אתר ידידותי למ.חיפוש וגולשים: 11שלבים חשובים!
אני יגיד לך שאת השלבים למדתי מספר שבכלל לא מיועד לקידום בגוגל אלא ספר של מערכות גומלה ששם הסבירו איך לבחור טמפלט למערכת. הדברים החשובים שחייבים לעבוד עליהם הם: תפריט, האדרים, תימצות התוכן, מהירות טעינה, sef,מפות אתר, נגישות, טווח לחיצה,תגיות מטה, קידוד ודף בית בספר הסבירו בהרחבה על הנושא אני ייתן לך קישור [עם מותר] לספר שתעיין בו בסוף המאמר. *חשוב לבחור עיצוב מתאים לאזורי הלהט בדף, בעיצוב אמור להיות לך שטח מדויק ל
תפריט ושהיה נגיש לעין[שים לב להסתמך על ה F המפורסם] וקליט לגולש, על פי מדדים שהתוכן באמצע ה F והתפריט בצדדים ויש מקום לכותרת. *חייב להיות מקום מוכן ל
הדרים אחד עליון ל h1 [מומלץ בחלונית ליד תפריט הדף] ואזור לפסקאות שיתאים לשאר ההאדרים והכותרות. מתחת להדר עדיף לתת שורת[לפני הכתבה עצמה]
תמצות,שמתמצטת את הדף בכדי למשוך את הקוראים[למשוך אותם ב2 שניות הקריטיות שבהם הם מחליטים לנטוש את הדף או להמשיך לקרוא] *העיצוב חייב להיות מהיר ולעמוד בסטנדרטים של yslow או כל אתר או תוסף שמודד את
מהירות טעינת האתר [אופטימיזציה מלאה למהירות זה נושא בפני עצמו! יש גם מידע בספר] *תעבדו על מערכת sef [
כתובת ידידותית] שתעזור לגולשים ולמנועי חיפוש להבין את תוכן הדף *
מפת האתר ויזואלית וב xml *
נגישות עם זה בתמונות או בתוכן או אפילו בניווט ובקישורים ואפילו התחילות של פסקאות[p title="" span title ""] *כתובת אתר שתהיה עם מילות מפתח תלוי נושא של האתר שלך או בנישה שלך *הדפים הראשונים בתפריט חייבים להיות ב
טווח לחיצה מהדף בית ולהפך, הדפים הפנימים במרחק שתי לחיצות או שלוש גג *
תגיות מטה ,אני יודע שהרבה לא סומכים עליהם אבל עם אתה בונה את הדף נכון אתה תגלה שאפילו גוגל ישתמש בהם[מבדיקה שעשיתי] *
קידוד ברמה גבוה כמה שיותר xhtml שים לב שהתעבורה מהמכשירים הסלולריים היום גבוה מאוד והתקן חשוב לגולשים שתאבד בגלל חיסכון מיעוטי בקידוד *
דף הבית חייב להכיל מידע ולהיות בנוי מתוכן כתוב באתר לפחות 4 כתבות רבע מלאות ו4 מתומצתות [מסקנה לפי הסרטון של מאט בכתובת הזו http://www.youtube.com/watch?v=4rsOpkDFDtc ] יש עוד מלא פשוט לא עולה לי שחכתי לגמרי קראתי תספר לפני שנה יש לך פרק נרחב בנושא. הפרק לשאלה שלך הוא
Chapter 7: The Importance of Good SEO Joomla! Templates
בדף 171בספר ,אל תשים לב לג'ומלה הפרטים שם טכניים ומתאימים לכל אתר ולכל מערכת הספר מומלץ לקריאה מלאה וממש מעניין הכותב שלו תותח ומסביר מצוין , ואני קראתי את כולו ולמדתי המון. הנה הקישור הורדה [עם אסור מחקו:\ אני ישלח לו בפרטי שיבקש]
http://www.filestube.com/b7hvvHQEaG4aM4mhRMCwxQ/Joomla-1-5-SEO.html