קידום אתר בגוגל

Oshri Pinchas

New member
קידום אתר בגוגל

שלום עיצבנו את האתר בצורה יעילה ונוחה למשתמש עם עוד אופציות נחמדות שיעזרו לכם לקדם את האתר שלכם בגוגל

לפרטים ושאלות
[email protected]

ליחצו על החתימה

אני חושב שרצוי שתפרט במה זה עוזר ותסביר

כל חברי הפורום ישמחו לדעת ולא רק אני.
ונכון לא נסיתי
אם תסביר אז אולי כולנו ננסה

Oshri Pinchas

New member
הסבר

בשמחה !

קודם כל זה חינם לכולם ותמיד

למה האתר הזה קיים ? כי יש לי עסק משלי שצריך קידום וחשבתי על רעיון שאם אני רוצה לקדם אוכל לתת לשאר העסקים לפרסם ביחיד באתר אחד
ככה אני יקדם את העסק שלי והם יקדמו את שלהם , הם לא מוגבלים בפרסומים \מאמרים וכו....
לכן הפלטפורמה הזאת היא פלטפורה לקידום נטו של עסקים ואתרים כאחד שבתוך האתר אני גם מפרסם את עצמי.

וזה ההסבר מה יש באתר ולמה הוא יכול לעזור

מקווה שזה מספיק :)

כל שאלה אשמח לעזור

פרסם חינם -ותקדם את עצמך בגוגל – תוך מספר שבועות תראה תוצאות

אצלינו הפרסום הוא בחינם, קמפיין שלם שבקמפיין שלנו תוכלו להכניס מספר קישורים לא מוגבל! להכניס תוכן לא מוגבל בנוסף תוכלו להכניס תמונה רלוונטית וכמובן תגיות ועוד כלי SEO חשובים לקידום בגוגל

כמו למשל :

1.Title Tag:

2.Meta Keywords:

3.Meta Robots Tag

4.More Link Text:

אצילנו כבר קיימים למעלה מ60 פרסומים שונים ולמעלה מ50 משתמשים חדשים כל יום !

האתר עצמו מקודם בגוגל בהמון דרכים שיכול לתת לכם עזרה מאוד טובה לקדם את האתר או העסק שלכם בצורה יעילה בגוגל .

כיום יש לנו מספר מפרסמים שכבר עכשיו נמצאים במקומות הראשונים של גוגל כול זה תוך מספר שבועות בלבד.

תשתדלו לפרסם פרסום חדש פעם בשבוע פעם בשבועיים ואתם ראשונים בגוגל!

אז יאללה למי אתם מחכים ? כנסו הרשמו

ופרסמו חינם !

deusha

New member
וורדפרס

נרשמתי לאתר כדי לראות במה מדובר.
דבר ראשון לא נראה שיש 50 משתמשים חדשים בכל יום - היית צריך להיות היום עם לפחות 3000 משתמשים מאז הפוסט הראשון שנכתב
בתאריך 23/1/2012 ולא 140.
דבר שני , מן הראוי לעזור לאנשים בקידום אם אתה מצהיר שהקידום עובד מאחר ומילות החיפוש שהמשתמשים בחרו
לא יביא אותם בחיים למקום הראשון בצורה כזו ובטח שלא על ידי שימוש בבלוג אחד ואם כן יגיעו למקום הראשון זה יהיה
לזמן מאוד קצר.
גם לא ראיתי מישהו במקום הראשון כפי שאתה מצהיר, תקן אותי אם אני טועה.
ומכיוון שמדובר בוורדפרס , מן הסתם אתה משתמש בתוספים מסוימים שעובדים על אוטומט אז תוכל לפרט בבקשה
עם אילו תוספים אתה עובד?
כמו כן, אם מישהו רוצה לוותר על השירות איך הוא יכול לעשות זאת? אין אפשרות הרי לצאת.

שורה תחתונה - השקעה טובה אבל הייתי משקיע קצת יותר, כמו למשל, מכין סרטון וידאו על איך עובדים עם האתר , איך בוחרים מילות חיפוש, איך כותבים
פוסט וכו' וכו' ולא סתם זורק אתר כי חבל על הפוטנציאל שמתבזבז.

marinakuzi

New member
רעיון טוב - ביצוע רע מאודדדדד

אם אתה חושב לקדם אתר עם דברים שניתנים בחינם (כמו שכרגע עשית) - רחוק מאוד לא תגיע...

תשקיע כמה שקלים ותרוויח בגדול

בהצלחה

למעלה