קידום בעבודה...
לחצו עליכם בעבודה לקידום למרות שלא רציתם? לפני מס' חודשים פנו אלי בהצעת קידום מפתה, שאצלינו אמנם הקידום לא כ"כ מורגש, אך בשוק יש ביקוש רב לתפקיד, ומשלמים עליו בהתאם. אני סירבתי. (זה כרוך, איך לא, בהארכת החוזה
) היום היתה לי נסיעה קצרה בת 5 דקות עם הבוס, והוא דיבר איתי על קידום... על אותו קידום שהציעו לי לפני חודשים ספורים!! (ואני לא בטוחה שהוא ידע שהציעו לי אותו כיוון שמעלי יש כמה בוסים וזה לא ממש קשור אליו למרות שאם הייתי עונה בחיוב הוא היה יכול לפעול בעניין!) הסברתי לו שאני רוצה לעזוב, להיות קרובה לבית... הוא ניסה לשכנע אותי שזה קידום מאד משתלם, אך שוב סירבתי בנימוס בטענה שעם כל הכבוד לקידום- משפחה זה קודם! (בקשתי בעבר להיות קרובה יותר להורים ולא אישרו לי) מצד אחד- אני מאד רוצה לעוף משם, לחיות בתנאים יותר נורמלים (למרות שאת העבודה אני אוהבת) לראות את המשפחה בתדירות יותר גבוהה... מצד שני... זה קידום כלשהו, זה עוד כמה גרושים למשכורת, זה עוד ידע, זה עוד מקצוע, ובחוץ ארויח על זה הרבה... (לא לכל אחד מציעים את הקידום הזה, ואם הציעו לי פעמיים זה אומר שהם יודעים שהם הולכים להפסיד אותי) אוף, לא יודעת
אולי מה שאעשה זה לבקש להתקדם ולעבוד חצי משרה, וכך אוכל גם להיות בבית (וגם עם הבנזוג
) וגם לעבוד ולצאת עם המקצוע... מבולבלת קצת
לחצו עליכם בעבודה לקידום למרות שלא רציתם? לפני מס' חודשים פנו אלי בהצעת קידום מפתה, שאצלינו אמנם הקידום לא כ"כ מורגש, אך בשוק יש ביקוש רב לתפקיד, ומשלמים עליו בהתאם. אני סירבתי. (זה כרוך, איך לא, בהארכת החוזה