קיבלתי...

Jap Jap

New member
קיבלתי...

676... חביב אבל לא מספיק! לאיזה ציון אני יכולה להגיע, בהתחשב בכך שלמדתי כמו שצריך ושבפרק אחד בכמותי עשיתי שטויות - המון! תודה ובהצלחה לכולם,

חחח אני עוד פעם עצוב....

חח כל פעם שאני רואה הודעות כאלה אני נזכר 146 כמותי (לאן אפשר לשפר את זה ?) 118 מילולי (לעזעזל עם המילים האלה, אי אפשר מילים באנגלית במקום ?)

אני אישית שיפרתי ביותר מ-40 נקודות

בציון המילולי מהמבחן הראשון לשני! (כן, אני מתכוון ל-40 מתוך 150) אז אפשרי לשפר גם במילולי - אבל צריך להשקיע ה-מ-ו-ן.

liatgoro

New member
???

איך הצלחת לשפר ככה במילולי ?? אשחמ לקבל רעיונות .. אשמח גם לרעיונות איך אפשר לשפר באנגלית ..

חרשתי על המילון, הלכתי תמיד עם

כרטיסיות בכיס למרות שלא הצלחתי ללמוד את הכל. לא היה לי טריקים מיוחדים פשוט למדתי ותרגלתי המון. גם החלטתי שאני לא לומד אפילו שניה לאנגלית בגלל שזה די חסר טעם ולא שווה את ההשקעה - אז היה לי יותר זמן ללמוד למילולי.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif אולי במקום ../images/Emo59.gif

לדבר כל כך הרבה על ה 118 שלך במילולי, והקושי והשנאה שלך כלפי המילים, תתחיל לעשות משהו... משהו כמו ללמוד או לתרגל למשל ?

אני לומד והרבה

אבל במקביל מציק לכולם בפורום. ועוד פעם רק רציתי לציין : מילים מפגרות !!!!!!!! מחר אני יעשה סימולציה של מילולי אחד, אני יגיד לכם איך היה

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif אעשה, אגיד ../images/Emo59.gif

בא'... מילים לא מפגרות, כאילו דה, כאילו כזה, לדעת קצת מילים בעיברית, עוד לא הזיק לאף אחד. למרות שגם לי היה ממש קשה ללמוד אותן ושנאתי את זה.

mixiil

New member
הצלחתי לשפר בפרק מילולי רק 3 נק'

אבל את הכמותי והאנגלית שיפרתי. מה שמוריד את הנק' זה לא מילים... אלו שאלות ההיגיון שלוקחות המון זמן וגורמות להגיע להבנת הנקרא עם מצוקה של זמן רצינית. סה"כ שיפרתי מ-690 ל-741.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif אצל כל אחד ../images/Emo59.gif

דברים אחרים מורידים את הציון.

למעלה