קיטורים חדש:[

היוזמה יפה מאד,

אבל אני לא הייתי לוקחת ברצינות ילדים שכותבים :"ה384 חתימות" ו"הועד הורים". המכתב עצמו מנוסח טוב, וחבל.

השעורה אמנם עברה,

וגם הכאב באופן מוזר, אבל עכשיו יש לי גולה בעין... /: אני מקווה שזה לא רציני. אחרי הפסיכו זה הדבר הראשון שאני הולכת לבדוק.

SomebodyElse

New member
אוף, נמאס לי מקצינים כבר

כל החוקים הדביליים שלהם ועד שיש משהו חשוב באמת, כמו לבקר מישהו שעבר ניתוח, זה פשוט לא מזיז לאף אחד מהם.

the mush

New member
תפוזונה לא שולח את ההודעות שלי.

וכולם בטיול חנוכה, ורק אני פה
. והוא שם, והוא בטוח יהיה עם מישהי. כי כמה אפשר לחכות

Small talk

New member
הורים מעצבנים

אנחנו נוסעים מחר לדודה שלי בצפון, שגרה במקום הכי קר שיש (רשמית זה המקום שיורד בו הכי גשם בארץ). עכשיו זאת לא הייתה בעייה אם היה תנור או משהו שיחמם את הבית שלה, אבל לדודה שלי יש כל מיגרנות, אז היא מדליקה תנור אבל גם פותחת את החלון (ואם סוגרים אותו בלי שהיא יודעת תוך 10 דקות היא מרגישה). ואני חולה, ואין לי כוח לזה. ומחר אני עובדת ואין מי שיקפיץ אותי אז אני צריכה ללכת ברגל (הלוואי שלא ירד גשם!).

GoOni

New member
ההפקה הזאת.

עוד חמישה ימים כאלה. טוב, האמת שהיום לא היה כזה גרוע, אבל אני באמת לא יכולה לסבול את הבמאי. הוא פשוט ילד קטן, לא בוגר והוא חושב שמגיע לו הכל והוא פרפקציוניסט והוא ילדותי והוא מפונק והתסריט הזה לא טוב בכלל. אולי רק הצילום והלוקיישנים. וזה מבאס שלקחתי את זה על עצמי, וזה מבאס שאני אהיה בOVER אחרי הפקה שבכלל לא הייתי צריכה לעשות מלכתחילה, וחבל שאני לא אבוא עם אותה מוטיבציה להפקה הבאה שתתחיל מיד אחרי זאת, כי כבר לא יהיה לי כוח. ואני חייבת להפסיק לחשוב כל כך הרבה ולהתחרט כל כך הרבה.

MC SammY

New member
איזה באסה

דפקו לי משמרת לא צפויה מחר מה שאומר שאני לא רואה אותו מחר. או בסופ"ש בכלל. נמאס לי להעביר סופ"שים בלעדיו...אוף

Ms Kuolema

New member
ביטלו לי שיעור נהיגה בגלל הגשם,

אבל נו כבר קמתי ואין לי מה לעשות וקר >:

aYaLoLy

New member
אאוךךךךגכדחלךכג

היה לי את הההההההההההשבוע הכי מעצבן עולם!! וכוסאומו אני לבד ובא לי איזה מישו לחורף! נסגרות לי כבר הואפציות רבתי עם אבא שלי ואין לי מה ללבוש וכפית בכלל לא יכולה לשתות היום ואוףף לאדעת.. יום ראשון יהיה כלכך הרבה בלאגן בדברים שעשיתי שבא לי לדפוק נפקדות

little shorty

New member
רציתי להרוג מישהו אתמול.

חצי לפני שאנחנו אמורים לנסוע למסיבה, חברה שלי מתקשרת לבטל. וגם ככה היינו 9 והיינו צריכים לשלם יותר ועכשיו עוד 2 מבטלות, אין מצב שניסע. הכל בוטל ואני יושבת לבושה ומאורגנת כמו איזה סתומה בבית ומחכה. רציתי להרוג מישהו. רעדתי מעצבים. כל החברים שלי התבאסו, אני אירגנתי לי ולעוד חברה עם ידיד של חברה אחרת. והכי מצחיק זה שכבר נסעו כמה חברים שלי למסיבה בשביל לחגוג לי תיומולדת ועוד 2 מכוניות של חברות שלי יצאו כבר למסיבה בשביל לחגוג ליייייי תיומולדת ומסתבר שבסוף אני בכלל לא באה ואין לי מקום. אבל בסוף הסתדתי אבל רציתי למות. וואי איזה עצבים חטפתי על כל העולם. אבל בסוף הייתה מסיבה חזקה ביותר. ועכשיו דיברתי עם הבוס שלי והוא עצבני עליי שלא עבדתי יום חמישי בצהריים והחלפתי עם מישהי. מה הבעיה שלוווו וכבר עבר שבוע ויש לי משכורת רק 280 שקל. אוף. שבוע הבא אני טוחנת.

RainbowL

New member
הוא נוסע מחר

וכל פעם שמישהו רק מדבר על זה בא לי לבכות אני אתגעגע שאין דברים כאלה... ועוד בגלל השביתה הדפוקה הזאת לא נוכל לנסוע אליו לא בפסח ולא בקיץ.... איזה עצבים.

למעלה