קיום יחסים בזמן מחזור

אומנם אין לי מחזור

שיש לחברה שלי מחזור...תמיד מקיימים יחסים(אנאלים ,אוראלים) היא לא ממש אכפת לה והיא דווקא נהנת מזה.

ToryMaster

New member
לא מתאים לך ../images/Emo2.gif

לא מחזור - וסת. בזמן הווסת כואב לי המון, ואני מרגישה כ"כ מוזר, שאני ממש לא רוהצ שיתקרבו אלי פיזית.

אשמח להסבר

על ההבדל ביחס שלך אל שתי המילים

ToryMaster

New member
את רצינית?

את מדברת על קיום יחסים בזמן הווסת. זה בכלל לא אותו הדבר, אם קיום יחסים בזמן המחזור מגעיל מישי, היא לא תקיים יחסי מין לעולם.

מה זתומרת אם אני רצינית ../images/Emo13.gif

שאלתי שאלה כי אני לא מבינה איך את מתייחסת אחרת לשתי מילים שמבחינת השימוש שאני עושה בהן, הן זהות. אז בבקשה תבהירי לי כדי שאוכל להתייחס בכלל למה שאת אומרת. כרגע, חסר לי המידע הזה

ToryMaster

New member
אני לא מאמינה שאת רצינית

המשמעות הלשונית/מילונית של שתי המילים שונה. ווסת - ימי הדימום [התפוררות רירית הרחם, אם תרצו] מחזור - המחזור הכולל של התפוררות רירית, הבשלת ביצית חדשה, בנייה מחודשת של רירית, ביוץ, ושוב נשירה של הרירית [לאו דווקא בסדר הזה].

מה יש פה לא להאמין ../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

חמודתי, אני לא חושבת שבדקתי מעולם את המשמעות הלשונית של מילים אלו ושל רבות אחרות שאני משתמשת בהן בחיי. הסתפקתי, כך נראה, בשימוש המקובל שלהן (והמסתבר שגוי) המתייחס למילה מחזור כמילה המתארת את ימי הדימום. "קיבלתי מחזור", "אני במחזור" וכו'. תודה על המידע

ToryMaster

New member
וואי.

זה משהו שכ"כ ברור לי, וחשבתי שגם לסביבה שלי, שאני פשוט חוטפת הלם כשאני מגלה שכנראה אני היחידה

פאנדו

New member
לא צריך לחטוף הלם

או טראומה (מיהו צריך לבדוק במילון את ההבדל או שזה פשוט תירגום לועזי) :) אבל ברצינות עכשיו, חידשת גם לי. תודה.

את לא היחידה

אני משתדלת להשתמש במילה "ווסת". אבל היא הופכת יעילה בערך כמו "שח רחוק"... אז כנראה שהעברית המדוברת החליטה ברוב קולות על "מחזור". ולפעמים לא נותר אלא להסין שכנראה זה המונח הנוח יותר לשימוש. ולהצטרף לעדר. מההה מההה.

ellulli

New member
חייבת להסכים

שזה קצת מוזר שאנשים לא מודעים לזה ששתי המילים הן שונות מאוד בתכלית. בכל מקרה, אני יודעת את המשמעות ועדיין הולכת עם הזרם ומשתמשת במילה מחזור, ז פשוט יותר נוח שמבינים אותך.

אני דווקא מאוד אוהבת לקיים יחסי מין

בזמן המחזור. האיזור מאוד רטוב והגירוי בא כמעט מייד. שמתי לב גם שיחסי המין טובים גם להקלה לכאבי מחזור. בתקופה שלקחתי גלולות זמן הוסת (המדומה) היתה התקופה בה היה לי הכי הרבה חשק. אני לא מרגישה פחות נוח או פחות סקסית בגלל המחזור, ובעלי ממש לא נרתע מהדם.

../images/Emo112.gif

מרגישה נוח עם קרבה אינטימית בזמן מחזור, חרמנית כאילו אין מחר אבל יחסי מין מלאים לא באים בחשבון. הפרטנר נהנה בתקופה הזו, זה שאני במחזור לא אומר שהוא לא יכול להנות ולהתפנק

המממ...

פעם הייתי בטוחה שלעולם לא אשכב עם מישהו בזמן המחזור. אבל בפעם הראשונה ששכבתי עם מישהו, יותר נכון בערב לפני ששכבנו, כשהבנתי שהעניינים מובילים לכיוון הזה - אמרתי לו, עזוב, אני במחזור. הוא אמר - אני יודע, והמשכנו. האמת שממש לא הפריע לי, ולו זה בכלל לא הפריע, נראה לי שזה אפילו הדליק אותו. מאז ירד לי כל הרתיעה מיחסים בזמן המחזור. החבר הנוכחי, לעומת זאת, לא מת על הרעיון. אני תמיד חרמנית כשאני לידו, גם כשאני במחזור (אולי באופן מיוחד כי אני יודעת שאני לא הולכת לקבל..). פעם היינו חרמנים בטירוף, והצעתי לו שנעשה את זה בכל זאת, אבל הוא ממש לא מוכן לזה. מוזר, כי דברים אחרים שמרתיעים אותי ונראים לי ממש לא סטרילים (כמו אנאלי) הוא דווקא כן אוהב.

ובקשר לקירבה אינטימית:

בתחילת הקשר עם הנוכחי לא הייתי מוכנה שאפילו יתקרב עם היד לאיזור. היום כבר לא איכפת לי, ואני יכולה גם להיות עירומה איתו כל עוד אני עם טמפון. כמו שכבר כתבתי, מצידי גם שנשכב כשאני במחזור (תוך שימוש בקונדום, כמובן, למען הסטריליות). תגידו, אתן חושבות ששווה לנסות לשכנע אותו לנסות לשכב בזמן המחזור? זה לא כזה עקרוני לי, וכמו שהוא לא מנסה לשכנע אותי לנסות אנאלי אני לא רוצה לעשות איזה פרופוגנדה למשהו שהוא לא מעוניין בו... מבאס קצת שאני לא באה על סיפוקי כשאני במחזור והוא כן.

אולי אפשר לשאול אותו

מדוע הוסת מפריעה לו, האם זה הדם? הריח? הפחד להתלכלך, להזדהם? האם הוא תופס אישה בזמן הווסת כאנטיתזה לארוטיות ולמשיכה מינית? אם כן, מדוע ומאין זה נובע? אולי כדאי להפסיק להשתמש בטמפונים כשאת איתו. להראות לו שהווסת הוא חלק ממך, משהו טבעי שלא צריך להסתיר או להתבייש ממנו.

פאנדו

New member
ואולי זה בגלל

שהוא בא מרקע דתי וכל העניין הזה הוא לחלוטין נוגד את ההלכה :) אני לא בקיא במחזור האישה, אבל כפי שטרוי הזכירה משהו בקשר להתפוררות הרירית. אז שמעתי שנעשה מחקר שהראה שקיום יחסי מין, כלומר שפיכה בתוך הנרתיק בזמן המחזור עלול לגרום לזיהום. שומרי ההלכה אומרים שזה מחזק את הסיבה לקיומו של איסור קיום יחסי מין עם אשה נידה.

אלו אותם מחקרים שהרבנית בהדרכת

כלות ציטטה לנו. (היא גם אמרה לנו בלנשים בזמן הזה אין חשק מיני... כמובן שהשארתי את האמת שלי לעצמי). שומרי ההלכה תמיד חיפשו הצדקות רפואיות להלכות שלהם (עין ערך ברית מילה).

פאנדו

New member
הפוך

שומרי ההלכה שומרים את ההלכה מכיוון שזה מה שהקב"ה ציווה. זה שהמדע מגלה דברים כיום שכמו מצדיקים את החוקים של "פעם", זה רק בא לחזק. אבל עצם ההוכחה על ידי המדע היא לא הסיבה לקיום המצוות. מה שהרבנית סיפרה לכן. אני כבר לא שומר מצוות כבעבר. כל אחד כבודו במקומו מונח. אבל למרות שיש לי כבוד לדת, אני עדיין אדם חושב. ולא לוקח מה שכל אחד אומר ואפילו הוא רב גדול, כמובן מאליו. גם רבניות יכולות לטעות. דרך אגב. היה יכול להיות מעניין מאוד אם היית מספרת לה את האמת שלך. את מבינה? אולי הסיבה שלא סיפרת לה זה בגלל שאת מרגישה מין חיץ בינך לבין הדת. חבל. כיהודים, הדת היהודית היא חלק מאיתנו.

למעלה