קיבלתי... קיבלתי חמוס!!! שבוע הבא חיסונים וסירוס הוא בן חצי שנה ודרך אגב היום היום הולדת שלי
מ מעייניT New member 17/11/05 #1 קיבלתי... קיבלתי חמוס!!! שבוע הבא חיסונים וסירוס הוא בן חצי שנה ודרך אגב היום היום הולדת שלי
S Sweet Fantasy New member 17/11/05 #2 לא היית אמורה לקבל חמוסה?! מה פיפסתי.... מזל טוב 2x (גם אבא שלי חוגג היום )
S Sweet Fantasy New member 17/11/05 #4 מאיפה קנית חמוס ../images/Emo4.gif ולמה זה לא יצא לפועל?? ותודה
מ מעייניT New member 17/11/05 #7 קניתי חמוס... מימשהו שכתב מודעה ביד 2 זה לא יצא לפועל כי הם כל הזמן דחו ולא ידעו מה להגיד לי אז הבנתי שהן לא בעניין
קניתי חמוס... מימשהו שכתב מודעה ביד 2 זה לא יצא לפועל כי הם כל הזמן דחו ולא ידעו מה להגיד לי אז הבנתי שהן לא בעניין
S shir92 New member 17/11/05 #5 ../images/Emo49.gif X 3 1.יום הולדת שמח לאבא של מיכל. 2.יום הולדת שמח מעיין. 3.מזל טוב על החמוס. ושמו בישראל...? ותמונות!!!! אני דורשת תמונות
../images/Emo49.gif X 3 1.יום הולדת שמח לאבא של מיכל. 2.יום הולדת שמח מעיין. 3.מזל טוב על החמוס. ושמו בישראל...? ותמונות!!!! אני דורשת תמונות
M mikonww New member 17/11/05 #11 מזל טוב לך ולצ'ולי בהצלחה ואושר לך ולא, מקווה שתגדלו להיות חברים טובים
מ מעייניT New member 17/11/05 #13 תודה רבה! גם אני מקוה!! בקרוב אני אשים תמונות כי הוא פשוט כל הזמן זז וזה קשה לצלם ככה אז כשיהיו תמונות יפות אני אשים
תודה רבה! גם אני מקוה!! בקרוב אני אשים תמונות כי הוא פשוט כל הזמן זז וזה קשה לצלם ככה אז כשיהיו תמונות יפות אני אשים