועסת עלי כלכך. על מליון ואחד דברים. - אני צריכה לקנות מתנות ל4 חברות שכבר היה להן יומולדת וגם אין לי תקציב
- כבר כמה חודשים שלא הלכתי למכון כושר, ולפי כל מה שהעלתי אני חייבת דחוף ופשוט אין לי זמן. - אני שונאת את עצמי, את התקופה הזאת, ואת החיים בכלל.
- ואני כל-כך צריכה אותו עכשיו.

shiratel

New member
יאא איזה מותק..

אני ממש מצטערת לשמוע... מקווה שהכל יסתדר לך!!! אני בטוחה שהתקופה תעבור בקרוב, וגם אם לא, יש לך פה מלא שמוכנים לתת תמיכה, וגמאני! קבלי מלאאאאאאאאאא תמיכה ממני
תרגישי טוב!!!!!!

מכושפת15

New member
תודה רבה :)

זה באמת מעודד
גם אני מקווה, הלוואי וזה יעבור מהר כמו שזה בא..

mikmikonet

New member
יהיה בסדר מותק ../images/Emo24.gif

הכל עובר בסוף... מכירה את התקופות האלו

חצילע

New member
סעמק עם המבחן הזההההההההההה.

אני רק ביצירה השלישית ויש לי עוד 25. אני בחיים לא אספיק עד יום שני
אוף. זה כזה חומר משעמםםםםםםםם.

למעלה