קיוטו סלסה מעולה!!

B a r m a n

New member
קיוטו סלסה מעולה!!

מעולם לא כתבתי ביקורת אבל היה חשוב לי לציין את המסעדה האהובה עלי בת"א.. בתור ברמן שמכור לסטייקים פירות ים וסושי פשוט מצאתי את הגן עדן הפרטי שלי. אני קפדן ובררן מאד בכל הקשור לאלכוהול ואוכל (פלצן יש אומרים), העניין הוא שבקיוטו סלסה עוד לא הצליחו לאכזב אותי. הטריות של הדגים מדהימה,האורז של הסושי הוא הטעים שאכלתי. הפילה בקר היה בלי הגזמה הפילה הטוב שאכלתי בארץ, הבר משתדל להיות מעודכן כל הזמן עם קוקטיילים חדשים שדואגים להיות מורכבים ממרכיבים טבעיים. חברים - פשוט טוב. המקום מלא כמעט כל הזמן חוץ מהפעמים שהגעתי אחרי 12 וחצי..אבל אז הוא הופך כמעט לביתי כזה..לא יודע..משהו במקום עושה לי את זה. אגב - הכל נאמר לאחר כ 10 פעמים שהייתי במקום. ושימו לב טוב לתפריט!! אתם לא חייבים שהוא יחורר לכם את הכיס - יש כמה מנות מוקש אבל בסך הכל ניתן להגיע לסכום סביר בהחלט..כמו איזו קומבינציה של 18 מאקי ב70 ש"ח. או העובדה שבלילה יש 20!! אחוזי הנחה. בין 2100 ל 2300 נראה לי שכדאי להזמין מקום כי כבר מצאנו את עצמנו מחכים.

בולרו2

New member
אללי

יש קשר לקיוטו בהרצליה? אם כן, שבוע שעבר, ערב, ברירת מחדל, סושי עצוב בינוני פלוס, מתומחר כמו סושי צמרת, רול עם גבינה וסלמון ב 54 ש"ח ?? לא אני הזמנתי כמובן.. 3 אנשים, 450 ש"ח על כמעט כלום, כולל קוקטייל תפוחים מייאש במבצע (קרוב לוודאי ממרכיבים טבעיים, הברמן יודע הכי טוב..). כנ"ל מרקי אודון בלי יחודיות, אטריות מוקפצות עם בשר סטנדרטי לגמרי, מלצרית לחוצה באופן מלחיץ ( כנראה מיהרה הביתה והמחליפה בוששה ), והגרוע ביותר, מה שאני לא מוכן לסלוח עליו לעולם - לא ברכו אותנו לשלום כשיצאנו (ולא רק אותנו למעשה..). אין סימן גרוע מזה לניהול לקוי ומתנשא של מסעדה

B a r m a n

New member
לא לוקח אחריות על הסניף בהרצליה.

תנסה את סלסה. תל אביב שונה לחלוטין מהרצליה.

meravbr

New member
אני למשל לא אהבתי בכלל,

היה יותר מדי מיונז וגבינות בסושי, חומרים שלטעמי הם מיותרים לחלוטין בסוג האוכל הזה.

בולרו2

New member
אכן שכחתי את המיונז!!

הדבר המגעיל הזה נשפך בנדיבות בעיקר לתוך הקונוסים, אף על פי שביקשנו במפורש להזהיר בפני מיונז במנות. פשוט לא היה זמן וכוח להתווכח על זה.

בולרו2

New member
הייתי מייחס חשיבות לביקורת שלך

אם היא הייתה מוצגת כביקורת עניינית על ארוחה ספציפית במסעדה, ולא כמודעה פירסומית.

Amoureuse

New member
לא ברור מה הקטע של קיוטו

נתתי 2 צ'אנסים לקיוטו בהרצליה, וזה היה הרבה יותר מדי. הם עשו "התאמה לחיך הישראלי" כך הם אומרים, ואני קוראת לזה "סושי שניצל". היתה עליהם כתבה בהעיר לפני איזה שבועיים, שהם הולכים לפתוח מסעדות סושי גם בחו"ל, כי הסושי בטעם ישראלי כל כך פופולרי. אויש. עוד יצוא של תדמית שלילית למדינת ישראל...

prizman

New member
עזבי את השטויות

גם קפה ארומה חולמים לכבוש את ניו יורק ועוד מישהו חולם ללמד את הצרפתים איך מכינים באגט. לזכות בכותרת במקומון זה קל, בד"כ זה מבשר על פירפורי גסיסה.

Amoureuse

New member
מה עם הסניף של סיקפה בניו יורק?

מישהו היה שם? גם עליו קראתי בעיתון פעם, אין לי מושג איפה זה, אבל זה כבר קיים, לא בחזקת חלום, אז זה מסקרן לדעת אם זה מצליח. ומה שלום הסניף של ארקפה בפאריס?

sadira

New member
קיוטו סלסה

הייתי לפני מספר חודשים, דגמתי מנות דווקא שלא מתפריט הסושי, היה חביב מאוד. יכול להיות פיתרון טוב לקבוצה שחלק אוהבים סושי וחלק לא. לגבי המחיר -- בינוני-יקר. אבל ההתלהבות המטורפת שבהודעה המקורית לחלוטין מוגזמת לטעמי, קיוטו סלסה ממש לא עד כדי כך טובה.

prizman

New member
ההתלהבות המטורפת

ממש לא אכפת לי אם היא פרסומת או לא ממש לא תגרום לי לגשת למקום.

B a r m a n

New member
אלוהים! הגזמתם לגמרי!!

מה קשור פרסום מה? בקטע הכי תמים. בדיוק כשחזרתי מקיוטו סלסה עם עוד טעם טוב על הפה החלטתי לשתף אותכם.. אתם שנעזרתי בכם לבחירת מסעדה פה ושם. אבל לאור הביקורת הלא עניינית ולא הגיונית שלא לומר אובר פלצנית שלכם אני לא בטוח שאתם מקור מידע מבין כל כך. מה זאת אומרת מיונז??? אתם לקוחות או טמבלים? תבקשו ב-ל-י מיונז..באמת אכלתם שם או שהביקורת המטופשת הזו היא לשם הביקורת.. אני מבטיח לבדוק בתפריט ולחזור אליכם עם המידע של בכמה רולים יש מיונז.. אני אישית לא חולה על מיונז אבל חושב שאם נדבקים לגישה של - "איך שמים את זה בסושי?" אז נתקעים על סושי בנאלי שחוזר על עצמו בוורסיות שונות..(ולא אני לא מדבר על כבד אווז בסושי כמו בסוהו בראשון..) הקיצר חברים - אני וכל מי שהבאתי לשם נהנה מאד ואם יש רצון לביקורת עניינית על ארוחה מסויימת בקיוטו סלסה אז תודיעו לי ומבטיח לחזור עם פירוט לאחר ארוחה בה אכתוב כל הזמן..

למעלה