קיבלתי ITRIP :)

s i r p a d

New member
קיבלתי ITRIP :)

אהלן לכולם קיבלתי Itrip מחברה של ההורים :) זה נראה ממש מגניב , אך הוא עם וותק של חצי שנה והדיסק שלו מותאם לMusicMatch ולא לItunes , יש update כלשהו שאפשר להתקין כדאי שהוא יכול להתקין לי את האייטריפ על הפוד עם אייטונס ולא עם מיוסיק מאצ'?

s i r p a d

New member
הגיוני שהוא לא עובד לי כיוון

שהוא לIPOD הרגיל ולי יש IPOD מיני? אם כן ? למה ? מה כבר ההבדלים?

GoatGuy

New member
אם יש אייטריפ מיוחד למיני,

ויש - אז סביר להניח שהאייטריפ הרגיל לא עובד עם המיני.

AGENT SHESH

New member
גם לי יש את הבעיה הזאת..

אני רוצה להתקין את האייטריפ, אבל הוא דורש מיוזיק מאצ' והמיוזיק מאצ' עושה בעיות עם זה..

AGENT SHESH

New member
הצלחתי עם האייטונז!

אוקיי.. האמת היא שזה די פשוט: לקחתי את הפלייליסט שהאייטריפ התקין במחשב, ייבאתי וסינכרנתי אותה באייטונז. לא צריך להסתבך יותר מדי.. צירפתי להודעה את הפלייליסט כקובץ TXT, צריך לשנות הסיומת לm3u וליבא את הפלייליסט לאייטונז ולסנכרן עם האייפוד, ואז לנתק את האייפוד מהמחשב באופן מבוקר, ולחבר את האייטריפ, להיכנס לפלייליסטים -> iTrip Stations -> ושם לבחור את התחנה הרצויה. אחרי הבחירה הנורה של האייטריפ תהבהב ואחרי כמה זמן תישאר דלוקה. וזהו, רק להדליק את הרדיו ולשמוע...
אישית - אני הולך לעשות לו ניתוח קטן שראיתי בiPod Lounge שמרחיב את טווח הקליטה שלו כי האותות שלו ממש חלשים...

GoatGuy

New member
אצלי האותות מצויינים

בנוגע להוראות שלך - אני לא יודע איך זה אצלך, אצלי נכנסים לתדר, וברגע שהתדר מתחיל "לנגן" והנורה מתחילה להבהב לוחצים פאוס, אחרת זה עובר לתדר הבא ואף פעם לא ננעל על תדר שאתה בוחר. אחרי שאתה עושה פאוס (pause) הנורה תהבהב שלושה פעמים, ואז האייטריפ ננעל על התדר - ואם הכל הלך כשורה אז ברדיו בתדר הזה במקום רעשים תשמע דממת אלחוט. (אוף, כל כניסה לפורום הזה גורמת לי לסבל חדש - מתי כבר האייפוד שלי יגיע?! נקווה שמחר)

AGENT SHESH

New member
אצלי האותות בקנטים...

הדרך היחידה בה אני מצליח לשמוע זה כשאני מצמיד את האנטנה של הרדיו לאייטריפ... זוועה. אני הולך לעשות לאייטריפ עכשיו ניתוח קטן להגדלת יכולת השידור, תמונות ודיווחים - בהמשך.

AGENT SHESH

New member
סיימתי! ../images/Emo9.gif

אוקיי - יש שיפור בקליטה. בהחלט - שיפור אדיר. אני מצליח לשמוע בלי להצמיד את האנטנה לאייטריפ, ויש קליטה בסבבה. צילמתי את התהליך, אם יש מעוניינים אעלה את התמונות... עשיתי זאת על פי המדריך באתר הזה: http://www.lemonfridge.com/galleries/itrip/

LinkTree

New member
ועכשיו האנטנה בחוץ?!

זה לא יכול להשבר (האנטנה) היא נראת מחוט די מעפן... ואיפה בדיוק הפינים שמחזיקים את הכיסוי נמצאים - רק בפינות?

AGENT SHESH

New member
כן, רק בפינות..

ולא, היא לא נראית לי שבירה במיוחד. במקרה הכי גרוע שהיא תישבר - אפשר לחבר חוט ברזל אחר, לא ביג דיל...

למעלה