קידום אתר

caramelo7

New member
קידום אתר

היי לכולם, אני אודה מאוד למי שיצליח לתת לי נתונים.אני בתהליך של בניית אתר מכירות,אני כרגע בונה את התוכנית השיווקית לאתר ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי נתונים כמותיים,כי נראה שאנשים לא ששים לחלוק במידע הזה או לתת הערכה כלשהי,מקווה שימצא צדיק בסדום. רציתי לדעת במידה והקידום האורגני נעשה נכון לכמה גולשים אני יכולה לצפות ותוך כמה זמן?אם אני עושה שימוש בטלמרקטינג או ביח"צ האם יש תרומה משמעותית לנושא ושוב כמה גולשים זה יכניס לי? אם מישהו יכול לתת את אותו נתון על שימוש בפירסום PPC? אם יש עוד רעיונות ונתונים אשמח לשמוע תודה תודה תודה

B e i n g

New member
נתונים

יש לך את הכלי של גוגל - keyword tool שיכול לתת לך נתונים על כמה חיפושים מתבצעים בממוצע לכל מילת חיפוש. לגבי קידום אורגני זה תלוי בהרבה פרמטרים וקשה לתת תשובה לשאלה הזאת, במיוחד על סמך מעט הנתונים שכתבת.

caramelo7

New member
נתונים

תודה על ההתייחסות.אילו נתונים חסרים?אולי אוכל להשלים,אני פשוט מכינה תוכנית שיווקית ומאוד יעזור אם יהיה לי צפי של כניסות בעקבות פעולות מסויימות תודה

yavin

New member
איש מקצוע

הייתי ממליץ לפנות לאיש מקצוע. אם מדובר בתוכנית פנית לצורך רק בדיקת הרעיון (בצורה חובבנית) הייתי מפנה אותך לחקירה מעמיקה באינטרנט ולא להסתמך אך ורק על קידום אורגני. לבדוק מול תקציאי או מנהל מדיה השקעה של סכום כסף שיש ברשותכם לפרסום בבאנרים וכדומה. שיהיה בהצלחה!

למעלה