קידום תיכון

1234aaa

New member
קידום תיכון

שלום אני לומד עכשיו לקורס פסיכו' דרך קידום תיכון ,דפדפתי קצת בפורום וקראתי שהרבה מאד אנשים כאן כתבו שבפעם הראשונה כולם מקבלים ציון נמוך בהרבה מזה שהם צריכים.. אני רוצה ללכת לעתודה ,רצוי אפילו פסגות, לכן אני צריך פסיכו' של 710+ ,יש מצב להוציא כזה ציון על הפעם הראשונה שאני ניגש? עם הקרוס שלי? אני יודע שזה תלוי במדת ההשרעה והכל ואני עושה את כל השיעורים שנותנים ואפילו קצת מעבר אבל אני ממש מפחד, אני רואה איזה מתסכל ומשעמם זה ללמוד את כל המילים והכל ועצם המחשבה שאני אצטרך לחזור על זה באפריל באמצע הבגרויות ,מעוררת בי חלחלה... יש פה משהו שיכול להעיד שהוא הוציא ציון טוב עם קורס של תיכון מפעם ראשונה?

Mapisto

New member
חלומות באספמיה, ידידי

פסגות... למה לא אולי תרצה גם תלפיות? כמעט ואי אפשר להתקבל לשם. נקודה. האנשים שיהיו שם הם גאונים, בצו ראשון אני מאמין שלא הצלחת הכל או מעל 97% אז אני מעריך שאתה לא תתקבל. חוצמזה, שהצבא בודק כמה הוא צריך אם בכלל, אז צריך קצת מזל. 710 הוא ציון מאוד מאוד גבוה שגם אני רוצה, אבל אני יותר רציונלי - המצרף יתן לי את זה בלי בעיה... אז למה כן פסיכומטרי כי יש סיכוי קטן, אז אל תתבאס... פשוט תקח דברים בפרופרציה...
מפיסטו.

symptoms

New member
עובדה שזה אפשרי../images/Emo59.gif

כי יש שם אנשים. אתה בכלל לא מכיר את האיש ששאל את השאלה, מאיפה אתה יודע שהוא לא יכול להתקבל לשם? כי אתה לא יכול? מאיפה אתה יודע איך הלך לו בצו הראשון? אולי הוא דווקא כן יצליח להשיג את זה בפסיכומטרי? זה שאתה ישר שולל ואומר שאין לו סיכוי בלי שאתה בכלל מכיר אותו זה ממש לא בסדר. וחוץ מזה אני מאמינה שאפשר להוציא ציון מצויין גם בפסיכו הראשון. רעות

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif נשמה...יש לך משהו שגוי

בהנחת יסוד... מצטערת לאכזב, אבל יכולת המוח האנושי לא נמדדת החל מהמוח שלך ומטה... יש גם מעל זה... והאמת, נראה ששם נמצא מי ששאל את השאלה
<מהיכרות מינימלית עם המשתמש מתוך קריאת הודעות בפורומים אחרים> אז לפני שאתה משער ומניח דברים, ואולי מוריד לבן אדם את המוטיבציה (כי במילים אחרות אתה אומר לו "אתה לא תצליח") כדאי לחשוב קצת... בסך הכל אתה לא מכיר את הבן אדם, אז אל תדבר עליו כאילו הוא פחות איכותי ממך וכאילו אין לו סיכוי, אוקיי ?

1234aaa

New member
אחי בלי להעליב

נתתה פה הרצאה על דברים שאתה לא הכי מבין.. השאלה הייתה דווקא מיועדת לחברי הפורום היותר וותיקים. אבל תודה על ההתיחסות.

1234aaa

New member
תראה

אני הוצאתי 57%.. היו לנו בכיתה כאלו שהוציאו 68-71 אחוזים.. זה אומר משהו? לא!! כל אחד בא עם ידע שונה. והציון הקובע הוא זה שתוציא בפסיכו'. היו אנשין שיחסית חלשים במקצועות הריאליים שקיבלו כמוני או יותר ,וחבר'ה ממש חזקים בפיזיקה ומתמטיקה שלא ממש הלך להם. המבחן הראשון זה סתם כדי להראות בסוף כמה הקורס עזר לך!

N I R VA N A

New member
710??

לאיזה מקצוע זה?? אני יודע שהמינימום שאתה צריך לקבל זה 550 - וכמובן לכל מקצוע זה שונה - לדוגמא באלקטרוניקה הדרישה היא 660... אבל 710?? לאן זה??

Mapisto

New member
אני מכיר בן אדם שלמד שם

הבן אדם גאון! הוא זכה באולימפיאדת המת' לפני כמה שנים, יש לו איזה 740 בפסיכוטרי. בקיצור אני לא מאמין שאני הכי חכם בעולם, ואני לא יכול ללכת להשוות את עצמי למישהו בתלפיות. חוצמזה, שמניסיוני עם הצבא, זה לא מערכת מי יודע מה חכמה בקטע של כ"א... בקיצור, מצטער אם פגעתי במישהו, אבל אני פשוט כותב מסקנות שהסקתי לגבי האנשים שילכו לשם.

Mapisto

New member
ועוד משהו

לא פסלתי את האופציה שהוא ילך לשם, פשוט זה נראה לי שהוא חושב שיש מעין פרוצדורה מאוד פשוטה ואז אתה בפנים.

N I R VA N A

New member
האמת שהשאלה הייתה מכוונת

ל 1234aaa - שאלתי איזה מקוצע דורש 710 בפסיכומטרי... מצטער על האי הבנה

1234aaa

New member
תגובה

ל-NIRVANA : בגדול ,פסגות זאת תוכנית למצטיינים במסגרת העתודה האקדמאית בעקראון ,עושים תואר כפול (הנדסת חשמל +פיסיקה) ובאת"א ובטכניון וצריך ממש ציונים גבוהים כדי להכנס לשם. ל-מפיסטו : אני לא בדיוק הבנתי איך תלפיות נכנס פה לקטע (הם לא שמים קצוץ על פסיכו\בגרויות) על פסגות ,אני נוטה להאמין שאני יודע דבר או שתיים על התוכנית ,ושם להבדיל מתלפיות צריך ציונים ממש גבוהים (וקצת מזל כמו בכל דבר בצבא)... נ.ב לא כתבתי בהודעה הראשונית שלי שאני כבר שם ,לרצות לא עולה כסף נכון? נ.ב.ב כדי לקבל ציון גבוה בפסיכו ממש לא צריך להיות גאון הדור במתמטיקה..

N I R VA N A

New member
פששש

לא ידעתי שלפסגות דרוש ציון כזה גבוה.... בכל אופן שיהיה לך בהצלחה!!

1234aaa

New member
חחחח תודה אחי

ציון כזה עוד גבולי לשם.. (תשמע איפה שהצבא נותן יותר כסף הוא גם מצפה ליותר תפוקה). שיהיה גם לך בהצלחה!

PaRPaR LayLa

New member
הוצאתי 694 אם זה

נחשב ציון מספיק טוב... התקבלתי לפסגות עם הציון הזה ...

PaRPaR LayLa

New member
את"א, ואין לי מושג מה הממוצע בגרות

כי זה רק השנה... אני רק יודע ציונים במתמ' (5-99) ובאנגלית (5-97)

למעלה