קיזוז מס על הפסדים

מצב
הנושא נעול.

koopidon2

New member
קיזוז מס על הפסדים

קיזוז מס על הפסדים
שלום, נאמר לי ע"י הבנק שלי שלא ניתן להעביר את מונה קיזוז המס של 2006 לשנה הבאה. האם זה נכון? האם אני אכן צריך לפנות למס הכנסה על מנת לקזז את ההפסדים של השנה? האם אין שום אפשרות להעביר את המונה לשנה הבאה? דניאל

nadlerav

New member
קיזוז הפסדי הון מרוחי הון

קיזוז מס על הפסדים
שלום, נאמר לי ע"י הבנק שלי שלא ניתן להעביר את מונה קיזוז המס של 2006 לשנה הבאה. האם זה נכון? האם אני אכן צריך לפנות למס הכנסה על מנת לקזז את ההפסדים של השנה? האם אין שום אפשרות להעביר את המונה לשנה הבאה? דניאל
שלום חברים, נניח ובשנת 2006 היו לי הפסדי הון (ממומשים בהפסד) מסויימים הנובעים מהשקעות בני"ע אך יש לי גם רווחי הון (טרם ממומשים) מני"ע אחרים ידוע לי כי ניתן לקזז הפסדי הון מרווחי הון באותה שנה. כיצד אני פועל כדי להינות מאפשרות הקיזוז? האם עלי לממש את רווחי ההון בתוך שנת 2006? תודה רבה לכוולם

bogii

New member
הגנב הכלכלי שתיקן את התקנה הזו../images/Emo46.gif

שלום חברים, נניח ובשנת 2006 היו לי הפסדי הון (ממומשים בהפסד) מסויימים הנובעים מהשקעות בני"ע אך יש לי גם רווחי הון (טרם ממומשים) מני"ע אחרים ידוע לי כי ניתן לקזז הפסדי הון מרווחי הון באותה שנה. כיצד אני פועל כדי להינות מאפשרות הקיזוז? האם עלי לממש את רווחי ההון בתוך שנת 2006? תודה רבה לכוולם
הגנב הכלכלי שתיקן את התקנה הזו

יוצא מנקודת הנחה שחלק לא יגיעו לבקש החזר חלק מהם בעיות זמן ובעיות חניה חלק מהם בעיות ידע חלק בכלל לא רוצה להגיע לשם וכך הגנב חוגג על חשבון הציבור במילים פשוטות זו הונאה ברשות החוק כאשר גופים פיננסים מסויימים מנצלים את הקטע הזה בדיווחים למשל מנורה גאון הגנבים גובים מס באין ארוע מס, והגדילו לעשות כאשר גבו מס בפוזיציות הפסדיות, עיין ערך למפה גאון הנוכלים משמע לך תדבר ללמפה, הפתרון פתיחת חשבון אצל ברוקר זר, מה גם שהעמלות פחותות בצורה ניכרת נ.ב עד שמנורה גאון לא מחזיר הכסף שהוא גנב? אני לא מפסיק לפרסם את התרמיות שלהם,

מצב
הנושא נעול.
למעלה