קידום בדרגה

רונית 239

New member
קידום בדרגה

ברצוני לדעת מה קורה בעניין הדרגות? סיימתי את כל חובותיי לדרגה 7 כולל הערכה בציון גבוה וכעת נסמר לי להמתין למכסות. אני חשה שיד ימין אינה יודעת מה עושה יד שמאל. הכל עמום ומעורפל. היכן ציבור המורים שאמור לקבל דרגות 7-9? מדוע לא נשמע קולו של יו"ר ההסתדרות. אני וחברותיי מאוד מאוכזבות ומרגישות שאנו נזרקות בין הפטיש לסדן. למישהו יש תשובה חד משמעית עבורי?

itu1

New member
קידום בדרגה

יש לפנות בנושא למינהלת אופק חדש.
אריה

ארטור 1

New member
זרית חול בעיניים ועשן ישר בפרצוף ,מיד נחטוף פליט נגד ג'וקים

אריה מכדרר למנהלת האופק ,הם מכדררים למשרד החינוך ,ושם הם מכדררים מפקיד לפקיד .
וסרמן חתום על המכסות והמשמעות שכמעט אף אחד מ 3 הדרגות הגבוהות לא יעלה בדרגה .
כמעט מחצית המורים צריכה להתקדם בדרגות שרק מכסימום 18% מהמורים יכולה בהם .
מה קיבלנו?
תוך שנתיים כמה אלפי מורים ואולי גם עשרת אלפי מורים מדוכדכים יען כי השתלמו השתלמויות אקדמיות באוניבסיטאות השונות במשך שנתיים וגם שלוש ולא יעלו בדרגה .
המשמעות הינה שאותם מורים שנמצאים באופק 5-6-7 שנים שכרם עלה בגין קידום ראשון בדרגה או בחצי דרגה ב 4-8% בלבד .ומצד שני תוספת הוותק של רובם שעמדה על 2% בשנה ירד ל 1% בלבד ,שמשמעותם כשלון תזוזה בשכר לעומת העולם הישן עד כדי ששכרם התקדם לאחור במשך אותם שנים .

שאלה למשרד החינוך .
מי מהמורים הללו שדרגתם תקועה ,יסכים להשתלם במשהו בשנים הקרובות ?
האם משרד החינוך מבין שלעיתים אי השתלמות מורה פוגעת ישירות בדרך תפקוד המערכת?

מדהים כמה אתה צודק!

בדיוק השבוע התקשרתי למינהלת. התשובה שלהם היא שאין להם תשובות. מי שאמור לדעת תשובות מפנה למשרד החינוך. באיזה עוד ועד בארץ יש כזה חוסר אונים!? ועד עובדי נמל חיפה היה סוגר את הנמל אך וסרמן במקום זה טס מכנס לכנס בעולם. כמובן שעל חשבוני וחשבון עובדי ההסת. דרך אגב השבוע הצביעו כל הבובות שלו על דחיית הבחירות . כינו זו הצעת החלטה לדחות בחירות. כל אלו שהיו ולימדו בבית הספר כשאמא שלי היה ילדה מיצגים אותי עכשיו מול משרד החינוך

יש תלושים וכמובן שלא עליתי בדרגה!!

התלושים החדשים באתר. הייתי אמורה לעלות לדרגה 8 .

1hen

New member
וכמובן שגם אני לא עליתי בדרגה

על אף שיש לי מכתב ממשרד החינוך בו כתוב שאעלה ביולי 2015 לדרגה 7....שחיתות

ארטור 1

New member
הוא נורא עסוק ,לא יקרא שום מייל ,סתם יעשה לו רע בנשמה.......

רק כתבות בטלווזיה,הפגנות או הפיכת חצר בהסתדרות יעזרו .
הדבר הכי חשוב זה לסרב להשתלם עד העליה בדרגה .
מנהלת שלא תבין שזכותה של מורה א . לא להשתלם ב.כל שכן כאשר אין שכר עבור ההשתלמות אז בוודאי שזה גם לגיטימי לא להשתלם .צריכות המורות להבהיר לה שהיא צריכה לקבל ולהבין זאת אחרת ידרדרו גם את מעמדה .

בפורטל יש אפשרות לכתוב לשר

א. כתבתי מכתב על כך. ב. הודעתי כבר בבוקר למנהל שלי שאין יותר השתלמויות. ג. הגיע הזמן שהשטח יתעורר. המורות פשוט ישנות בעמידה. כמה אפטיות יש. מגיע לנו איש כמו וסרמן...הוא הבין זאת ודחה את הבחירות ל 2017.

למעלה