../images/Emo32.gifשירו איתי ניצנים../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif
אמ. הייתי אתמול בניצנים בהופעות של אביב
ומוניקה
והיה כ''כ כייייייייף
ואני אוהבת את ניצנים ואני אוהבת את אביב גפן ואני אוהבת ים אני אוהבת את מוניקהסקס ואני במצברוח ממש טוב. הופעה ראשונה שאני רואה של אביב..המ.. והכרתי ממש קצת שירים..אבל..השירים כ''כ יפים..והוא כזה..אפילו אין מילה בשביל זה. הוא..מלך. בהתחלה הוא עלה עם בגדים ממש מוזרים..משו כמו מדים של ..טייס או מה אני יודעת..אמ..ואח''כ הוא הוריד חולצה, אז הפסקנו לדאוג
והוא שאל ''מי כאן מעל גיל 14?''ודיי רוב האנשים הודיעו שהם מעל גיל 14..ואז מי מעל גיל 22 ומי מעל גיל 30 ואז הוא אמר שהוא והתעויוט החליטו לשיר שיר שהם חושבים שהוא אחד השירים היותר טובים שנכתבו באייטיז..ושיש לו קשר רגשי עם השיר הזה כי זה השיר הראשון שלצליליו הוא רקד סלואו עם מישי בגיל 14..הוא כ''כ חמוד
והוא שר את ''פוראבר ייאנג'' במבטא ישראלי נוראי..אבל זה שיר כ''כ יפה. המ..ואח''כ הוא שאל כמה מהבנות בקהל הגיעו לניצנים בלי חבר..וכמובן שהמון בנות הגיעו לניצנים בלי חבר, ואז הוא אמר..שגם אם נכיר מישהו שם..הוא ממליץ לנו פשוט לשכוח מבנים,כי הם עם אדיוטי...ושהוא פשוט מציע שכולנו נהיה לסביות.המ.שימוש לרעה בכוח שלו כדמות צבורית ע''מ להגשים פנטזיות אישיות
. אבל זה היה משעשע הו ואח''כ הוא גרם לנו לשיר ''אביב ההומו אביב הבנזונה...'' זה היה קצת הזוי.אבל יכול להיות שזה תמיד ככה..לאדעת.. המ.. ובסוף בסוף..זה היה הקטע הכי מרגש.. שיר אחרון היה ''בואו נצעד לחלום''..והוא הדגיש את הקטע של ההתנתקות וכו'...ואז סלחנו לו על זה שהוא משתמט..ולראות כ''כ הרבה בני נוער שרים ככה שיר כזה עשה לי טוב
..ובסוף העיפו מין..סרטים דקים כאלה על הקהל.. וזה היה יפה. עד כאן להופעה של אביב.(לא,נינט לא תוזכר כאן) המ.מוניקה היו מקסימים כתמיד
,יש לי רק הערה אחת.שחר שכח להתפשט ב''ערומים'',וזה לא בסדר, בשביל מה באתי?
וזהו.היה כ''כ טוב
..אני ממליצה לכל אחד.. עזבו שלקח לי שש שעות מהרגע שיצאתי מהבית עד הרגע שנכנסתי למתחם של ההופעות ועזבו שטרטרתי את סבא וסבתא ועזבו שנמרחו עליי ערסים
..הכל היה שווה כל שניה
אבל אני מטומטמת
וחזרתי הביתה במקום להשאר להופעה של היהודים..מוות למועד ב' במתמטיקה,וקצת מכות למי שקבע תהופעה של היהודים ל-12
סיימתי את המגילה..וזהו