קידום באופן עצמאי

liorkatz1

New member
קידום באופן עצמאי

שלום רב, לאבא שלי אתר למנעולנות - פריצת דלתות וכדומה אני מעוניין לקדם האתר, מלבד העובדה שהעלתי אותו כ"קישור ממומן" בגוגל וכן האתר מופיע דרך דפי זהב ובזק 144 מה עליי לעשות? הרבה תודה

yoni141

New member
אני אשאל אותך ההיפך

יש לי דלת שנתקעה וננעלה אתה יכול להסביר לי איך לפתוח אותה ? זה בדיוק אותו דבר... תשלם ותתקדם בדיוק כמו שאני אשלם ויפתחו לי את הדלת. כל אחד והמקצוע שלו

קרמיט524

New member
../images/Emo31.gif איזה שטויות...

אנשים באים לכאן כדי לעזור ולקבל עזרה. אם לא מתאים לך - אתה לא חייב לענות. ולצורך העניין - הבנאדם אפילו לא ציין שהוא מצפה לקבל שירות בחינם. הוא רק ביקש הכוונה. מן הסתם אפילו לשירות בתשלום.

israel4ever

New member
טוב. זה מורכב...

כמובן שהתחום הזה, כמו המון תחומים אחרים, הוא מורכב. בוא נחלק את זה לכמה שלבים: 1. הגדיר לעצמך מילות חיפוש אשר היית מעוניין להופיע בהם במקומות הראשונים. 2. תדאג שמנוע החיפוש יוכל למצוא בקלות את הביטויים הללו (ז"א, יהיו איזכורים). 3. פזר לינקים המפנים אל האתר שלך כאשר ה-TITLE שלהם הוא הביטויים שהגדרת בשלב 1. כמובן שזה מאוד כללי, אבל זה יקדם אותך עוד קצת בסולם הדירוג.

liorkatz1

New member
פיזור לינקים

קודם כל, תודה רבה. איך אני מבצע את "פיזור הלינקים"? בכל מקרה, יש פה קצת תגובות לא מפרגנות - אני לא מצפה להיות מומחה או לקחת למישהו פרנסה. מבחינתי זה אתר של שיתוף מידע לצעדים בסיסיים והשאלות שלי הן ברמה הזאת. לדעתך, האם השקעה של כ- 300 ש"ח לעזרה של משהו מקצועי אכן תוכיח עצמה? אני שואל כי אני מניח שהרבה אתרים בתחום של המנעולנות נעזרים "מקדמים". תודה

israel4ever

New member
ישפיע גם ישפיע.

קידום אתר ע"י אדם שזהו מקצועו יוסיף לאין-שיעור לדירוג שלך. ולא, זה לא צריך להיות מאוד יקר.

seoprocedo

New member
תשובה לגבי קידום אתרים באופן עצמאי

קידום אתרים הוא תחום דינמי ומורכב מהרבה גורמים. כמו שהמליצו לך - עדיף לשכור שירותים של מקדם אתרים העוסק בקידום אתרים כמקצוע מאשר להתנסות על האתר של אבא - התנסות שעלולה להכשיל את עניין הקידום אם היא נעשית באופן חובבני וחבל ! קח בחשבון שיש עוד מנעולנים והתחרות במצב הכלכלי הקיים לא פשוטה - וקרוב לוודאי שאותם מנעולנים מעסיקים מקדם או חברה שמקדמת וכך אביך נמצא באופן יחסי במצב עסקי מאחור ! פנה לכמה חברות ומקדמים - קבל הצעות מחיר ושיהיה בהצלחה !

liorkatz1

New member
המלצות מקדמים לא יקרים לאתר של עמצאי

כן, זה בדיוק הכיוון וקבלתי תגובתך ותודה. האם יש המלצות למקדמים בעלויות לא יקרות למס' חודשים כהתחלה?

yoni141

New member
אני מתנצל

אני מתנצל אם נשמעתי לא נחמד או תוקפני באמת מתנצל. רק רציתי להבהיר שכמו שפריצת מנעוליםזה מקצוע גם קידום זה מקצוע. בכל מקרה אני מוכן לייעץ לך טלפונית חינם לפרוש בפניך את האפשרויות ולתת לך כמה טיפים - חינם כתוב לי מייל ואחזור אליך [email protected]

morrison83

New member
היי

יש אתר מאוד טוב בשם k.co.il ויש בו המון מאמרים איכותיים לגביי קידום אתרים ממליץ לך לקרוא את המאמרים וליישם על האתר

למעלה