קיה ספורטז'

ערן 71

New member
קיה ספורטז'

כבר 11 בלילה, עוצר לרגע לקנות סיגריות, כשאני חוזר אני רואה קאיה ספורטז' אדומה חדשה חונה כשהיא חוסמת את הטרנטה הקטנה שלי.
יוצאת גברת כבת 40, זקט מנומר, מחומצנת קשות, המון תכשיטי זהב כבדים.
חכה רגע נשמה, עוד 7 דקות אני חוזרת
אני עומד בדרכה, תני לי לצאת ואז תלכי
זזוווזזזז כבר יא זבל... היא דוחפת אותי
אני אשבור לך את החלון עם אבן ואזיז לך את הרכב לאמצע הכביש
תיזהר... חרא... ושוב דוחפת, יותר חזק
כשמפעילים נגדי אלימות פיזית עולה לי הדם לראש, הלב דופק חזק ובאופן שונה והדם לוחץ בפנים על הורידים, התודעה עוברת למצב אחר, אנרגיה עצומה של זעם ממלאת אותי כמו קיטור בסיר לחץ, הדחיסות שלה מייסרת וכואבת, האדרנלין ממלא את הגוף כמו שתיית המון אלכוהול חריף מדי בבת אחת, מעביר לסוג של טריפ מוזר. אני נעשה חסר פחד לגמרי, ולפעמם גם חסר שיקול דעת ואיזון
אני אוחז בשתי ידיה בכח עצום, לא בדיוק יודע מה לעשות הלאה. זה כואב לה, היא מנסה להשתחרר וקצת נבהלת כשהיא רואה שלמרות שיש לה הרבה כח היא לא יכולה להזיז את ידיה בכלל.
אני עומד מולה, קרוב מאוד. העיניים שלה גם הן בטירוף של זעם. כמו טיגריס, עיניים קשות ושחורות מאוד.
אני פתאום קולט שהיא ערבייה, מן הסתם יפואית, שהיא יפה, שהיא מלאה זעם וכאב ברמות מטורפות, ולא רק בגללי. מי יודע מה היא עברה בחיים, מה עשו לה.
"בן זונה" אני שומע אותה מסננת בשנאת רצח, ועולה בדעתי שיש מצב שהיא זונה. מאיפה יש לה כסף לרכב כזה. או אשתו של עבריין... ואז מה יהיה איתי?
המצב הזה נמשך, לא יודע אם שניות או דקות, אין לזה מוצא, אם אעזוב לה את הידיים מי יודע מה יקרה, האחיזה שלי משתקת אותה ואין לי סיבה לעשות צעד נוסף, אז אני נשאר איתה ככה. היא מבינה שאיומים לא מזיזים לי, שאני חזק מנטלית ויציב, ושפיזית אין לה מה לעשות, ומפסיקה להילחם. רק מסתכלת לי חזק לתוך העיניים, כנראה במטרה לערער אותי או להפחיד
אני מסתכל בחזרה, נרגע מטירוף הזעם, מרגיש את העוצמה החייתית של המבט הקשה והבוער הזה, של לביאה שורדת, טורפת
פתאום אני מרגיש גם שחמישה סנטימטרים מולי יש גוף של אשה, עם חזה בולט וגדול. מחשוף שמגלה עור חלק שחום וסקסי, משדר אנרגיה מורכבת ועוצמתית. פנים יפות של טיגריסית עם עיני חושך בוערות,
התחלתי להרגיש יותר ויותר את נוכחות הגוף שעומד מולי, קודם כל העיניים, כמה סקסיות יכולה להיות בעיניים, הפנים היפות שסביבן, שהיו יכולות להיות יפות ועדינות בהקשר אחר, בחיים אחרים,
השפתיים המלאות החזקות, האף החזק הגדול הקמור, המחשוף שיש בו קמטים של סיגריות בעל רע ועצבים בלועים פנימה, החזה הגדול המלא, של אשה של ממש, בטן חזקה, ואי שם מתחת לבטן מסתתר כוס אפל, מעושן, אדום כהה, גס, שראה כבר הכל, ועדיין יצרי ובוער
ממש הרגשתי את הנוכחות הנשית הזו איך היא כולה, עם כל מה שבתוכה, כל ההיסטוריה שלה, כל זרימת הדם שבה, כל העצבים השנאה והכעס האגורים בה, מוחזקת בידיים שלי. העשן הלוהט שעולה מהכוס הזה, האשה העוצמתית הזו שכלואה לי בידיים, עם העיניים והחזה. ועמד לי.
היא הרגישה, שוב סיננה "בן זונה" בשקט בשנאה מקפיאת דם שכוונה כדי לקטול לי את ההתעוררות המינית. וזה דווקא הגביר. העוצמה וההתמדה של ההתעוררות המינית שלי השפיעה עליה נגד רצונה. מתח מיני נבנה בחלל הקטן שבין הגוף שלי לגוף שלה. היא שנאה את העובדה שהיא לא יכולה להקפיא את זה ולחנוק אותי, וזה עורר אותי עוד וגם אותה עוד. עמד לי חזק.

yaron599

New member
טיזינג

מעניין ומעורר...
בכתיבה שלך אתה מצליח לעורר חושים

מחכה לקרוא את ההמשך....

ערן 71

New member
:)

שכחתי להחזיק לה חזק את היד וחטפתי את הסטירה של החיים שלי שהורידה את הזיקפה אל מתחת לפני הים...

אולי יותר טוב תמשיכי את זה את (או מי שבא לה)
מנקודת מבטו או מבטה...

giligil55

Member
זה האוטו המועדף עלי

ממש בא לי קיה ספורטאז אדומה , ממש

ערן 71

New member
חשבתי לרגע שאחנו בפורום רכב

טוב שהחזרת אותי לעניין שלשמו התכנסנו...

על הכל אפשר לפנטז

מכונית היא גם חלק מהפנטזיה המינית
אני אביא סיפור שלי שהמכונית היא משתתפת בפנטזיה
אבל תסלח לי מגיע לסיפור שרשרת נפרדת

ערן 71

New member
גיליגיל

את המנהלת כאן,
בואי תעבירי את הפורום לפנטזיות על רכב, ויתחיל להיות באמת מעניין :)

אתה ננעלת על הממולאים שלי

אתה עושה ממולאים ?
לא משנה במה אתה ממלא אותם
באורז או בבשר או בורגול העיקר זה המילוי
עכשיו יש מאסטאר שף ושם יש כל מיני מאכלים
הנוזלים על האצבעות המבשלות במטבח
הנה דוגמה לממולאות של פנטזיות עם רוטב נוטף
וזה צולם בתהליך המילוי
אני לא אחראית לתמונות רק גונבת אותם מההודעות של ירון
רוצה להתחיל איתי בקרב מילים של סיפורי ממולאים
נפתח בתחרות של סיפורים ארוטיים על ממולאים
אוח כמה סיפורים יש לי בקנה על הנושא

ערן 71

New member
הם לא יוצאים לי מהראש הממולאים האלה

חמותי לשעבר היתה בשלנית סורית, אין כמו אוכל סורי טוב
אני לא יכול לראות מאסטר שף, אם לא נותנים לי לאכול ממה שבישלו שם אני מתבאס
בסקס אני יכול לעשות משהו עם הגירוי שהתעורר, לפרוק אותו ביחד או לבד...
באוכל אני נשאר מגורה ולא מגיע לסיפוק ורק סובל וסובל :)

אז אני כמוך , עבורי זה אוכל געגוע

שמידת הגעגוע לאוכל של אמא , ילידת דמשק , מעלה לי סעיף
מזמינה משלוח מדודה שלי, אחות שלה, אבל לא מבשלת כמוה
או הולכת לבקר דודה אחרת שנולדה וחיה בדמשק ומשם עברה לבירות - לבנון
והיא מבשלת ללקק את אצבעות ואצלה רק בישול מסורתי
ויש לי פתרון קסם עבורך יש אחת שמכינה אוכל מסורתי דמשקאי וניתן להזמין ממנה מנות
לדף הפיסבוק קוראים מאכלים לבנונים -סבתא רג'ין
https://www.facebook.com/30regine
המטבח הסורי והמטבח הלבנוני הם אותו המטבח , החלוקה היא מאז שהאיזור חולק ל2 מדינות
אבל היהדים נדדו בין דמשק חאלב ולבירות והחזיקו בתי נופש בדרום לבנון
וגם בדף הפייסבוק של ארגון עולי דמשק מפרסמים מאכלים של העדה היהודית שחיה בסוריה
ואני מנסה למצוא עבורך אץ ספר המתכונים שפורסם באתר של ארגון עולי דמשק
ושם יש המאכלים שחמתך בישלה , כי זה ספר מתכונים של מבשלת מהעדה הסורית
או שיש ספר הבישול הלבנוני שבו יש את כל המתכונים
האמת אני בשלתי עם אמי ז"ל את הבישוים הללו ויודעת לאילו מטעמים אתה מתגעגע
ובאמת זה אוכל טעים ובריא ,
בשכונה שלי יש חנות המפעל של משני ושם מוצאת את האוכל המסורתי שאתה מתגעגע אליו
שם אני קונה את הקובה ו, אבל זה לא הקובה שאני אוכלת אצל דודה, או הקובה בסנייה שהיא הכינה לי
ואת זה קל מאד להכין , אני כילדה בשלתי בידים אוכל שכזה , אבל כיום אין לי למי להכין אז הפסקתי לבשל

למעלה