קידום ידע ובטיחות

shaison

New member
קידום ידע ובטיחות

הנהלת הפורום הנ"ל טוענת שהיא עושה הכל ע"מ לשפר את רמת הידע והבטיחות של חברי האגודה. אז אולי אפשר לקבל הסבר למה אין קישור ברור לטבלת המאמרים ששימי הנגבי תרגם? לטיפים לטייסים שהוא ואיתמר נוניר(עם זכרוני אינו מטעה אותי) תרגמו???? למה אין קישור ודחיפה קדימה לטבלת הקרוסים השנתית? אולי יש לכם(רק אולי) משהו נגד שימי או הפורום שלו אבל אני משוכנע שגם אתם יודעים שתרומתו בתרגום המאמרים ותחרות הקרוסים השנתית היא גדולה וחשובה לחברי האגודה אז הסברים בבקשה(ואל תגידו לנו שוב שטכנית זה בלתי אפשרי, זה אפשרי) שי

flying monkey

New member
שימי והתנהגותו הנלוזה.

שי שלום, שימי אכן עושה דברים , אך רובם לדעתי לטובת האגו שלו. במקביל לטבלאת הקרוסים, תרגומי מאמרים (שלדעתי כדאי להפנות למקור באנגלית) ומאמרים פרי עטו (שלדעתי הנם עמוסי שגיאות ואי דיוקים) שימי מזלזל בחוקי האגודה - הוא עשה לעצמו דין והסמיך עצמו להטיס טיסות טנדם. אני לא יודע אם אתה מודע לכך ששימי לא ממש מודע לחומרת המעשה ולא ממש מבין מדוע מגיע לא עונש. לא זכורה לי התנצלות של שימי מעל גבי הפורום על מעשיו. האגודה צריכה להרחיק אנשים מסוג זה ולא לטפח אותם ע"י הוספת לינקים לאתר . מי שרוצה יכול להכנס לשם בכוחות עצמו ועל אחריותו . האגודה לא צריכה לתת קישור לאתר של אדם שהוא על סף סכיזופרניה נוירוטית שאינו פועל בהתאם לחוקיה. תעשה חיים בניו זילנד ובבקשה אל תהיה פה לפושע נלוז מסוגו של שימי Flying Monkey

shaison

New member
קח את הטוב מכל דבר

אין בכוונתי לנסות ולגונן על מעשהו של שימי (הטסת טנדם ללא הסמכה) לדעתי הדבר חמור מאוד וחסר אחריות העונש שקיבל מוצדק ואני מקווה שיעמוד בו ולא ירחף עד תום תקופת העונש. אבל איך זה משפיע על תרגום המאמרים שהוא הוא עושה בחריצות רבה? רבים מהקוראים בקשו לכתוב בעברית ולא באנגלית הרי ברור שיותר קל לקרוא ספרות מקצועית בשפת אם. לכן קח את הטוב שבמעשיו של שימי ולמד מהם במקום "לברכו" בעילום שם. יש לך תיקונים לתרגומיו או מאמריו קדימה לעבודה כולנו נשמח ללמוד ולהשכיל עוד ועוד. בפורום האגודה לא בדיוק מתרגמים מאמרים לאחרונה שים לב דנים ודשים במאמר מ-98 כבר 6 חודשים למרות שכבר יצאו מאמרים מתקנים לאותו הנושא. מה עם להיתקדם לתרגם או לכתוב דברים חדשים? היחידי שעושה את זה זה שימי. האגודה צריכה בהחלט לטפח את החלק הזה אצל אנשים כולל שימי. ואפשר גם בדרך אחרת למה לאגודה אין טבלה לקרוסים? למה לא לעשות כזאת ויותר פשוט למה לא להשתמש במה שכבר יש? (אני בטוח שלשימי לא אכפת שאתה תנהל את הטבלה אם זה לטובת האגודה). אז בוא נקח את הטוב מכל דבר ונמשיך לרחף בכיף. (ואם אפשר עם שם זה יעזור לקחת אותך יותר ברצינות אדוני הקוף המעופף) שי נ-ב אני לא הכנס לניתוחים הפסיכולוגים שלך על שימי אבל כמו שאומר חברי אילן ארז כל מי שעוסק בספורט הזה הוא חולה רוח תרתי משמע!!!

אוהד 1מ

New member
הבה ונעשה קצת סדר באינפורמציה

הוא לא הוסמך להיות טייס טנדם לא הוסמך להדריך ברחיפה מעל דפי הפורום רשיונו נשלל כליל, זמנית, על מיומנותו בתרגום רבים חולקים, וגם על שפיותו. אין עליו שום פקוח או השגחה, הוא משולל רסן, אז למה לצפות שהאגודה תתמוך בו, בצורה כלשהיא.

יעקב ג

New member
קובץ המאמרים המתורגמים של שמי

אין שום קשר בין אישיותו, והתנהגותו של שימי, ושאלה אם אני אוהב אותו או לא, לעובדה שהוא השקיע השקעה רבה בתרגומם של מאמרים חשובים, והאגודה יכולה לתמוך בכך ולהתגאות בכך, ולכן יש מקום שהם יהיו בקשור של האתר הראשי של האגודה, כשם שיש שם קישורים לאגודות אחרות בעולם, או לאתרי מזג אויר וכו, הטענה של פליינג מנקי כי הדבר נעשה לטובת האגו שלו, אז צר לי לבשר לכם כי לרוב הכותבים כאן יש אגו מפותח,עד כדי כך שכולנו לוקחים את האגו הזה לרחף בשמיים כל סוף שבוע. אז מה פסול באגו ??? מה גם ששמי גם עובד קשה בתרגום וגם נהנה מזה, בגלל האגו !! ילללה להתגבר על האגו ולהכניס את התרגומים למקום המיועד להם, ויבואו על הברכה העושים במלאכה.

למעלה