קיטבג

C T S

New member
קיטבג

ביום הגיוס(חמישי) הגעתי לבקום עם תיק משלי ובנוסף לזה קיבלתי קיטבג. בשישי שיחררו אותנו וחזרתי עם התיק שלי ועם הקיטבג ועשיתי קצת סדר בדברים והשארתי עוד 2 זוגות מדים בבסיס. מחר אני חוזר לבסיס יש צורך להביא את התיק האישי שלי או מספיק הקיטבג? תודה מראש

o_O

מילא היית שואל אם יש צורך להביא ת'קיטבג איתך, כי אולי הצבא מחייב וכאלה... אבל לשאול אם להביא ת'תיק האישי שלך?
תעשה מה שנוח לך, מבחינת הצבא ומבחינתנו - תבוא גם בלי כלום, זה בסדר גמור. אם אתה צריך ת'תיק האישי שלך - תביא אותו. לא צריך? תשאיר בבית. ולמה בכלל אתה רוצה ללכת עם הקיטבג ולא עם התיק שלך? תיקח ת'תיק האישי, תשאיר ת'קיטבג בבית.

C T S

New member
וואלה../images/Emo66.gif

פשוט לא ידעתי אם כדאי להעמיס הכול בקטיבג ובגלל זה שאלתי.. בכל מקרה שמתי את הקיטבג בתוך התיק מהבית. אז למה יש את הקיטבג בכלל? :p

../images/Emo6.gif

חחחח אבל זה מיותר... ת'קיטבג קיבלת כי הצבא צריך לתת לך תיק. כי הוא נותן לך ציוד, ומבחינתו - אתה צריך לשים ת'ציוד הזה באיזשהו תיק. ת'קיטבג מביאים הביתה ביציאה הראשונה, משאירים אותו שם לנצח. יש חיילים שהולכים איתו... זה צעיר ומיותר בעייני, הוא מעפן. וגם תמיד אפשר להתבלבל עם קיטבגים אחרים. אם נוח לך להשתמש בו - קח אותו, ותהפוך אותו לתיק האישי שלך, אין צורך להסחסב עם תיק אישי וקיטבג, או עם תיק אישי ובתוכו קיטבג.

dalida1988

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"אין צורך להסחסב עם תיק אישי ובתוכו קיטבג."

למעלה