קידום

קידום

שלום, אודה לך אם תוכל להסביר מה עלי למלא בתגיות אתרי לקידום אורגני: אני מתייחסת ל- טייטל, תיאור, תגית H1. (יש עוד תגיות חשובות?) אודה לך אם תיתן דוגמאות קטנות כדי להמחיש לי. למשל: אתר בנושא קופירייטינג, והדפים עוסקים בשירותים כמו כתיבת סלוגן, כתיבת מייל שיווקי וכו'. תודה רבה.

על קצה המזלג

כותרת הדף: שם הדף | קטגורית משנה | קטגוריה ראשית או שם הדף | קטגוריה | נושא האתר או שם העסק תאור הדף צריך לכלול תאור לתוכן הדף ולהיות משפט שישכנע את הגולש להיכנס לאתר מגוגל. H1 כדאי שיופיע שם הדף במקרה של האתר שלך דף אמור להיראות פחות או יותר כך: כותרת: כתיבת סלוגן | קופירייטר | שם האתר תאור| חברת משהו מספקת כתיבת סלוגן לעסקים ומגוון שירותי קופירייטינג... המלצה בלבד !!! כדאי באמת לחוות דעה יש להתחשב בחקר מילות מפתח ועוד כמה גורמי השפעה על תגיות המטא באתר

hatkyinc

New member
חשוב לקשר את זה באמת למילות המפתח

האם המילים החשובות לך הם אלה בקטגוריה? קטגורית המשנה? הכותרת של כל כתבה? שם האתר משמעותי למילים לקידום? הסדר של הדברים גם חשוב, עדיף להיות ממוקד ולדחוף פחות מילים אם אפשר. לי נראה שם האתר בH1 מבוזבז לרוב, עדיף שם כתבה או משהו, שוב תלוי במילים ובמבנה האתר. גם תחשוב אם יש מילה שצריכה להוביל לעמוד מסויים זה צריך לבוא לידי ביטוי. אל תתן לכל העמודים להרגיש שהם מיועדים לכל המילים / לאותה המילה.

תודה ועוד שאלה..

תודה רבה על התייחסותך. עלו לי כמה תהיות נוספות ברשותך: 1. האם בתוצאות החיפוש רואים את תגית H1 (ומה בעצם רואים בדף התוצאות בגוגל? רק את הכותרת והתיאור?) 2. האם הכותרת יכולה להיות זהה בכל הדפים? 3. האם אוכל למלא את התגיות כך למשל?? - H-1 : סלוגן ( / "דף נחיתה", / "תוכן לאתר", או כל שירות אחר שלי שמופיע בדף המסוים) כותרת: דנה לוי קופירייטינג וכתיבה שיווקית (זהה בכל העמודים) תיאור: כתיבת סלוגן מושך ומשכנע למיצוב התדמית וקידום העסק שלך תודה !

ראשית זה פורום מקצועי וכולם מוזמנים להגיב

1. בתוצאות החיפוש מה שמוצג לרוב זה הכותרת והתאור של הדף אך יתכן וגוגל תבחר להציג קטע של תוכן שתואם את חיפוש הגולש. בעדכון האחרון הם גם יתחילו להציג כותרת שתתאים לחיפוש הגולש. 2. ממש לא, כל דף צריך להכין כותרת שונה ותאור שונה הרי התוכן בכל אחד שונה. 3. לא, תאור הדף והכותרת חיבות להיות שונות ומותאמות למילות המפתח שרוצים לקדם. במידה וזה יהיה זהה גוגל לא יציג את הדפים בתוצאות. הכותרת של הדף צריכה להיות מותאמת לנושא הדף כותרת כמו שכתבת תגרום לאתר להופיע רק על השם של דנה לוי

עמית תודה רבה ו...

אפשר כך?- תגית H1 : סלוגן (ובעמודים אחרים: כתיבת אתר / דף נחיתה וכו' ) (אפשר ורצוי כותרות ארוכות יותר או לא?) כותרת : סלוגן - דנה לוי קופירייטינג וכתיבה שיווקית (ובעמודים אחרים לשנות רק את המילה הראשונה. המטרה היא ששמי יופיע בכותרת תמיד) תיאור : טקסט מתחלף עפ"י נושא הדף

למעלה