מעניין
אז מבין שלתפיסתך זה בסדר לשכב עם מתים, לאכול אותם או לגדוע אותם. לדעתי זה אחד הדברים הכי לא מוסריים. נשאר חלוקים על הנקודות הללו.
כמו שכבר כתבתי אני לא חושב שיש כבוד לגופה אני חושב שאנחנו כחברה צריכים לכבד את הגוף ושקצת איבדנו את הגבולות בנקודה הזו.
מה התקטננות? שאלת מי מחליט, ועניתי. זה שהתכוונת לפן אחר של השאלה זה לא משהו שיכולתי לנחש. התשובה לשאלה אחרי ההבהרה היא שאנשים מחליטים מה אתי ומה לא, ואנשים גם יוצרים את החוקים ואת התקנות עליהם אני דיברתי מתוך אותם שיפוטים מוסריים, כך שזה לא באמת משנה את התשובה.
אם גוף האדם נשמע לך כמו משהו ערטילאי אז השיח נגמר. בתור בעל גוף, שרואה גופים מסביבו אני לא חושב שגוף האדם הוא רעיון מופשט, ערטילאי אלא משהו מוחשי שאפשר לממש, לגעת, לראות ולחוש בו. מי שלא רואה גופים אני לא יכול לעזור לו. אי אפשר לגרום לך לראות. מצטער.
לא הבנתי מה הקשר למדינה ולמה אתה חושב שהמדינה היא רעיון ערטילאי פחות מגוף האדם. אני אף פעם לא ראיתי מדינה, לעומת זאת גופים אני רואה כל יום, כולל אחד שלי.
אין ספק שלא דיברתי תכל'ס כשדיברתי על ההשלכות החברתיות של היחס שלנו כחברה לגוף האדם (בעיקר גוף האישה). גם לא הבאתי דוגמאות.