קיה וקאיה....

שח_מט

New member
קיה וקאיה....

אז היה יום ארוך מאוד ומעייף, גבהים ועמקים, קטסטרופות קולינריות לצד רגעים טובים. אני לא אכתוב את זה לפי הסדר כי זה ישעמם. קיה (רחוב הברזל, ת"א) חזרנו עכשיו מהסושיה של האזור, קיה. כתבתי לפני כמה שבועות טובות עליה וגם היום היה טוב ובעיקר יעיל. למחיר אכלנו טוב וטעים. לא אונמי אבל גם לא מון (...). התיישבנו רעבים ליד המסוע והוא ממש גירה לנו את הבלוטות. היה יפה ואסטטי. אכלנו 8 צלוחיות סושי (מאקי טונה, מאקי סלמון, טונה קריספי, משהו עם טמפורה, ניגירי טונה ועוד כמה), שני מרק (מיסו ואחד אחר ונחמד), קונוס, כוס יין, קולה, מים, קינוח, קפה. לא הפעלתי את הזיכרון מי יודע מה כי ידעתי שלא אכתוב ובכל זאת שווה לבקר. וצילמתי את המסוע וזה שווה שרשור פה! (215 ש"ח לפני טיפ, אפשר להיכנס לחניון חינם. הבעלים התקשר אלי בזמנו אחרי שלא ידע לחלק את החשבון לתשלומים. טיפל יפה בעניין!) קאיה מכרתי את הקיה שלי. עכשיו אני יותר רגוע. בבוקר היה קפה וקוראסון באיכילוב (חביב, בכניסה לבניין הראשי ולא בקניון החדש - שם יש ארומה), בצהריים אחרי המכירה היה סביח לא משהו וכזה שהשפיע לרעה על הקיבה ברחוב הרא"ה ברמת גן (נצר לסביח המקורי, ליד בנק לאומי). לפני הסושי עוד הספקתי לעשות מס'ז מבחן על כמה כורסאות בדוקטור גב בדן דיזיים סנטר. האישה ואני חלוקים על מה לקנות (היא אוהבת את אלה שממש עושים מסז' ועולים כמו זהב, אני מסתפק בזרמים של הכורסאות הזולות). לילה טוב, שחר

anat11

New member
סחתיין על המכירה

קיה - עוד חודש וחצי אני עוברת לאחת השכונות הסמוכות ונראה לי שהפיקוח שלי על האזור יתהדק
אגב - מקווה שהקפה באיכילוב לא מרמז על משהו לא בסדר
(העירה בפולניות)

עמית@

New member
תתחשדש על המכירה

(ראיתי את החתימה שלך כל הזמן ותהיתי מתי כבר תמכור את הרכב?
) המסוע נשמע מש כיף- נראית לי דרך נחמדה להעביר ערב. קפה וקרואסון ב"שרי איכלוב- מעלה אצלי נוסטלגיות.. היתה תקופה שהינו שם פעמיים בשבוע (לא מטעמים קולינאריים כמובן
) ונרשמה התמכרות

Lear22

New member
מסוע

אף פעם לא בדיוק הבנתי איך בדיוק הם אח"כ מתמחרים אם אתה לוקח מה שאתה רוצה, אבל הבנתי שזה לפי הצבע של הצלחת ככה זה בכל המקומות?

שח_מט

New member
בקיה זה לפי הצבע...

נדמה לי שגם במון בבוגרשוב (לא ללכת לשם!)

anat11

New member
וואלה? דווקא שמעתי המלצות על מון../images/Emo12.gif

שח_מט

New member
כנראה המלצות של "מתחזי סושי"

לא שמעתי ממישהו שאוהב ומכיר שהמקום איכותי. הכי הרבה שמעתי שהוא "לא רע" ו- "זול". אין כמו לבדוק בגוף ראשון! S

rask

New member
לא ללכת למון?????

לא רק שהמקום מעוצב בקפידה והייתי מגדירו כמקום קולי, האוכל מצויין! שרות אדיב ולא יקר במיוחד (מלבד הבירות היפאניות). נכון שקיימת בעיה אינהרנטית במקום, עצם זה שהאוכל מונח על המסוע ואין לך כל ביטחון שהוא מורד אחרי כמה זמן (ואולי אותה צלחת ספציפית מסתובבת לה עד שהפרייר התורן לוקח אותה...). אבל זו נקודה שמטרידה אותי בכל מקום עם מסוע.

שח_מט

New member
דעתי בלבד -

הייתי שם לפני למעלה משנה, היה ממש לא ברמה, אורז יבש משהו, אצות לא מלהיבות ודגים ממש לא ברמה. אולי הם השתפרו מאז. אני בכל אופן החלטתי לא לחזור ולא להמליץ. S

שח_מט

New member
כרגע בעלות/תועלת יפני -

1. לעשות לבד (כ- 250 ש"ח הוצאות ל- 300 מאקים קטנים שמספיקים לכ- 6-8 איש). 2. מיאקו (אחרי 23 בלילה) 3. קיה חסר משהו? שחר

גידי42

New member
סושידו ברוטשילד.. לא יעזור

לא נופלת מכל מה שנזכר כאן לא באיכות לא בכמות ואפילו לא במחיר. החיילת , אפ"ש (אלופת פיקוד הסושי) החליטה. זה והג'רף ולא ייעזור כלום! בהסתייגות אחת בקיה עוד לא היינו האמת שלי יש בעיה אחרת עם מסועים. אני מקבל סחחורת מהמעקב אחרי הצלחות ומהימורים מי יקח מה ומתי.

שח_מט

New member
אה....

1. בקיה לא חייבים מהמסוע. אפשר להזמין מהמלצרית ואז עושים את זה לכבודך בלבד. 2. בסושידו אני לא חושב שהייתי. חדש? ישן? זול? יקר? 3. בג'ירף יש סושי לא רע בכלל. אנחנו חוטאים בכך תמיד כליווי למנות הראשונות. טמאקי או מאקי. S

Chewbacca

New member
גם אותי תמיד הרתיע המסוע

אני אוהב לראות את הסושי מן מכין את הסושי שלי ולא לחכות לרכבת... עוד מקום יחסית זול ובלי מסוע, שאני חוטא בו מדי פעם הוא הסושי בר בקומה השניה של עזריאלי, קצת המוני אבל מהיר ולא יקר.

שח_מט

New member
סושי בר עזריאלי

בזמנו הוא היה של קיוטו. אח"כ התחלף. בגדול כשאני פעם ב-.. נמצא שם אני חוטא בזה. מחירים ואיכות בינונית. לפעמים פלוס, לפעמים מינוס. טוב כהכרות ראשונה עם סוג האוכל. S

meravbr

New member
לדעתי האיכות יותר מינוס...

אכלתי שם פעמיים בשנה האחרונה והתאכזבתי. מעדיפה כבר לאכול סנדויץ' מוצרלה בארומה...

rask

New member
לא הייתי בסושידו ולא בקיה

אבל מיאקו בהחלט שולט תחת הכיפה בת"א (אם נבחן את כל הפרמטרים הקיימים) למרות ויכוח ממושך עם מומחה סושי ידוע (אחי) הטוען שלאונמי אין תחרות. מיד אח"כ יאקימונו ברוטשילד (רק יקר). ו - MOON - לדעתי למקטרגים שווה לנסות שוב (למרות בעית המסוע), אני אהבתי.

שח_מט

New member
כבר כתבתי מספר פעמים ש-

אונאמי הכי טובה (ויקרה) מאחוריה לא רחוק יאקימונו וקיוטו מיאקו טובה בעיקר אם לוקחים את המחיר כפרמטר. היא מה שנקרא "יעילה". בעיקר אחרי 23 עם 25% וגילו לי שיש הנחה נוספת למסטרקרד הייטק. MOON - אולי ניתן צ'אנס? נראה. עדיין המקום הכי טוב ומעניין שאכלתי בו יפני היה בלונדון, קצת מחוץ לעיר. Sushi Say 33B Walm Lane London 01814597512 יקר ומדהים. בעיקר ראשונות ומנות מיוחדות ללא דגים. שחר

גידי42

New member
חכה עד שאכתוב על הסוהו

ברשל"צ שם ביקרתי אתמול בלילה. אני אומר ללא ספק! קומבינצית הסושי הטובה ביותר שאכלתי מימי!! ביקורת מפורטת בקרוב!

למעלה