קידום אתר

יזם3

New member
קידום אתר

שלום ברצוני לקדם אתר שנמצא בשלבי בנייה מה הצעדים הראשונים שאני צריך לבצע על מנת לקדם את האתר? תודה

תשובה

קודם כל, בהצלחה! היות והאתר בתחילת הדרך, לדעתי יהיה קל יותר לרכוש את הכלים הנכונים בהתחלה ולהתחיל כמה שיותר נכון. לגבי הצעדים עצמם, מספר שרשורים למטה ישנו שרשור מועיל במיוחד עם מספר צ'קליסטים שחברי הפורום פרסמו, אני חושב שבתחילת הדרך תוכל להפיק ממנו הרבה תועלת. בנוסף, אם תעבור על הפרסומים כמה עמודים אחורה, תוכל למצוא כמה הודעות של מקדמים בתחילת הדרך. כמובן, לשאלות ספציפיות - אתה מוזמן לשאול ונשתדל לענות :)

אז מעבר לעצה שקיבלת

במידה ואתה מתכוון להשקיע בקידום האתר. שכור לך מקדם אתרים שילווה את האתר בשלבי הבנייה ויתן לו את התשתית הנחוצה. במידה ותחום העיסוק שלך תחרותי בתוצאות החיפוש. השתמש באנשי מקצוע. בהצלחה

אתר ידידותי למ.חיפוש וגולשים: 11שלבים חשובים!

אני יגיד לך שאת השלבים למדתי מספר שבכלל לא מיועד לקידום בגוגל אלא ספר של מערכות גומלה ששם הסבירו איך לבחור טמפלט למערכת. הדברים החשובים שחייבים לעבוד עליהם הם: תפריט, האדרים, תימצות התוכן, מהירות טעינה, sef,מפות אתר, נגישות, טווח לחיצה,תגיות מטה, קידוד ודף בית בספר הסבירו בהרחבה על הנושא אני ייתן לך קישור [עם מותר] לספר שתעיין בו בסוף המאמר. *חשוב לבחור עיצוב מתאים לאזורי הלהט בדף, בעיצוב אמור להיות לך שטח מדויק לתפריט ושהיה נגיש לעין[שים לב להסתמך על ה F המפורסם] וקליט לגולש, על פי מדדים שהתוכן באמצע ה F והתפריט בצדדים ויש מקום לכותרת. *חייב להיות מקום מוכן להדרים אחד עליון ל h1 [מומלץ בחלונית ליד תפריט הדף] ואזור לפסקאות שיתאים לשאר ההאדרים והכותרות. מתחת להדר עדיף לתת שורת[לפני הכתבה עצמה] תמצות,שמתמצטת את הדף בכדי למשוך את הקוראים[למשוך אותם ב2 שניות הקריטיות שבהם הם מחליטים לנטוש את הדף או להמשיך לקרוא] *העיצוב חייב להיות מהיר ולעמוד בסטנדרטים של yslow או כל אתר או תוסף שמודד את מהירות טעינת האתר [אופטימיזציה מלאה למהירות זה נושא בפני עצמו! יש גם מידע בספר] *תעבדו על מערכת sef [כתובת ידידותית] שתעזור לגולשים ולמנועי חיפוש להבין את תוכן הדף *מפת האתר ויזואלית וב xml *נגישות עם זה בתמונות או בתוכן או אפילו בניווט ובקישורים ואפילו התחילות של פסקאות[p title="" span title ""] *כתובת אתר שתהיה עם מילות מפתח תלוי נושא של האתר שלך או בנישה שלך *הדפים הראשונים בתפריט חייבים להיות בטווח לחיצה מהדף בית ולהפך, הדפים הפנימים במרחק שתי לחיצות או שלוש גג *תגיות מטה ,אני יודע שהרבה לא סומכים עליהם אבל עם אתה בונה את הדף נכון אתה תגלה שאפילו גוגל ישתמש בהם[מבדיקה שעשיתי] *קידוד ברמה גבוה כמה שיותר xhtml שים לב שהתעבורה מהמכשירים הסלולריים היום גבוה מאוד והתקן חשוב לגולשים שתאבד בגלל חיסכון מיעוטי בקידוד *דף הבית חייב להכיל מידע ולהיות בנוי מתוכן כתוב באתר לפחות 4 כתבות רבע מלאות ו4 מתומצתות [מסקנה לפי הסרטון של מאט בכתובת הזו http://www.youtube.com/watch?v=4rsOpkDFDtc ] יש עוד מלא פשוט לא עולה לי שחכתי לגמרי קראתי תספר לפני שנה יש לך פרק נרחב בנושא. הפרק לשאלה שלך הוא
Chapter 7: The Importance of Good SEO Joomla! Templates​
בדף 171בספר ,אל תשים לב לג'ומלה הפרטים שם טכניים ומתאימים לכל אתר ולכל מערכת הספר מומלץ לקריאה מלאה וממש מעניין הכותב שלו תותח ומסביר מצוין , ואני קראתי את כולו ולמדתי המון. הנה הקישור הורדה [עם אסור מחקו:\ אני ישלח לו בפרטי שיבקש] http://www.filestube.com/b7hvvHQEaG4aM4mhRMCwxQ/Joomla-1-5-SEO.html

rotemshay1283

New member
מומלץ לפנות למומחים

היי, מכיוון שלקדם אתר, במיוחד בהתחלה הוא חלק מאד משמעותי לאתר, אני ממליץ לפנות למומחי קידום על מנת שיקדמו את האתר שלך בהתחלה, ולאחר מכן לנסות לקדם בעצמך. אני ממליץ על חברת אולה מדיה, שקידמו את חנות האינטרנט שלי והניבו לי המון פניות ורכישות, בעיקר בקטגוריית מוצרי פרסום. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה וקידום מהנה!

למה הספאם של הקישורים בתגובה הזאת

כל כך מיותר ולא מתאים. מה גם שהקישורים חסומים לגוגל. חבל על המאמץ

RoyceGracie

New member
"המומחים" הם ה 5 הראשונים תחת הביטוי "קידום

אתרים" בגוגל - בגלל שהם אלה שניצחו את כל השאר תחת ביטוי כל כך תחרותי...... אלה המומחים.

הסתייגות קלה

זכור לי דיון מעניין בנושא בפורום קידום אתרים אחר. חברות רבות שעוסקות בקידום אינן משקיעות את חלק הארי של משאבי הקידום בקידום עצמי, אלא דווקא בלקוחותיהם. מדובר בשיקול עסקי - אם החברה הביאה את עצמה למיקום ריאלי בתוצאות החיפוש ו/או היקף העבודה עבור לקוחות מספיק כדי לפרנס את החברה, לא תמיד נדרש קידום פעיל עבור החברה עצמה.

seori

New member
קודם כל סקר שוק

תתחיל מסקר שוק, תעשה מחקר מילות מפתח (תוכל לראות כאן כיצד) ואז להבין מהו בכלל הכיוון הכללי שאתה הולך אליו, ואילו מונחים אתה רוצה לקדם. לאחר מכן תלביש את הדברים בהיררכיה נכונה כמו שיש כאן. כמובן שחשוב לדאוג לאתר קריא ומובן לגולשים, מה שהגולשים אוהבים, גם מנועי החיפוש אוהבים. בהצלחהץ

TheSEOGuy

New member
לפני שאתה מסיים

לפני שאתה מסיים לבנות את האתר כדאי שתעשה מחקר מילות מפתח, זה החלק הבסיסי והחשוב ביותר בקידום האתר. אחר כך כבר מגיע כל השאר, אם חיפפת או וויתרת על החלק של מחקר מילות מפתח אתה תבזבז זמן רב לאחר מכן בהתאמה מחדש של האתר.

למעלה