קידום עצמי שאלה

• פותח הנושא jandi
  • פורסם בתאריך

jandi

New member
קידום עצמי שאלה

היי, אם נגיד אני אומן ורוצה לקדם את עצמי, מעבר לאתר אישי, האם עליי להרשם לכל הרשתות החברתיות? טוויר, פייסבוק וחבריהם,
ואם נגיד אני פותח בלוג, האם כדאי להתמקד בעבודות הקשורות ספציפיות לנישה שלי של אומנים אחרים או שאפשר לעשות נגיד בלוג אישי ומעניין אם דברים אקטואליים מתחומים שונים שמעניינים אותי או אפילו אישיים לפעמים, או שנגיד אני צריך לפרסם את העבודות שלי מידי פעם...האם זה אפשרי או הופך את הבלוג שלי לשיווקי. איך עושים את זה בצורה הטובה ביותר. בקיצר. תודה

אתה יכול להתחיל בפייסבוק עם קישור לאתר/בלוג

שלך,כמובן שרצוי לשלב עבודות שלך. אתה צריך לתחזק גם את האתר שלך, הפייסבוק ,הבלוג שלך, על בסיס שוטף כדי לעורר עניין ומעקב אחר הפרסומים שלך.

jandi

New member
שווה לפרסם את הבלוג?

ואת הפייסבוק?
איך משיגים קוראים, האם זה דרך פרסום בגוגל?או שצריך להגיב לבלוגים אחרים באותו תחום?
למשל בקטע של דף הפייסבוק גם...אני שם לב שאני מגיב צל אחרים אבל לא תמיד זוכה לתגובות בחזרה, ואי אפשר להסתמך רק על מכרים....השאלה איך מגיעים לכמה שיותר אנשים אבל בצורה טובה...אולי בכלל עדיף שלא אתה זה שתעשה את זה אלא מישהו אחר או לפחות שלא ידעו שזה אתה שמפרסם את עצמך....?
תודה

לא

צריך להיות פעיל ברשת המתאימה לך .
לגבי בלוג ובכלל פעילות ברשת, תפקידה לתת ערך לגולשים
ולא רק שיווק עצמי. לעשות את זה טוב כמו כל דבר
לאט וביסודיות .

jandi

New member
תודה לשניכם,

כתבתי למעלה תגובה...
יש תמיד ערך, אני לא יעלה משהו שאין לו ערך, אבל עדיין...היתי מעדיף לא להעלות הרבה פעמים, אבל זה חלק מהקטע של הפרסום

adi421

New member
רשתות חברתיות

אני לגמרי מבינה מה אתה אומר, אני גם בתחילת דרכי וניכר שרשתות חברתיות היום זה כלי חזק מאוד לפרסום , היום אם אתה לא שם אתה כאילו לא קיים ,
ממליצה לך לחפש חומר ומאמרים בנושא , אני למדתי מהם המון וזה נתן לי כלים לדעת מה לפרסם ואיפה .

יש לי מאמר שעזר לי מאוד לסדר את הדברים בראש ונתן לי נקודות למחשבה ,
ממליצה לך מאוד לקרוא:

http://goo.gl/H1KfH

בהצלחה:)

למעלה