קיבלתי Dynojet לחג!!!!

קיבלתי Dynojet לחג!!!!

איזה כייף לי קיבלתי לחג סט של Dynojet !!!!Stage 2 לימאהה TT600E בלגרדה 95! ליפני שאני מרכיב.... אשמח לשמוע חברים שיצא להם להרכיב את הרכיב הנ"ל על כל כלי שהו.... משפיע על תצרוכת דלק (ברור!!!!) אבל כמה? יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לגבי ההרכבה...? פוגם באמינות ובאורך חיי המנוע? דורש כיוונון מיוחד? עשיתי אוברול ליפני חודש עם בוכנת וויסקו לחץ גבוהה (11.5)צריך לכוון בהתאם? וביכלל.... שווה משהו? משפר? מומנט? כוח סוס? רצועת סל"ד.... איך הוא משפיע? בתודה מראש... במבה...

redrider

New member
קצת מידע עומריקו

דבר ראשון מברוק. מדובר במוצר איכותי. הבעיה שלך היא שלבד הוא לא שווה יותר מדיי. הקיט אמור לעבוד במקביל לאגזוז פתוח ופילטר אוויר k&n ללא קופסת אוויר מה שמאפשר פליטה ויניקה בהתאם. זה דורש כיוון קרבורטורים אם כי אני לא בטוח כמה צילינדרים יש בעגלה המכוערת הזאת שלך (אני יודע שאתה יודע איפה אני גר... לא מפחד!). עכשיו חופש פסח אז יש לי זמן ככה שאם בא לך להתעסק קצת אני בפנים (אבל קודם כל ים על הבוקר!!!)

קופיפו! תרגע אם הכינויים העגלה המכוערת הזאת..

היא הבונבון שלי!!! וחוץ מיזה, קצת הבנה... בכל זאת אני חייל סדיר... עני ומסכן.... דבר שני: אני מודע לעניין התוספות לקיט... ויש לי פילטר אויר של Unifilter כפול.... אבל אגזוז יש לי סגור.... מה לעשות לא מוכן להתפשר על עניין הרעש.. אתה אומר לא תיהיה כמעט השפעה?

Bearing

New member
אין הרבה מה לדעת

תרכיב, תרגיש את ההבדלים, תשחק עם הכיוונים עד שתרגיש הכי טוב עם התוצאה. אפ אין לך דיינו זה רק בניסויי ותהייה או המלצה של מישהו שהרכיב על אותו אופנוע פשוט תעשה כמוהו. הקיט לא אמור להשפיע כמעט בכלל בטורים נמוכים, משפיע מרבע מצערת ומעלה, מתחילים מדיזה ראשית וכשמרוצים מהתוצאה - נסה למדוד מהירות מקסימלית שאתה מצליח להגיע עליה, והרגשה כמה כוח יש למנוע שם - זה התחום של הדיזה הראשית, ועוד כלל אצבע - אם כאשר אתה קצת סוגר את המצערת מפתיחה מלאה מורגשת תוספת כוח ה אומר שהתערובת מאד ענייה. אחרי השיזה הראשית יש לכוון את גובה המחט, אם יש בורות כח במשיכות מצערת, כיוון גובה מחט יכול לעזור. זהו.

AVNER XR

New member
בקיטים של החברה יש הוראות צעד אחר צעד

כמו שציין האדום לשלב 2 צריך פילטר פתוח+אגזוז לחץ,בכל מקרה לאחר ההרכבה עליך לבצע ניסוי של קריאת פלגים ,מכיר את הנושא ,אם לא תן למישהו שמבין. דרך אגב אם אין הוראות תריץ חיפוש דיינוג'ט קיט יש להם אתר תמיכה.

YAYA15

New member
לא חייבים פילטר פתוח ואגזוז לחץ

יש מפות שמתאימות לכל מיני מצבים כולל פילטר ואגזוז סטנדרטיים

מה הכוונה מפות?

אין סיכוי שהקיט אם האגזוז והפילטר האורגיניליים יגרמו לירידה בביצועים??? נכון???

malganis

New member
רגע של עברית, ברשותך טל"ש..

לדעתי יש פה איזה טעות שהשתרשה. ניסוי ותהייה? אני רואה את זה הרבה פעמים ותהיתי אם אפשר להשתמש בזה. לדעתי הביטוי הנכון הוא "ניסוי וטעיה" (trial and error). ז'תומרת, מנסים וטועים עד שנסיון מוצלח מראה את הדרך הנכונה.

למעלה