קיווי. (Keeway)

StriX Starlight

New member
קיווי. (Keeway) ../images/Emo203.gif

בפול גז Keeway מופיעה ברשימת היצרנים, אבל אין אף מבחן דרכים של (משהו מ)הדגמים שלה. המחירים בקטלוג (למיטב ידיעתי) מאוד מאוד נמוכים: 19,000 לדגם http://keeway.co.il/catalog/bikeinfo.php?id=17 SUPER LIGHT 125 30,000 לדגם 250 http://keeway.co.il/catalog/bikeinfo.php?id=14 SUPER SHADOW והמגוון מינימלי. מישהו מכיר את (האופנועים של) החברה הזאת ויכול להגיד עליה(ם) משהו טוב
סטריקס.

Mr BIG Biker

New member
לא משנה בכמה

תיקני בין אם זה 19 20 או 30K כשתימכרי בין אם זה אחרי שנה או אפילו מס חודשים.... את תפסידי ה-ר-ב-ה (לדוגמא שמעתי ממכר שהכניס לטרייד כלי קאסטום 250 של אחד היצרנים הסינים בן 8 חודשים עם כ2K ההצעה הכי גבוהה לזיכוי היתה 5K כשניקנה במעל 25K) חוץ מזה שזו חברה סינית כמו שרשמו לפני "זה אומר הכל"

מנסיון...

הקיוויי משווק בניו זילנד. מצטער לאכזב אותך, אבל אין לי משהו טוב להגיד על מוצרי החברה הנ"ל. בעוונותיי הייתי צריך לבצע מבחן הסבה לרשיון הנהיגה הישראלי ולצורך העניין שכרתי אופנוע (או ערימת ברזלים) מהסוכן המקומי (שפשוט משכיר את אופנועי ההדגמה שלו- כי זאת הדרך היחידה שהוא אי פעם יעשה מהם כסף). זוועה מוטורית זאת הגדרה עדינה. זה מאותו זן נדיר של אופנועים הקרויים "אופנוע לכל החיים", מאחר ולא תצליחי להיפטר ממנו. לא זוכר שם מודל ונפח מדוייקים, אך זה נראה דומה לאופנוע כביש ובטוח פחות מ 250 סמ"ק. אופנוע שהיו עליו בערך 2500 ק"מ על השעון: נזילות והזעות שמן מכל מיני מקומות על המנוע, פלסטיקה זולה ואיכות גימור מחורבנת, בלמים סמליים, מצמד קשה עד בלתי אפשרי לתפעול, תיבת הילוכים שבקושי מעבירה אותם, כבל גז שאינו חוזר, רעשים וקירקושים מכל מקום אפשרי ועוד רעות חולות. האופנוע בקושי זז (ההערה היחידה שקיבלתי בטסט - "אתה נוסע לאט בכביש פתוח" - האופנוע סירב לעבור את ה 80 קמ"שים ולא עזר כלום). אולי זה היה רק האופנוע הספציפי הזה, אבל אם זה מדגם מייצג הייתי מעדיף לשים את הכסף שלי במקום אחר - כל קטנוע (!) ממוצע ייתן יותר ביצועים ואמינות לעניות דעתי. מסקנה: לא לגעת, גם לא עם סמן לייזר. בהצלחה, קרו-אסון

StriX Starlight

New member
תודה. ../images/Emo4.gif

זאת בדיוק חוות הדעת שחששתי לקבל עליו... אני אקח לתשומת ליבי. הו וול. יש עוד
(אופנועים?) בים. הבחירה ממילא עוד רחוקה.

למעלה