קידוש השם בתשוקה

blackwedding

New member
קידוש השם בתשוקה

גופך נמס בחיבוק המאחה אותה ואותך, בזיווג עליון של אהבה; הדממה התמוטטה שם לנשיקה; גופה נפרד עכשיו מגופך ראשה נח על כתפיך ידך שטה בין שערותיה, שולה קוצים- נפצעת?!. ללא התנגדות, ללא שליטה כמו אל מגנט נמשכים אתה והיא בדמה, בדמך צומחת התשוקה לפרי אפל של אהבה; האם כך נלחש, חבוקים זה זבו כשתקדשני ואתן עצמי לך האם כך נלחש, פה אל פה כשתאחוז בגופי כשנדבק לשון ללשון ותרצה אותי כמו שאני רוצה אותך; קדש את שמך על מקדשי קדש את שמך בי קדשי את שמך בי. עם קידוש הלבנה, אבוא אלייך רוחצה, מקודשת, טהורה, אפרוש את חופתינו- תכלת ושמיים; קדש את שמך על מקדשי קדש את שמך בי קדשי את שמי בך. כשתרצה ותשתוקק אליי עד כלות הנשמה כי אליי תשוקותיך; קדש את שמך על מקדשי קדש את שמך בי קדשי את שמי בך, באותה קרבה של גוף אל גוף באותה אהבה טהורה; קדש את שמך על מקדשי קדש את שמך בי קדשי את שמך בי יוני 97

blackwedding

New member
ללא כותרת

את כל מה שרציתי כל חיי אלייך השתוקקתי עלייך חלמתי (והתעוררתי בזיעה קרה); מתי היא תגיע, חזרתי ושאלתי והנה הגעת את, כן, את אהובתי; כבשי אותי ללא מלחמה כבשי אותי בליבך כבר ברחתי לכל המקומות הסתתרתי מאחורי כל המסכות בכיתי צעקתי והנה את את, כן,את אהובתי; כבשי אותי ללא התנגדות כבשי אותי בדמך אהובי, אני נוגעת בפניך, עכשיו בדידות היא המחלה ואני התרופה; היה קשה לחכות- הגעגועים, הכאבים "גם אני נוסיתי, התנסתי גם ליבי נשבר ואוחה גם אני חיכיתי שנים וכבר אין בי מנוחה" אז בוא אליי לתוכי כבוש אותי בליבך אהוב אותי בכל כוחך כי אתה האיש ואני... (אישתך... ?!??) יולי 99

blackwedding

New member
ללא כותרת_2

הלילה היא בטח תבוא אחכה לה במיטה, רפוי איברים; השקט שחוץ יתכסה לפתע ברחש פשיעותיה, כמו גנב היא תפתח את הדלת תפשוט בגדיה תטפס אל מיטתי תעטוף אותי בזרועותיה תושיט את אצבעותיה לראשי ותמשוך את פניי לנשיקה בתשוקותיה תענג אותי נתמזג יחדיו, נמוגים לתוך האשליה המשכרת של האהבה נובמבר 97

blackwedding

New member
ללא כותרת_3

הוא הביט בה, ישנה, כאילו מוגנת מכל הרוע שבעולם הוא התאהב בה, שוב ושוב; כל מבט כבש עוד חלקה בליבו תזכור אותה ככה, גם כשיגיעו ימים נוראים והיא כבר לא תהייה... רציתי אותה כל כך, אבל לא ידעתי איך מביט בה מאוהב, מביט ושותק נשכב לצידה, מרגיש אותה מפעפעת לתוכי כל כך רציתי אותה, כל כך צריך אותה מביט בה, מאוהב ונרדם.... אפריל, מאי 2000

blackwedding

New member
ללא כותרת_4

אחרי שנישקתי אותה, ידעתי שלא אוכל להתנתק לעולם הבושם המרטיט שלה התפשט בתוכך והמיס את הלב החום שלה עוטף ומעוור אותך התקווה שנתנו לך העיניים השלה, היתה גדולה מכל מה שיכולתי לחשוב כדי למלא את הנשמה הריקה שלי; היא מחייכת את החיוך הנשי המסוים הזה, שתמיד מרטיט אותי מחדש- כן, היא אישה, לא ילדה, נערה- אישה זה מה שאני צריך, רוצה אותה בתוכי הולמת כנגדי הניחי ללבך לשקוע בתוכי תהייה בליבי כאש בוערת, עצורה בעצמותיי עד אשר יגאו תשוקותייך דצמבר 97, פברואר 98

blackwedding

New member
ללא כותרת_5

נעמדנו חבוקים, ריח גופה ממלא לי את הריאות מגע גופה, ממריץ לי את זרימת הדם נעמדנו שם, לקוחים מסרט אחר ינואר 2000

blackwedding

New member
../images/Emo52.gif ../images/Emo51.gif

דברים ישנים שכתבתי, היי שם, לפני שנים! קצת שונה אבל.. הרשתי לעצמי להרגיש בבית ולפתוח את הלב (מרשים לי , נכון?!). מוקדש לך, שגורמת לי לחייך כמו דביל (אני יודע שהבטחתי לכתוב משהו חדש... זה יגיע...) נ.ב. היום כבר אמרתי לך שאני אוהב אותך?!

bugbuster

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo50.gif../images/Emo91.gif

מתינים ממתינים.

blackwedding

New member
אתמול כן והיום?!

למה השעון לא העיר אותי בזמן, קיבינימט ?!?!?!

כוכבית 1

New member
גם היום ../images/Emo13.gif

וגם מחר, וגם מחרתיים, וגם... ואתה בכלל צריך
מסוג אחר

blackwedding

New member
../images/Emo51.gif

מדהים איך מילים שנכתבו לפני כמעט עשור, עדיין מצליחות לרגש וכלכך עדכניות, כאילו שום דבר לא השתנה, רק הדמויות הפועולת... תודה, תודה, תודה

למעלה