קידום אתרים וקובץ htaccess.

danymaor

New member
קידום אתרים וקובץ htaccess.

שלום לכולם יש לי בעייה קטנה (ענקית) שלפי דעתי נוצרה לאחר ההגדרות של הקובץ htaccess. האם שינויים בקובץ הזה יכולים לגרום לי "להעלם" ממנוע החיפוש? האתר שלי מתורגם לכמה שפות לכן בקשתי מחברת האיחסון שלי להפעיל את השירות שיודע מה שפת ברירת המחדל בדפדפן הגולש ובהתאם לזה לגלוש לדף בשפה שלו וכך כל גולש מקבל את האתר בשפה שלו ואם אין שפה זמינה באתר שלי הוא מקבל את הדף באנגלית. מהיום שהפעלתי את השירות הזה עם השינויים בקובץ ה-htaccess. אני רואה שלאט לאט אני נעלם בגוגל, יש לי כלים לבדיקת מיקום לפי מילות מפתח (Free Monitor for Google) וכל יום שעובר אני מתרחק עד למצב שבוא בכלל לא מוצאים אותי לפי מילים רבות. אני מצרף את הטקסט שנמצא בתוך הקובץ htaccess. כדי שאולי מישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הענקית הזאת.
RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP:Accept-Language} ^en [NC] RewriteRule ^$ /indexen.htm [L,R=301] RewriteCond %{HTTP:Accept-Language} ^he [NC] RewriteRule ^$ /indexhe.htm [L,R=301] RewriteCond %{HTTP:Accept-Language} ^ar [NC] RewriteRule ^$ /indexar.htm [L,R=301] RewriteCond %{HTTP:Accept-Language} ^fr [NC] RewriteRule ^$ /indexfr.htm [L,R=301] RewriteCond %{HTTP:Accept-Language} ^ru [NC] RewriteRule ^$ /indexru.htm [L,R=301] RewriteCond %{HTTP:Accept-Language} ^tr [NC] RewriteRule ^$ /indextr.htm [L,R=301] #For every other language (including English :)) use English RewriteRule ^$ /index.htm [L,R=301] ErrorDocument 404 target=_blank rel=nofollow>http://site-blocker.com​

כמה דברים שחסרים

באיזו שפה אתה נעלם? מה כתובת האתר? תשלים את הפרטים וננסה לעזור לך

אז?

איזו סיבה יש לגוגל להציג אותו בעברית או טורקית. גוגל לא יציג לך דף באנגלית במקום ראלי בשפה העברית. בעצם האתר שלך רק באנגלית מבחינת תוכן, כותרות הדפים וכ"ד...

danymaor

New member
כן כמובן, נראה לי שממש זרקו אותי אחורה.

רחוק רחוק אחורה

למעלה