קיו ארועים בגליל ם

master56

New member
קיו ארועים בגליל ם

שלום,

אנחנו חושבים על לסגור עם קיו ארועים בגליל ים , האם מישהו יכול לתת לנו עצה לפני הפגישה הסופית מה עוד אפשר להוציא מהם במחיר , כי המחיר שם ממש גבוה יחסית לחורף (חודשי פברואר ומרץ ) , אין לנו הרבה מוזמנים- בערך 200.
אולי מחירים שהיו לכם או שיטות מיקוח איתם שכדאי ...
תודה

Princess Lotta

New member
המחיר למנה נגזר ממספר גורמים

ואין ספק שככל שיש פחות אורחים המחיר למנה גבוה יותר.
&nbsp
האם בחרתם יום בשבוע? האם ניתן להתפשר על זה? למשל אם בחרתם את יום חמישי שיקר במיוחד לדעתי אפשר להקדים ליום רביעי ולחסוך הרבה כסף..(חתונה קטנה, ממילא מוזמנים רק אנשים מאוד קרובים שרובם המוחלט יגיע, לא משנה באיזה יום).
&nbsp
בנוסף, שימו לב שכמעט בכל המקומות פברואר זול יותר ממרץ, לפעמים בצורה משמעותית. במקום בו אנחנו התחתנו, עדן על המים, פברואר נחשב חורף ואילו מרץ זה כבר 'אביב' ולכן יקר יותר.
&nbsp
אגב, אין לי ניסיון מול ה-Q אבל העצות שיש לי נובעות מנסיוני כשאנחנו ראינו גני אירועים (ואולם) ואני מניחה שהם תקפים גם למקומות אחרים. בנוסף, נראה לי שהמחיר בQ דומה לאזור המחיר בעדן.
&nbsp
לגבי מיקוח - אני מודה ומתוודה שזה קשה מול מקומות מבוקשים דוגמת ה-Q, עדן על המים, עלמה וכדומה, אבל כן הצלחנו להוריד אותם ב-5 ש"ח למנה (250 אורחים, 1250 ש"ח סה"כ). מה שקל יותר זה להגדיל את התמורה שמקבלים פר מנה: לשאול מה כלול ולנסות להרחיב את התשובה - לראות אם ניתן לכלול במחיר סוג חופה מעבר למסורתית (יפנית למשל), עמדות בופה/מסתובבים נוספות, שדרוג המנה הבשרית, אקסטרא קינוחים, חביות בירה, שדרוג חבילת האלכוהול, מסכים, עיצוב, אטרקציות כלשהן...לנסות להגדיל את התמורה בעד האגרה שזו למעשה הורדת מחיר פר סיי כי אחרת תצטרכו לשלם בנפרד ולהוסיף הרבה כסף...בנוסף, תביאו אתכם 'מלווים' מנוסים; חברים שהתחתנו, אנשים עם רקע בעולם האירועים, או בני משפחה שידועים ביכולת המיקוח שלהם.
&nbsp
שיהיה בהצלחה ומזל טוב!
&nbsp
&nbsp

master56

New member
פרטים יותר מדוייקים

הי , תודה על תשובתך :)
אנחנו מתכננים ביום שני או שלישי בפברואר או מרץ , כשאת אומרת מחיר למנה , האם הוא כולל בתוכו שכר מלצרים או רק אוכל ?
עדיף לסגור כבר איתם את הדי גי ואת הצלם ? יש להם רשימת ספקים שלהם , הבעיה שהם רוצים 7000 שקל בערך על די גי וצלם - האם זה שווה ?

תודה

Princess Lotta

New member
בכל מקום 'המחיר למנה' כולל סעיפים מעבר לאוכל

לרב, עד כמה שידוע לי, ומנסיוני בחיפוש מקום לחתונה, לא מדובר במחיר למנה בלבד.
אני בטוחה שהמחיר שניתן לכם בQ הוא לא רק עבור האוכל אבל שווה לכם לוודא את זה.

צריך לשאול ולרשום לעצמכם מה המחיר כולל?

אצלנו למשל, בכל המקומות שהלכנו לראות (גן הפקאן, עדן על המים, עלמה) מחיר ה'מנה' כלל הרבה מעבר לאוכל...מה למשל?
מנהל אירוע, אבטחה, שכר מלצרים, שכר ברמנים, עובדי תחזוקה, תאורה והגברה ועוד ועוד.

ברגע שהחלטנו (די מהר) שאנחנו הולכים על עדן על המים, התמקחנו על מנת להוריד את המחיר ובמקביל להגדיל את התמורה. מה השגנו באותה הגדלה? עמדות בופה נוספות, מסך וידאו, חופה יפנית, שדרוג מנה בשרית, שדרוג קינוחים, חביות בירה ועוד ועוד דברים שעל הנייר כרוכים בתשלום. במילים אחרות, הכנסנו את כל הסעיפים האלה למחיר המנה וכך הגדלנו את התמורה לכספנו.

תבדקו איפה אתם מוכנים להתפשר בכדי לחסוך בעלויות: שני בדרך כלל יותר זול משלישי, פברואר בדרך כלל זול משמעותית ממרץ. אלה המקומות בהם תוכלו לחסוך לאחר שתבררו מול הגן כמה אתם חוסכים ותחליטו אם שווה לכם להתפשר...

לגבי 7000 ש"ח לדיג'יי+צלם (סטילס, אני מניחה) זה נשמע לי מחיר נוח (אנחנו שילמנו 4500 לדיג'יי ועוד 5K לצלם סטילס כי רצינו מישהו ספציפי, מבוקש ומוכשר שידענו שיצלם את חתונתנו, כולל צילומי הכנות וצילומים מקדימים) אבל תבדקו מי הספקים המומלצים שלהם ומה הם מציעים!

תראו איזה שמות יש לכם ברשימה ותעשו חיפוש ברשת לראות עבודות שלהם ו/ המלצות (או שתבקשו חוו"ד כאן)
תבדקו מה ההצעה כוללת? האם הצלם מגיע עם עוד איש צוות? האם הצלם הוא לבחירתכם מהרשימה שלהם? בכמה שעות צילום מדובר?

אז באמת תוכלו לדעת אם זה שווה, כי מחיר הוא לא תמיד קנה מידה. אלה ספקים שיכולים להרים או להפיל אירוע וחשוב לבחור אנשי מקצוע טובים.

מקווה שעזרתי ואם יש שאלות נוספות וספציפיות אשמח לעזור לכם גם בפרטי

iritki

New member
לפי מה ששעמתי לאחרונה החברות שהם עובדים איתם במוסיקה מוצלחות

blackmouse21

New member
מניסיון,

הם דווקא כן מפרקים את המחיר הסופי, כך שהמחיר למנה (ללא מע"מ!) עומד בפני עצמו ולא כולל שכר מלצרים, ברמנים, תאורה והגברה וכו'.

Princess Lotta

New member
מוזר..לנו מסרו מחיר כולל מע"מ ישר וכולל שאר הסעיפים

מעבר למנה עצמה...

למעלה