קיבלתי..! 1520

בן דהאן

New member
קיבלתי..! 1520

סוף סוף... דבר ראשון הויסטה מגעיל!! שאלה... יש לי בכונן של הגיבוי גם את כל התיקיות..windows program files ...וכו... ויש גם תיקיה שקואים לה DELL ויש בפנים קובץ ששוקל 3 ומשהו ג'יגה... אני צריך לצרוב הכל כדי לשחזר? או רק את הקובץ? ואחרי שצרבתי...נניח ואני רוצה לשחזר..אני פשוט מפרמט וזורק את כל הקבצים חזרה לכונן C? או איך זה הולך? תודה מראש!!

בן דהאן

New member
שאלה נוספת..

הכונן D (recovery) שוקל 6,7 ג'יגה... איך אני צורב את זה לתוך DVD אחד?

kobi 23

New member
אני מניח

שאתה רוצה לשדרג לXP ? אם כן אני לא חושב שאתה יכול להשתמש בתיקייה של דל מהויסטה. לגבי שאר השאלות אינני יודע

בן דהאן

New member
נכון XP אבל...

אני אנסח את השאלה אחרת... אני רוצה לפרמט, להתקין XP ולמחוק את התיקיה הזו... השאלה היא בעצם...: אני אני יוצר דיסק שמתי שבא לי אני מפרמט שוב, שם אותו בסידי והופ יש לי את המחשב שקניתי היום? אם זה בbootable או בכל דרך אחרת.. ותודה על העזרה!!

Aדי

New member
תתחדש!

אפשר לצרוב את מחיצת האחזור ל- 2xDVD או ל- DL DVD אחד, בד"כ יש בנייד עצמו תוכנה מהיצרן שעושה את זה. גם אחרי שצרבת את המחיצה הזו, לא מומלץ למחוק אותה (ה- DVD יכול להשרט, או שהצריבה יכולה להיות לא מוצלחת, גם זה קורה).

RoyBO

New member
נצל"ש!

איך מבטלים את כל הבלונים המציקים שמונעים להפעיל יישומים בויסטה? איך מבטלים או משנים את ממשק הארו? איך משנים את צבע הTASK BAR? זהו לעת עתה.

בן דהאן

New member
נראה לי שגם לך מגיע תתחדש...נכון?

ולשאלה שלך...אחי...XP!!! הוויסטה הזה נראה לי שואה למשתמש...זה הדבר הכי לא נוח בעולם!! איכס.. וגם לא כזה "מדהים" ...עלק גרפיקה..WIN ME היה יותר מרשים חחח

RoyBO

New member
עוד משהו

אוורסט גרסה 4.0.0.796 מראה לי 70 מעלות על GPU במנוחה!!! מה קורה פה?

Aדי

New member
אז...

1. למרות שלא מומלץ לעשות זאת - Control Panel->User Account and Family Safety->User Account->Turn User Account Control On or Off 2. לחצן ימני של העכבר על השולחן עבודה - Personalization->Window Color and Appearance->Open Classic Appearance Properties for... ואז תשנה את ה- Color Scheme מ- Windows Aero למה שתרצה (זה "מכבה" את אירו), אם תרצה להחזיר את אירו בחר בו שוב. 3. באותם תפריטים של הסעיף הקודם.

kobi 23

New member
לדעתי זה לא יעזור בהרבה

בזמנו שהייתה לי הויסטה המערכת עדיין נקרעה גם שביטלתי את ממשק הAERO

Aדי

New member
אצלי ככה או ככה... ../images/Emo41.gifוגם המלצה../images/Emo41.gif

לא משנה למחשב, רק לסוללה... ואם כבר בסוללה עסקינן, תוכנה קטנה (תוצרת הארץ) שמכבה באופן אוטומטי את Aero ואת ה- Sidebar בעת שימוש בסוללה (התוכנות הללו מורידות המון מזמן הסוללה), ומפעילה אותם אוטומטית כאשר מחברים את המחשב לחשמל! Vista Battery Saver

RoyBO

New member
למה לא מומלץ לעצור את UAC?

זה ממש מפריע לי ומציק!

יאיר B

New member
אתה גם יכול לשאול בפורום חלונות אגב.

(אם לא תקבל תשובה טובה מספיק פה).

למעלה