קיטארו חיפה

Jahel

New member
קיטארו חיפה

שלום! רציתי לשאול האם החנות "קיטארו" (KITARO) בחיפה עדיין קיימת? ואם כן, אז האם למישהו יש את מספר הטלפון שלהם? פשוט הטלפון שרשום באתר שלהם לא פועל... תודה רבה ויום טוב, יהל

את יהל מק.אתא ?

שהייתה איתי בקורס טארוט קבלי ? אם כן, השמיעי קול... מה קרה שעזבת את הקורס... רק אם זו את (הבלונדינית עם התכשיטים המיוחדים)? שיהיה לך ערב נעים... דרך אגב, בקשר לקלפים... את יכולה לקנות לעצמך... אני למשל את כל הקלפים שלי קניתי מכספי שלי... עד שאני אחכה שמישהו יקנה לי... או-הו-הו... חבל על הזמן... "אם אין אני לי - מי לי ?" ערב טוב, דפנה

Jahel

New member
אני יהל...

אבל ממש לא מקרית אתא... מצטערת. אבל בכל זאת, ידוע לך משהו על קיטארו?

לא...

פרט לזה שריקי קיטרו פותחת בקלפים אמרה לי המון דברים נכונים... שחבל על הזמן... אני מה זה מתגעגעת אליה... איפה היא ? האם היא בחו"ל ? ואם בארץ אז למה לא עולה לשידור ??? האם מישהו יודע...

Jahel

New member
ריקי קיטארו

לפי האתר שלהם, אני הבנתי שהיא בחו"ל אך מפורסם שם מספר טלפון שאפשר להשיג אותה בחו"ל (בעלות של שיחה בארץ) http://www.kitaro.co.il/

הבנתי שריקי קיטרו

טסה לארה"ב לאחר שקיבלה מסר דרך תקשור בו היא נתבקשה להתייצב שם.... לא כל כך הבנתי למה. דווקא מאוד אהבתי את התוכנית רדיו שלה!

עכשיו היא בחופשה בארץ ומקבלת באופן

פרטי 700 שח' לשעה שלמה !!!!! אני לא כל כך אהבתי את התוכניות שלה,,כי שיטת העבודה שלה לא לטעמי.....יש פרסום שלה בפורום כל הקסם...

ברדיו חיפה פורסם כי ריקי תחזור

עם תוכניתה רק לחופשת הפסח!!!

למעלה