קיובייס בעיה>>>>>התחלה>>>

קיובייס בעיה>>>>>התחלה>>>

היי, יש לי קטע שאני פותח ערוץ MIDI מוסיף A1 -אורגןץ ואז מוסיף תחת MIDI 2 אתLM7. ויוצא לי שוב ...אורגן... צרפתי תמונה... תודה

אני אגיד לך:

לחצתי פתח MIDI חדש ואז הכנסתי פנימה את הA1 (אורגן) ואז: פתחתי MIDI 2,ובחרתי בLM7.ויצאתי עם הX שבפינת החלון. מה זה הOUT הזה שאתה מדבר עליו,אין לי מושג... אגב:גם שני שם את LM7 בMIDI בודד הוא לא עושה לי את הריבועים האלה שיש באורגן שאפשר לנגן עליו.במקום זה הוא שם לי כמין פס כחול שאפשר לשחק איתו. (תמונה). הנה צרפתי תמונות מה קורה...

בכל זאת יוצא

לי אורגן תראה מה יצא: תמונה** מה לא בסדר כאן? (כנראה לא עשיתי כמו שצריך...)

HeavenlyB

New member
מה זה משנה מה מצוייר

אם היציאת מכוונת ל-LM-7 מה שישמעו זה את התופים.

איך אני

מכוון את היציאה לLM7? כי לפי מה שעשיתי זה גם נשמע אורגן,לא רק מצוייר אורגן..... ובכלל בLM7 (שאני מסמן אותו) אין אפשרות להוסיף את התופים יש במקום זה קווים כחולים.... תמונה <<<<<

אח שלי

תעקוב טוב אחרי המדריך של קונדרה סיבכת את כל הדברים, תתחיל הכל מההתחלה והדברים יסתדרו לך בראש

אתמול

ישבתי על זה המון זמן,עשיתי הכל בדיוק כמו שכתוב שם.. ו
לא הלך..ץכמו שאתה רואה שאני פה בסוף...

HeavenlyB

New member
אתה לא מסתכל על ערוץ המידי

זאת הבעיה. פתחת רק ערוץ מידי אחד, ואתה כרגע מסתכל על ערוצי האוטומציה של ה-LM-7. פתח ערוץ מידי, ושלח את היציאה שלו אל ה-LM-7.

הנה הצלחתי

לנגן תופים,אך עכשיו אני לא מצליח לייבר גם אורגן.. כל פעם שאני מניח את התופים והולך לסדר לי אורגן, התופים נמחק והאורגן מגיע...(הכל נהפך להיות בערוצעם A1 לפתע)

וזאת התמונה של מה שקורה>>

אי אפשר לצרף שני כלים שאני שם אורגן,הכלנהפך לאורגן. שם תופים-הכל נהפך לתופים.

da^Lord

New member
אני חושב שהסתבכת עם ג'נרל מידי

תעשה בדיוק מה שאני אומר. פתח שני ערוצי מידי. פתח ב F11 את ה LM7 ואת הדבר הסינטי השני. עכשיו בOUT של מידי 1 תעשה LM7 בOUT של הסינטי השני תציב את השני.. (לא זוכר מה זה היה) וזהו.

דהלורד תראה:

בכל מקרה זה לא מופיע לי עשיתי בדיוק כמו שאמרת ועדין האחד אוכל את השני. זאת אומרת:ישר שאני מכניב את השני בMIDI האחר,הוא הופך את הכל שם לכמותו. הנה הפעם וידיאו>>>>> של מה שעשיתי שם... http://www.file2host.com/265479 ותוכנה לצילום וידיאו (הרבה פחות 1מגה) פה: http://www.file2host.com/311983

da^Lord

New member
ראיתי את הוידאו. עניתי לך בפורום הש

השני אבל נחסוך לך את החיפוש.. במסך VST INSTRUMENTS אתה פותח כל פלאג בשורה אחרת. בשביל זה יש לך כמה שורות. מה שזה עושה זה כאילו אומר לקיובייס שב VSTים האלו אתה מתכוון להשתמש ושיכניס אותם לזכרון של התכנה. לכן אם תשתמש ב 10 פלאגים, כשתפתח מסך VST INST. אתה תראה ב10 שורות את כל הפלאגים שפתחת.

למעלה