קיטבג א' וקיטבג ב'

אמא יקרה, בריאות ילדנו היא הההחשובה

ביותר . מנסיון ,צלצלתי למפק"ץ(לסולולרי) של בני בשיבטה והיחס היה פשוט מדהים. המפקדים שלהם נוטים להקשיב ולהרגיע ולטפל על הצד הטוב ביותר. .תנסי, זה לא מזיק ,להיפך. מאחלת לו החלמה מהירה. בהתקפת השיעול שלי, נטלתי "סינופד"בכדורים.תרופה זו הועילה מאד. מפק"ץ=מפקד צוות.

היי סמדר, הוא כבר לפני שבוע קיבל

כדורים שלא עזרו, ואולי זה בגלל שלא הצליח לקחת אותם בצורה סדירה מפאת חוסר זמן או לא יודעת מה. בכל מקרה הוא התקשר אתמול בלילה והיה נשמע טיפל'ה יותר טוב, לא בצורה משמעותית. בכל מקרה הוא אמור להגיע לסופ"ש, ומי אם לא אמא פולניה תטפל בו כמו שצריך. ולקראת מוצ"ש נראה כבר מהיהיה הכל בהתאם לנסיבות. תודה.

סמדר בנ

New member
אם קנית את כל

התרופות הטבעיות שהמליצו לך, אין ספק שאין בכלל סיכוי למחלה שלו. תעשי עליה מתקפה
שמחה שהוא מרגיש קצת יותר טוב ןסומכת עליך כפולניה גאה שתטפלי בו כמו שצריך (נשמע כמו איום פולני....)

את יודעת, כי אם לא אטפל בו כמו

שצריך האמא הפולניה שלי (הסבתא) תגיד לי "אם לא תטפלי בו כמו שצריך אני אמות". מה אני צריכה צרות? חחחח סתתתםםםםם.

סמדר בנ

New member
(תגובה זו היתה לדודה לבנה)

זה קצת נראה מבלבל ששתי התגובות היו זו אחרי זו..

treeman

New member
לדודה לבנה.

קיטבג א' זה המה שהוא קיבל בבקו"ם וילווה אותו בכל השירות. קיטבג ב' הוא קיבל בטירונות. יזדכה עליו, ויקבל חדש בבסיס הבא. את קיטבג א' כמעט בשלמותו ניתן להשאיר בבית, פרט למדי א' איתם יוצאים הביתה, ואולי עוד כמה דברים אישיים כמו דיסקית כמובן, תחבושת אישית, אטמי אזניים למטווח וכו'

רונית58

New member
באיזו שפה אתם מדברים????../images/Emo7.gif

מרוב קיצורי המלים וראשי התיבות ה ת ב ל ב ל ת י......... יש איזה אתר מומלץ באינטרטט (בכוונה)...כדי שאהיה בעיניינים???

סמדר בנ

New member
אנחנו תרגום סימולטני ../images/Emo9.gif

כיתבי אילו מילים לא מובנות - ונתרגם. לפעמים מרוב שהקיצורים מוכרים לנו, שוכחים שיש אחרים שלא מכירים אותם.

למעלה