קיוב

בןלי

New member
קיוב

ראיתי אותו ממש מזמן והיום ראיתי אותו שוב. אני בטוח שכבר דיברו רבות על הסרט הזה פה אבל בכל זאת רציתי להעלות מספר רשמים: 1. הסרט מותח,עם רעיון מקורי והשחקנים טובים. 2. השחקנית היחידה שעיצבנה אותי היא הרופאה. 3. הפתיחה שלו ממש ממש מגעילה ודוחה...הרעשים והקולות רק הוסיפו לגועלות... 4. אני טועה או ששניים מהשחקנים(השוטר והמתכנן) מופיעים גם באוז? 5. הסתבכתי קצת בקטע של המסר... לדעתי רוצים להראות לנו שכמה שהמצב קשה תמיד יש חילוקי דעות וטבע המין האנושי הוא להרוס את עצמו.

Chot

New member
ספוילר! (קניתי את זה בדי וי די במחי

ר הצנוע של 29.90 הופהיי הופהיי) לגבי המסר- אין לי כוח לכתוב את כל המסקנות שאליהם הגעתי בעקבות הסרט. מה גם שאת הרב שכחתי.. אבל אני חושבת שהכיוון העיקרי של הסרט הוא להוכיח שבני האדם הם יצורים אינטרנסטיים ושזה גועל נפש בושה וחרפה, והרי שבסופו של דבר האדם שכביכול לא חושב יותר מידי לעומק או קדימה הוא זה שניצל, (לא משנה שהצילו אותו ושאין לו יכולות פיזיות בגרוש. הוא ניצל וזהו). ועוד כל מיני קלישאות על קוביה- או ריבוע, מסגרת חיים מעצבנת אצל כל דמות ודמות וחרטה כזה.

patrick_bateman

New member
קיוב

אם לקחת את הסרט בDVD יש שם גם דוקמנטרי עם שלושת הקנדים שעשו את הסרט (חצי מליון דולר בסך הכל שלא יגידו פה שצריך יותר תקציב פשוט צריך רעיון טוב ואנשים טובים). בקשר למסר של הסרט , הם אמרו שהם בעצמם לא ממש יודעים למה הם התכוונו בסוף אלא רצו להשאיר אותו מיסתורי שאנשים יחשבו קצת

IC4

New member
0.5 מיליון דולר "בלבד"... בלבד..?!

בכיס הקטן יש לי גם לילו, עושה שופינג עם כזה סכום בארנק אגב אני גם מאד התבלבלתי במסר של הסרט והגעתי למסקנה שאין לו מסר זה רק סרט מגניב מאד (כי ממש נכנסים אליו , אתה הופך להיות כלוא בקיוב :) ) ההתחלה היתה מגניבה מצטער אם אתם לא חשבתם ככה (בשביל זה יש צנזורה :) ) מה שחבל זה שאנחנו לא יודעים מה הקשר של האיש הראשון בקיוב כולם באופן מסתורי מוצאים אחד את השני באותו קיוב אבל רק הוא לא קשור והרעיון של השוטר (לא נרחיב יותר מדי אתם מבינים לאיזה קטע אני מתכוון) היה מוגזם ביותר לטעמי

leeloo

New member
"9 מיליון דולר זה לא כסף!"

כשמדובר בתקציב של סרט ברמה בינלאומית, ברמה של הוליווד, אפקטים ובלאגנים, שחקנים ברמה, צלמים הכי טובים, במאים הכי טובים, מפיקים הכי מובחרים, עורכים, תאורנים, סאונדמנים, מאפרות, מעצבים, האוכל הכי טוב ועוד ועוד מגיעים לתקציב מינימום של 3-4 מיליון דולר.... ככה זה.. צרות של עשירים.... (ומי חשף את סכום כספי בארנקי? שיחשוף את עצמו ומייד!)

זה סרט דווקא דיי טוב...

יש כמה רעיונות לסוף של הסרט, וזה סרט שמותיר הרבה מחשבות בראש. הוא עשוי טוב והוא מאוד מותח! הכי מעצבן שלא ידוע מה קרה בסוף!

בוביש

New member
לילו- התרשמתי! ../images/Emo25.gif

ממש כל הכבוד לך על זה שאת כותבת כ"כ הרבה1 זה ממש מרשים. קראתי גם את 2 החלקים שלך מאמריקה- וזה לא נגמר! זה היה ממש מעניין, וכל הכבוד. יש לי שאלה: איך המחשב יודע שאני בוביש, עם הכרטיס האישי והכל, ואני הרי יכולה להכנס מכל מחשב! אשמח אם מישהו יענה לי. עוד שאלה- מה זה ספוילר? תודה רבה, בוביש

IC4

New member
בעעה

ספוילר = הצגת פרט שעלול להרוס לך את ההנאה מצפייה בסרט שלא ראית "זהירות ספוילר ! מה דעתכם על זה שהאבא רצח את הפילגש של בנו למרות ש....." הענין הזה של המחשב שלך ישר מזהה את הזהות בוביש זה כבר יותר מדי מחשבי.. יש משהו שנקרא COOKIES שעל המחשב רשומים פרטים לגבי השימוש שלך באתרים מסוימים כדי להקל ולזרז את העיסוק בהם (נגיד לזכור את הסיסמא שלך ושם משתמש וכאלה בשביל פורומים, זו דוגמא טובה :) ) ניקול- הסוף שלא יודעים מה קורה בו זה המ מאד אהבתי בסרט משום מה :) שלמרות הכל בסופו של דבר עדיין לא אומרים לך מה זה היה לילו - זה היה אמור להיות סרט סטודנטים (קיוב) לא ? אז חצי מיליון דולר זה לא ממש הרבה? (בעצם לא הגיוני שזה סרט סטודנטים, רק לפי השתי דקות האשונות שלו)

בוביש

New member
ic4

תודה רבה על מה שכתבת לי- עכשיו אני מרגישה מבינה (ממממממ...) למה קוראים לזה ספוילר?! זה כמו poiled?ז"א מקולקל, מקלקל? אם תענה לי זה יהיה נחמד!
המלצה לסרט: (מימי תהיה גאה בבת שלה...) יומני הנסיכה- של ילדים קטנים, אבל ראיתי את זה עם השלי, וזה ממש מצחיק, שמדבר על הבעיות של ילדה טינאייגרית מסכנה ומכוערת, שפתאום מגלה שהיא נסיכה! ואז היא פתאום (כצפוי) נהיית יפהפיה ומדהימה, וכמובן- מקובלת ונאהבת. אם אתם רוצים לראות סרט קיטשי- זה המקום! ראיתם איך כתבתי הרבה?! אני הולכת בדרכי לילו מולטי פאס. מצפה לתגובה- בוביש

IC4

New member
כן כן SPOILER = מקלקל(ר)

זה פשוט ביטוי שמישהו למד בפורום אחר והחדיר את זה לפורום כאן את מבלה יותר זמן ממימי השתינית ומה שהיא אמרה עליך יצר הגיון :)

מימי

New member
אייסי , אתה צריך לעבוד חזק על

התחביר שלך!!! לא הבנתי מילה ממה שכתבת פה! (בעצם הבנתי מילה, אבל לא הבנתי את הקשר שלה למילים האחרות) אני מבקשת לכתוב את ההודעה המתחילה ב "כן כן" עוד פעם, כדי שאני אבין! ואני כרגע בתהליך גמילה, אז אני מבקשת לא להזכיר לי את עברי האלכהוליסטי. בתודה, מימי, המורה ללשון. (הגמילה שלי מפתחת אצלי פיצול אישיות קל, נא לסלוח לי, וגם לי, וגם לי.)

leeloo

New member
../images/Emo32.gif צריכת אלכוהול......

אם כבר מדברים על זה אני מרגישה מן שחף לספר לכם דבר נורא מצחיק (וגם די חכם כשחושבים על זה) שעשתה הכיתה שלי היום: הכיתה שלי היא כיתה שכלפי חוץ ניראת נורא חברותית. עושה ימי הולדת לחלק מהילדים בצורה גרנדיוזית בלתי רגילה. אז היום היה יום הולדת לילדה מאוד חמודה שתמיד מביאה לכולם עוגיות או עוגה, אז המורה הוציאה אותה מהכיתה וכולם סידרו את השולחנות בטור ועשינו מסיבת תה (ליפטון, פירות יער, ביסקוויטים, עוגיות). היה ממש נחמד. הגיעה ההפסקה. המורה יצאה מהכיתה. לפתע בא ילד מהכיתה שלי ושולף בקבוק וודקה בטעם פירות יער, משקה בצבע סגול בהיר, שנועד עבור ילדת היום הולדת, סתם בשביל הקטע. אז כולם התחילו להוציא כוסות (פלסטיק) ולבקש מילוי כוסית. המחזה היה מפחיד. אני רואה כל ילד בכיתה שלי (כמעט) שותה בהנאה מהוודקה. החלטתי לנסות גם אני, אולי יהיה טעים, אך האכזבה מהטעם הייתה גדולה. איך לעזאזל הרוסים האלה שותים את זה בכמויות!? זה כל-כך חריף שהייתי חייבת לשתות לגימה קטנטנה וישר לדחוף עשרים ביסקוויטים לפה... זה היה כל-כך חזק... אבל מה, זה עשה לי כל-כך חם בגרון ובבטן... פשוט תענוג... הגרון כואב לי מזה כמה ימים (מעבר עונות- אלרגיה) והמשקה הזה כל-כך חימם לי את הגרון ועשה לי ממש טוב... (איזו שיכורה קטנטנה...). בכל מקרה, גיליתי על הכיתה שלי- כולם שיכורים. אני- בעלת סף נמוך לאלכוהול. אומנם לא השתכרתי אבל נהיה לי ממש חם וגם הצחוק שלי היה מוגבר מהרמה הרגילה... בקיצור, זה היה פשוט מוזר ומיוחד להביא אלכוהול לביה"ס. אם היו תופסים אותנו- ביי ביי יב´, הלו יא´.... או ביי ביי יב´, הלו השעיה לשנה.... אבל מה, זה היה מצחיק שכל הכיתה הייתה מתה מחום והמורה נכנסה לכיתה ואמרה: "מזה הקור הזה? תכבו את המזגן הזה! לא קר לכם?" אמממ... i wonder why... נסיון חביב בהחלט... מעניין האם יום אחד אמצע משקה שלא יהיה לי כל-כך חריף?.... בכל מקרה, זה לא כל-כך חשוב לי... אבל זה היה כיף עם החום והצחוק... סתם סיפור לשעת לילה, אל תתייחסו אל זה כיותר ממה שזה... לילו

IC4

New member
את יודעת לילו חביבתי

הומר סימפסון פעם הרים כוס to alcohol - the cause and the solution of all of life´s problems :))) אני גם מושפע דרו קארי אבל אין רע באלכוהול כל עוד זה לא בכמויות מסחריות

בוביש

New member
אני לא רוצה להראות

מטומטמת בפורום הזה- אבל נראה לי שזה מה שאתם חושבים. התאכזבתי ממך מימי... אני לא מטומטמת, אבל פשוט זה מעניין אותי. הא לך!!! מימי- יש לך הפתעה מחר.... מבוביש

מימי

New member
בוביש,

את מטומטמת אבל חיננית... את החינניות ירשת ממני, את הטימטום מאבא. באהבה למרות הכל, אמא מימי.

fuzzy

New member
בקרוב הקוביה השניה

מישהו יודע מה הסטטוס של קיוב2 ומתי צפי להקרנה?

למעלה